Aynı kişiden bahsediyorsak en son sakallarını uzatıyordu.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHer kim bu haberleri çıkarıp yayarak duygularımızla oynuyorsa çektiğimiz sıkıntıların mislini çeksin.
fenev ve kuklaları bu yaz gerekli cezayı alacak anlamında açıklaması vardı.
Eğer o da olmazsa malesef bu iş artık kapanır.Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.
Yorum
-
Rte boks kariyerine yönelmeyecekse muhtemelen cumhurbaskani olacak
Secimlere kadar azizin dosyasi bir türlü ulastirilmaz...infaz gerceklesmez
Ondan sonr cumhurbaskani af yetkisini kullanarak aziz serefsizini af eder...iceri girmez...yeniden yargilanma teknik olarak mümkün olmadigi icin en azindan böyle bir sey bekliyorum
Söylediklerimin gerçeklesme ihtimali?
Türk yasalarini pek iyi bilmedigim icin soruyorum...ama böyle bir senaryoyu kötü hayallerimde göz önünde bulundiruyorumForvete: Tencere Hill
Sidober: Bud Spencer
Yorum
-
-
Bir kaç saat önce trtsporu izlerken bu transfer görüşmesini hemen acaba birşeyler mi var, seneye ŞL için umut mu doğdu gibi bir söz oldu. Bunlar her şeyi en incesine kadar kullanacaklar, belki diego sonra bir başkası olacak amaç kamuoyunu tamamen ele geçirdikleri için polemik, umut dağıtmak. taraftarlarını mutlu edecek başka bir çareleri kalmadı, onların kafalarını dağıtmaları gerek, görünen durumda para da var(görünmeyen durum ise biz bjk ve gs nin toplamından fazla borçları olduğu ama o iş sonra düşerken çıkacak ortaya)
bakın bu günlerde düşünmek zor, yorum yazmak da çok zor. bu sene sivasın temiz kağıdı vermesi ile Avrupa kupası elemelerine katılmalarına uefa belki ses çıkarmayacak, gruplara kaldığında müdahele edecek belki, belki ona da izin verecek ama gardınız düşmesin, bu işi daha önce fener kullandı defolun dediler, sivas kullanacak ve bizim yereller uefa da bu iş bitti diyecekler,ama "federaller" yine bir tokat patlatacak suratlarına, eşekden düşüp düştükleri eşeğ onları tekmeleyecek. ben çok fazla zaman vermiyorum ama olur da yine bir yolunu bulurlar süreci uzatırlarsa şaşırmayın. ne kadar uzarsa uzasın genlerinde "şikeci ve küme düşecek" yazıyor.
kalın selametle.
Allah soma gibi bir acıyı bir daha yaşatmasın. Allah böyle futbolu soma şehitlerine kul köle etsin. Lanet düzende üzülende, ezilen de garibanın olmadığı, bir oy için kapı kapı gezen siyasilere boyun eğmeyen bir toplum olmayı, dokunulmaz, ulaşılmaz değil, dinleyen, bizimle ağlayan iradeler ve güçlü bir Türkiye nasip etsin. Yeter ki objektif, yeter ki Halkı kucaklayan bir Ülke olmak olsun nasibimiz. Şu süreçte Mevlam Somanın hesabını sorsun tüm sorumlulardan, iktidarından muhalefetine kadar.En son inadina61_08 tarafından düzenlendi; 17.05.2014, 20:06.
Yorum
-
İlk olarak Karasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİspanya'da Atletico Madrid şampiyon oldu, hakem faciaları yok, hak yemek yok alınlarının teriyle oldular.Biz de emeklerin alınteri çalınır,örtbas edilir.
Yorum
-
tam o cezalar uefa tarafından açıklandığında yazmıştım en büyük şikeyi UEFA yaptı diye, 2+1 yıl ceza bi de üstüne üstlük 1 yılını sildiler,
ve bu şikeci uefadan feneri düşür baskısı bekleniyor, daha bu başlık 10-15 yıl açık kalır, kimse meraklanmasın.Şampiyon yap bizi cehennemde yak bizi...
Yorum
-
İlk olarak realist07 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle17 ocak 17 mayıs hatta 18 mayıs, aziz hala dışarda hatta mallorcada tatil planları yapıyormuş , duyum sağlam yerden..Forvete: Tencere Hill
Sidober: Bud Spencer
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum