İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Evet Celal kardeşim ''sadece Bursaspor'' başaramaz tıpkı 3 Temmuz'dan beri ''sadece Trabzonspor'' başaramadığı gibi !
Birlikten güç doğar.Tüm futbol paydaşları değil !
Namuslu futbol paydaşlarının ortak tepkisi gerçekleştiği gün,şike yapanlar küme düşer,hak edilen kupalar alınır.Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.
Yorum
-
Haklı olduğunda istersen 20 kulüp birleş ,adalet yerine gelmiyor
Haksız ve namussuz olduğunda ise 1 kulüp tek başına istediğini yaptırtıyor !
İşte sana Türkiye gerçeği.Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
-
İlk olarak Courage tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHaklı olduğunda istersen 20 kulüp birleş ,adalet yerine gelmiyor
Haksız ve namussuz olduğunda ise 1 kulüp tek başına istediğini yaptırtıyor !
İşte sana Türkiye gerçeği.
Ülkenin sadece futbolda değil, genelde fotoğrafı bu, kısacası
Parası ve gücü olan istediğini elde ediyor. Ahlaksızca, vicdansızca2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Dahası da var ama bu kadarı sadece yıllardır devam eden şikenin kimlik kazanmış halini isim ve tarihi olarak belirtilmiş olması adına önemli.. Ama biz diyoruz işte, her şeyin başı 3 temmuz değil 3 temmuz sadece belgeli, itiraflı kısmı...
"Özellikle 3 Temmuz süreciyle Türk toplumunun üzerine akan bataklığın ortasına yeşiliyle beyazıyla tertemiz bir bayrak dikmiş Bursaspor Kulübü, futboldaki kirliliğe isyan edip statlara gelmeyen ya da bağrına taş basıp sevgisinin peşine düşerek tribündeki yerini alan temiz vicdanlarda oluşan puan cetvellerinin en üst basamağında olduğunu bilerek yoluna devam etmektedir. Futbolu masum ve adil bir oyun haline getirecek olan sadece yazılı kurallar değil, bu kuralları uygulama noktasında sorumluluğu olan insanlar ve kurumlardır. Biz sportif kuralların dışında etik değerlere de bağlı bir kulüp olarak mücadelemizi 'temiz futbol' ilkesi ışığında sürdürmeye kararlılıkla devam edeceğiz ancak haksızlıkları dile getirmeyi de bir görev ve toplumsal sorumluluk olarak sürdüreceğiz."
Yorum
-
İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2010-2011
SPOR TOTO SÜPER LİG
ŞAMPİYONU
TRABZONSPOR
Dünyanın bildiği gerçek budur.
Yorum
-
İlk olarak pirana61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUzun bir süredir sizi takip ediyorum.bir insan bu kadar mi positif olur? O kupayi en cok siz hakediyorsunuz....2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Volkan ın cezası ile ilgili olarak adli aşamada savcı hakaret edildiğine kanaat getirir ve davayı TCK 125/1 den açar asliye Ceza mahkemesi aleniyet durumunu dikkate almazsa 75 gün adli para cezası verir günlüğü 20 TL alt sinirdir yani 1.500 TL para cezası alır sabıkası yoksa da CMK 231/5-6 dan 5 yıl erteler. Bizim mahkeme Kasımpaşa fener maçındaki emre nin küfür olayina bakmisti shota tanikti o davada hâkim imiz cezayı üst sinirdan verdi ve erteleme uygulamadi sebep olarak bunu sık yapan biri olduğundan dem vurdu. Sanığa sanık muamelesi yaptığı için reddi hakim talebi yedi neyse ki ağır ceza kabul etmedi. O dönem olan olaylarla ilgili bir iki bişe söyliyim de neyle ugrastigimizi bilelim. Emre küfürü etmiş lig tv görüntüler i vermiş İTÜ lu bilirkisiler dudak okumuş ve rapor düzenlemiş olay açık yani. Soruşturma evrakı 3 savcı değiştirmiş bir kere iddianame Başsavcı vekilinden dönmüş olay kapanacagi sırada bir savcı çıkmış ve davayı açmış. Emre min avukatinin birebir sahsima beyanidir kalemde
Yorum
-
Zeynep Başkan: Trabzonspor ile aslında çok iç içeyim ama bana özellikle abim çok uğursuz diyor. Çünkü benim doğduğum sene takım tescillenmiş son şampiyonluğu yaşamış. Ben önce Trabzon derim ardına da sporu eklerim. İkisi de benim olmaz ise olmazımdır. Onlarsız bir hayatı asla düşünemiyorum. Kentimin bu değerlerine o kadar bağlıyım. Şampiyon olamıyoruz ama iştahla bekliyoruz. Şampiyonluk bizim için ar-namus gibi bir şey. Kupamız çalındı ama inatla onu müzemize taşımak için çabalıyoruz. Bu kupanın bize ait olduğunu zaten herkes biliyor. Bizim reklama falan ihtiyacımız yok. Bu kent bu ülkenin çimentosudur. Ben şampiyonluk kutlayamadım ama o coşkuyu sanki defalarca yaşamış gibi hissediyorum. Zaten Trabzonspor’u Trabzonspor yapan da bana göre bu histir.2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum