Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kararttığım yerler güzel ama biraz daha sert olaymış iyiymiş.

Düşüncem sağ duyulu bir insanın düşüncesi değil ama ne yapıyım elimde değil,
    inşallah o infial gerçekleşir,tüm pislikleri siler süpürür atar.
    sadece Bursaspor bunu başaramaz abi.
    2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Evet Celal kardeşim ''sadece Bursaspor'' başaramaz tıpkı 3 Temmuz'dan beri ''sadece Trabzonspor'' başaramadığı gibi !
      Birlikten güç doğar.Tüm futbol paydaşları değil !
      Namuslu futbol paydaşlarının ortak tepkisi gerçekleştiği gün,şike yapanlar küme düşer,hak edilen kupalar alınır.
      Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• Haklı olduğunda istersen 20 kulüp birleş ,adalet yerine gelmiyor
        Haksız ve namussuz olduğunda ise 1 kulüp tek başına istediğini yaptırtıyor !

İşte sana Türkiye gerçeği.
        Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Yarın İHO'dan daha bomba konuşmalar bekliyorum, utanmaz arlanmazlar için zevk alacakları bir konuşma bile olsa birileri mecbur yazacaklar, yeni nesil öğrensin, görsün yeter.

Yorum

• İlk olarak Courage tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Haklı olduğunda istersen 20 kulüp birleş ,adalet yerine gelmiyor
            Haksız ve namussuz olduğunda ise 1 kulüp tek başına istediğini yaptırtıyor !

İşte sana Türkiye gerçeği.
            Hay ağzına sağlık

Ülkenin sadece futbolda değil, genelde fotoğrafı bu, kısacası

Parası ve gücü olan istediğini elde ediyor. Ahlaksızca, vicdansızca
            2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
            82 HELAL PUANLA
            TRABZONSPOR

Yorum

• 2010-2011
              SPOR TOTO SÜPER LİG
              ŞAMPİYONU
              TRABZONSPOR

Dünyanın bildiği gerçek budur.
              82 HELAL PUANLA
              TRABZONSPOR

Yorum

• Dahası da var ama bu kadarı sadece yıllardır devam eden şikenin kimlik kazanmış halini isim ve tarihi olarak belirtilmiş olması adına önemli.. Ama biz diyoruz işte, her şeyin başı 3 temmuz değil 3 temmuz sadece belgeli, itiraflı kısmı...

"Özellikle 3 Temmuz süreciyle Türk toplumunun üzerine akan bataklığın ortasına yeşiliyle beyazıyla tertemiz bir bayrak dikmiş Bursaspor Kulübü, futboldaki kirliliğe isyan edip statlara gelmeyen ya da bağrına taş basıp sevgisinin peşine düşerek tribündeki yerini alan temiz vicdanlarda oluşan puan cetvellerinin en üst basamağında olduğunu bilerek yoluna devam etmektedir. Futbolu masum ve adil bir oyun haline getirecek olan sadece yazılı kurallar değil, bu kuralları uygulama noktasında sorumluluğu olan insanlar ve kurumlardır. Biz sportif kuralların dışında etik değerlere de bağlı bir kulüp olarak mücadelemizi 'temiz futbol' ilkesi ışığında sürdürmeye kararlılıkla devam edeceğiz ancak haksızlıkları dile getirmeyi de bir görev ve toplumsal sorumluluk olarak sürdüreceğiz."

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  2010-2011
                  SPOR TOTO SÜPER LİG
                  ŞAMPİYONU
                  TRABZONSPOR

Dünyanın bildiği gerçek budur.
                  Uzun bir süredir sizi takip ediyorum.bir insan bu kadar mi positif olur? O kupayi en cok siz hakediyorsunuz....

Yorum

• İlk olarak pirana61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Uzun bir süredir sizi takip ediyorum.bir insan bu kadar mi positif olur? O kupayi en cok siz hakediyorsunuz....
                    İlginize ve iltifatınıza teşekkür ederim.
                    82 HELAL PUANLA
                    TRABZONSPOR

Yorum

• günsydin. sikeciler düsecek o kupa gelecek

Yorum

• Günaydın,

Dünyada eşi benzeri görülmemiş bir kutlama yapacağız. Dünyanın en anlamlı şampiyonluğuna...

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Kupaya olan inancımızı ve mücadele gücümüzü kaybetmezsek sonunda kazanan biz oluruz.

O kupa er geç bize gelecek. Hakkımızı söke söke alırız.
                          82 HELAL PUANLA
                          TRABZONSPOR

Yorum

• Volkan ın cezası ile ilgili olarak adli aşamada savcı hakaret edildiğine kanaat getirir ve davayı TCK 125/1 den açar asliye Ceza mahkemesi aleniyet durumunu dikkate almazsa 75 gün adli para cezası verir günlüğü 20 TL alt sinirdir yani 1.500 TL para cezası alır sabıkası yoksa da CMK 231/5-6 dan 5 yıl erteler. Bizim mahkeme Kasımpaşa fener maçındaki emre nin küfür olayina bakmisti shota tanikti o davada hâkim imiz cezayı üst sinirdan verdi ve erteleme uygulamadi sebep olarak bunu sık yapan biri olduğundan dem vurdu. Sanığa sanık muamelesi yaptığı için reddi hakim talebi yedi neyse ki ağır ceza kabul etmedi. O dönem olan olaylarla ilgili bir iki bişe söyliyim de neyle ugrastigimizi bilelim. Emre küfürü etmiş lig tv görüntüler i vermiş İTÜ lu bilirkisiler dudak okumuş ve rapor düzenlemiş olay açık yani. Soruşturma evrakı 3 savcı değiştirmiş bir kere iddianame Başsavcı vekilinden dönmüş olay kapanacagi sırada bir savcı çıkmış ve davayı açmış. Emre min avukatinin birebir sahsima beyanidir kalemde

Yorum

• Zeynep Başkan: Trabzonspor ile aslında çok iç içeyim ama bana özellikle abim çok uğursuz diyor. Çünkü benim doğduğum sene takım tescillenmiş son şampiyonluğu yaşamış. Ben önce Trabzon derim ardına da sporu eklerim. İkisi de benim olmaz ise olmazımdır. Onlarsız bir hayatı asla düşünemiyorum. Kentimin bu değerlerine o kadar bağlıyım. Şampiyon olamıyoruz ama iştahla bekliyoruz. Şampiyonluk bizim için ar-namus gibi bir şey. Kupamız çalındı ama inatla onu müzemize taşımak için çabalıyoruz. Bu kupanın bize ait olduğunu zaten herkes biliyor. Bizim reklama falan ihtiyacımız yok. Bu kent bu ülkenin çimentosudur. Ben şampiyonluk kutlayamadım ama o coşkuyu sanki defalarca yaşamış gibi hissediyorum. Zaten Trabzonspor’u Trabzonspor yapan da bana göre bu histir.

Yorum

• Emre nin avukat ı " başkan gelip Başsavcı vekiline verdi ayarı bu savciyi da anlamıyorum tek erkek sen misin Hayır ne olmuş küfür etmiş bu adam böyle şimdi dava açıldı doye arayıp bana da küfür ediyor hahaha"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X