İlk olarak Courage tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
konuyla alaksı var mı bilmiyorum ama benc evar türkiye kupasında şikeciler yine en kolay kurayı çekmiş olacak büyük ihtimal bu da manisaspor küçük ihtimal kayseri olacak belki mersin aslında gs ve şikeciler arasında bu iki takımın paylaştırılacağını düşünüyorum sistem böyle malesef
Yorum
-
İlk olarak duyurukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekonuyla alaksı var mı bilmiyorum ama benc evar türkiye kupasında şikeciler yine en kolay kurayı çekmiş olacak büyük ihtimal bu da manisaspor küçük ihtimal kayseri olacak belki mersin aslında gs ve şikeciler arasında bu iki takımın paylaştırılacağını düşünüyorum sistem böyle malesef
Yorum
-
İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZeynep Başkan: Trabzonspor ile aslında çok iç içeyim ama bana özellikle abim çok uğursuz diyor. Çünkü benim doğduğum sene takım tescillenmiş son şampiyonluğu yaşamış. Ben önce Trabzon derim ardına da sporu eklerim. İkisi de benim olmaz ise olmazımdır. Onlarsız bir hayatı asla düşünemiyorum. Kentimin bu değerlerine o kadar bağlıyım. Şampiyon olamıyoruz ama iştahla bekliyoruz. Şampiyonluk bizim için ar-namus gibi bir şey. Kupamız çalındı ama inatla onu müzemize taşımak için çabalıyoruz. Bu kupanın bize ait olduğunu zaten herkes biliyor. Bizim reklama falan ihtiyacımız yok. Bu kent bu ülkenin çimentosudur. Ben şampiyonluk kutlayamadım ama o coşkuyu sanki defalarca yaşamış gibi hissediyorum. Zaten Trabzonspor’u Trabzonspor yapan da bana göre bu histir.
Yorum
-
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS, Yargıtay ve İFM Onadı!
İlk olarak piskopatrizeli tarafından gönderildiArkadaşım sürekli slogan atıyorsun , hep aynı şeyler yazıyorsun. Hepimizin bildiği hep aynı şeyler. Yazdıklarını kopyalayıp kopyalayıp yeni mesaj atıyorsun.
'2010-2011 Şampiyonu Trabzonspor' diye okumak yaranı mı depreştirdi??
Yorum
-
İlk olarak S.ÖZKAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSatılmış Uefa hala gerekçeli kararı vermedi.
Şu kararı alsak Fifa ve CAS a başvuracağız.2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
İlk olarak fyıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle'2010-2011 Şampiyonu Trabzonspor' diye okumak yaranı mı depreştirdi??2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS, Yargıtay ve İFM Onadı!
İlk olarak piskopatrizeli tarafından gönderildiArkadaşım sürekli slogan atıyorsun , hep aynı şeyler yazıyorsun. Hepimizin bildiği hep aynı şeyler. Yazdıklarını kopyalayıp kopyalayıp yeni mesaj atıyorsun.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Birinci tarafından gönderildicelal kardeşim en kötü ihtimal her 6 gün de bir ceza aliyorum böyle hiyarlar cirit atiyor burda2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
Yorum
-
Zaten bardak dolu ,taşmak için yer arıyor .Son damla olmaya pek hevesli insanlar var aramızda.
Usulca ayrılsalar yada sessizce durup ''orgazm'' olsalar ne güzel olacak!Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
-
İlk olarak Courage tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZaten bardak dolu ,taşmak için yer arıyor .Son damla olmaya pek hevesli insanlar var aramızda.
Usulca ayrılsalar yada sessizce durup ''orgazm'' olsalar ne güzel olacak!2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
Yorum
-
İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületövbe estağfirullahHominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum