İlk olarak inadina61_08 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
-
İlk olarak piskopatrizeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
yahu forum yöneticisi arkadaşlar şu reklamlarınıza artık küfür edicem müsadenizle. sayfayı açıyorum tam bişey okuyorum yada yazıyorum sayfa zırt aşağı kayıyor , çünkü reklam geliyor ekrana ve sayfayı kaydırıyor. bir değil iki değil hep böyle , psikolojim bozuldu artık. şu reklamlarınız sayfa açılır açılmaz yüklense sonradan gelmese olmuyormu.
.-"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
-"Burada klima yok mu?"
-"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."
Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.
(Gel 7 Eylül 2026 gel)
Yorum
-
Sabah-ı şerîfler hayırlı olsun Celal Bey kardeşim.
.-"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
-"Burada klima yok mu?"
-"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."
Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.
(Gel 7 Eylül 2026 gel)
Yorum
-
İlk olarak piskopatrizeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyahu forum yöneticisi arkadaşlar şu reklamlarınıza artık küfür edicem müsadenizle. sayfayı açıyorum tam bişey okuyorum yada yazıyorum sayfa zırt aşağı kayıyor , çünkü reklam geliyor ekrana ve sayfayı kaydırıyor. bir değil iki değil hep böyle , psikolojim bozuldu artık. şu reklamlarınız sayfa açılır açılmaz yüklense sonradan gelmese olmuyormu.2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
İlk olarak Süleyman50 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleadamlar sanki birşey yapmamış gibi öyle rahatlar ki ve hala Spor programlarında yapılan konuşmalarda Trabzonspor 30 yıldır şampiyon olamıyor diyorlar ya deli oluyorum...2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
Yorum
-
İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületakma kafana abi ben alıştım artık. hele şu süreç bitsin ozaman görücem ben o dallamaları.TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...
Yorum
-
İlk olarak Süleyman50 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleadamlar sanki birşey yapmamış gibi öyle rahatlar ki ve hala Spor programlarında yapılan konuşmalarda Trabzonspor 30 yıldır şampiyon olamıyor diyorlar ya deli oluyorum...Seni ölüme de götürse doğruluktan sakın ayrılma.
Hz. Ömer.
Yorum
-
İlk olarak Süleyman50 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleinşallah celal inşallah, sabrımız kalmadı ama yapacak birşey yok süreci bekleyeceğiz...2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
Yorum
-
Haber61/Spor Servisi - Sports TV’de Ahmet Çakır’ın sunduğu programa katılan Kupa Başbakan’da kitabının yaratıcısı Hasan Al’ın programda Fenerbahçe ile şike konusunda belgeli söylediği herşeyi program yapımcısı kesti.
Programa çıkmadan önce ‘sansür’ var mı diye sorduğunda kendisine tek kelime bile kesmeyeceğiz diyen Hasan Al, “Ancak üzülerek gördüm ki Fenerbahçe ile ilgili söylediğim tek kelimeme yer vermediler. Bu sansürcü yayınından ötürü Sports TV’yi kınıyorum” dedi.
Fenerbahçe’nin korunduğunu bildiğini vurgulayan Al, “Bir kez daha gördüm ki spor medyasının birinci görevi hak ve adalet değil, Fenerbahçe’nin şike bataklığından çıkarılmasıdır” diye konuştu.2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
Yorum
-
Çok büyük bir savaş veriyoruz öyle basit bir savaş değil hemde. Üstelik sadece tff ve fenerle değil o yüzden bu savaştan galip ayrılırsak ki göreceksiniz eninde sonunda galip geleceğiz. İşte o zaman hiç kimse bizimle uğraşamayacak tahmin edemeyeceğimiz kadar güçlü bir kulüp olacağız.2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
Yorum
-
Erman Toroğlu geyik yaparken ne güzel gülüyordum, adam gelecekten bahsediyormuş, tek cümleyle futbolun ne kadar pislik olduğunu içinden gelen biri anlatıyormuş da fark edememişim. İleri görüşlü biri değilim ama sonuçları hesaplamaya çalışan biriyim, bu kadarı aklıma gelmezdi, gerçi şeytanın bile aklına gelmezdi derler ya, işte o noktaya getirdiler.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum