Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak inadina61_08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Burak Gürdal'ın istifasına ne diyorsunuz. benim aklım çok karışık o konuda;
    ailevi sebeplerden dolayı istifa ettiği söyleniyor, bence büyük kayıp. Eğer gerçekten sebep oysa diyecek bişey yok. Ama farklı şeyler varsa zaten yakında çıkar ortaya ozaman onun üzerine bolca konuşuruz.
    2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak piskopatrizeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

yahu forum yöneticisi arkadaşlar şu reklamlarınıza artık küfür edicem müsadenizle. sayfayı açıyorum tam bişey okuyorum yada yazıyorum sayfa zırt aşağı kayıyor , çünkü reklam geliyor ekrana ve sayfayı kaydırıyor. bir değil iki değil hep böyle , psikolojim bozuldu artık. şu reklamlarınız sayfa açılır açılmaz yüklense sonradan gelmese olmuyormu.
      Bu işlerden pek anlamam ama, bence sizin bilgisayarınız ya da tarayıcınızla ilgili bir sorun var gibi görünüyor. Gene de tam bilemediğimi söyleyeyim.

.
      -"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
      -"Burada klima yok mu?"
      -"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."

Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

• Sabah-ı şerîfler hayırlı olsun Celal Bey kardeşim.

.
        -"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
        -"Burada klima yok mu?"
        -"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."

Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

• İlk olarak piskopatrizeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          yahu forum yöneticisi arkadaşlar şu reklamlarınıza artık küfür edicem müsadenizle. sayfayı açıyorum tam bişey okuyorum yada yazıyorum sayfa zırt aşağı kayıyor , çünkü reklam geliyor ekrana ve sayfayı kaydırıyor. bir değil iki değil hep böyle , psikolojim bozuldu artık. şu reklamlarınız sayfa açılır açılmaz yüklense sonradan gelmese olmuyormu.
          internetinin hızı ile alakalı olabilir, bende hiçbir sorun yok.

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Nöbete devam
            ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• adamlar sanki birşey yapmamış gibi öyle rahatlar ki ve hala Spor programlarında yapılan konuşmalarda Trabzonspor 30 yıldır şampiyon olamıyor diyorlar ya deli oluyorum...
              TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• İlk olarak Süleyman50 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                adamlar sanki birşey yapmamış gibi öyle rahatlar ki ve hala Spor programlarında yapılan konuşmalarda Trabzonspor 30 yıldır şampiyon olamıyor diyorlar ya deli oluyorum...
                takma kafana abi ben alıştım artık. hele şu süreç bitsin ozaman görücem ben o dallamaları.

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  takma kafana abi ben alıştım artık. hele şu süreç bitsin ozaman görücem ben o dallamaları.
                  inşallah celal inşallah, sabrımız kalmadı ama yapacak birşey yok süreci bekleyeceğiz...

Yorum

adamlar sanki birşey yapmamış gibi öyle rahatlar ki ve hala Spor programlarında yapılan konuşmalarda Trabzonspor 30 yıldır şampiyon olamıyor diyorlar ya deli oluyorum...
                    İnsanın en çok zoruna giden de bu oluyor zaten. Üstelik seni soyan adamlar veya onların yandaşları diyor bunu.
                    Seni ölüme de götürse doğruluktan sakın ayrılma.
                    Hz. Ömer.

Yorum

inşallah celal inşallah, sabrımız kalmadı ama yapacak birşey yok süreci bekleyeceğiz...
                      hepimiz aynı durumdayız abi bende bazen "lanet gelsin bırak futbolu işin gücünmü yok" diyorum kendi kendime ama olmuyor kanıma işlemiş resmen

Yorum

• inşallah sonunda kazanan biz oluruz...

Yorum

• unutmadık, yılmadık, mücadeleye devam.
                          2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                          82 HELAL PUANLA
                          TRABZONSPOR

Yorum

• Haber61/Spor Servisi - Sports TV’de Ahmet Çakır’ın sunduğu programa katılan Kupa Başbakan’da kitabının yaratıcısı Hasan Al’ın programda Fenerbahçe ile şike konusunda belgeli söylediği herşeyi program yapımcısı kesti.

Programa çıkmadan önce ‘sansür’ var mı diye sorduğunda kendisine tek kelime bile kesmeyeceğiz diyen Hasan Al, “Ancak üzülerek gördüm ki Fenerbahçe ile ilgili söylediğim tek kelimeme yer vermediler. Bu sansürcü yayınından ötürü Sports TV’yi kınıyorum” dedi.

Fenerbahçe’nin korunduğunu bildiğini vurgulayan Al, “Bir kez daha gördüm ki spor medyasının birinci görevi hak ve adalet değil, Fenerbahçe’nin şike bataklığından çıkarılmasıdır” diye konuştu.

Yorum

• Çok büyük bir savaş veriyoruz öyle basit bir savaş değil hemde. Üstelik sadece tff ve fenerle değil o yüzden bu savaştan galip ayrılırsak ki göreceksiniz eninde sonunda galip geleceğiz. İşte o zaman hiç kimse bizimle uğraşamayacak tahmin edemeyeceğimiz kadar güçlü bir kulüp olacağız.

Yorum

• Erman Toroğlu geyik yaparken ne güzel gülüyordum, adam gelecekten bahsediyormuş, tek cümleyle futbolun ne kadar pislik olduğunu içinden gelen biri anlatıyormuş da fark edememişim. İleri görüşlü biri değilim ama sonuçları hesaplamaya çalışan biriyim, bu kadarı aklıma gelmezdi, gerçi şeytanın bile aklına gelmezdi derler ya, işte o noktaya getirdiler.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X