Kulübün avukatları CAS sonrası için hazırlık yapıyordur inş.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Kulüp hukuksal bir adım atmayacağını söyledi bir açıklamasında,İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKulübün avukatları CAS sonrası için hazırlık yapıyordur inş.StopMatchFixing.Com
Yorum
-
arkadaşlar bunun birde diğer takımlar boyutu var bir sürü takım şikeden ağır cezalar aldı fener almaması mümkün değil. ama sorun bizim tff de daha doğrusu futbolumuzun güzide insanı demirörende.İlk olarak gokhankocl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKulüp hukuksal bir adım atmayacağını söyledi bir açıklamasında,
http://youtu.be/z4S1qiATQgk Haminin en güzel 10 golü Hepsi müthiş
Yorum
-
o zaman orada oturmasınlar. bence. Trabzonspor taraftarı aralık ayında bunun hesabını sorar !!!İlk olarak gokhankocl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKulüp hukuksal bir adım atmayacağını söyledi bir açıklamasında,
İçimizden biri başkan adayı olsa ne güzel olur, beş kuruş param yok, uefa'ya,CAS'a ve hatta fifa'ya başvurup istifa edicem 1 ay sonra söz
Yorum
-
Öyle saçmalık olmaz Gökhan bugüne kadarki bütün emekler boşa gider.İlk olarak gokhankocl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKulüp hukuksal bir adım atmayacağını söyledi bir açıklamasında,Bordomavi.net
Yorum
-
Başkan'ın kendi ağzından canlı yayında duydum, CAS'dan sonra ne yapacaksınız sorusuna, hiçbir şey yapmayacağız dedi. Kupanın geleceğinden emin.İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖyle saçmalık olmaz Gökhan bugüne kadarki bütün emekler boşa gider.7
"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison
Yorum
-
Kimin yüzünden acaba?İlk olarak gokhankocl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNasıl bir türkçe bu bilader
Modernize ol acuk,
Bu arada dergi içeriği editörümüz var, dergimiz yok. Nasıl olcak bu iş ?Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Puan silinecekse telafi etmek için iyi bir kadroya ihtiyaç var.İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFenerbahçe kesin olarak birilerini ayarlamıştır, 15 milyon euroluk transferi başka türlü yapmaz bunlar.7
"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison
Yorum
-
Tazminat davası açmayacağız yani?İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşkan'ın kendi ağzından canlı yayında duydum, CAS'dan sonra ne yapacaksınız sorusuna, hiçbir şey yapmayacağız dedi. Kupanın geleceğinden emin.
Kurulların nasıl ne amaçla değiştirildiği ortada TFF'ye muhakkak dava açılmalı.Bordomavi.net
Yorum
-
süper kupa karşılaşması sonrası yanlışlıkla aldıkları 1.lik madalyalarını vermek istemeyen fenerli futbolcular..biz bu madalyaları emeğimizin hakkıyla aldık kanırta kanırta aldık..sahada nasıl mücadele ettiğimizi biz biliriz dediler..ayrıca yıldırım demiröreninde madalya sahaya yansımadı fenerde kalmalı dediği öğrenildi,,TBMM ninde acil toplanarak fenerbahçe için bir madalya yasası çıkartmayı planladığı öğrenildi.. başbakan ise madalyalarla kurumlar ayrılmalı tezini öne sürdüğü bildirildi
Yorum
-
İlk olarak duyurukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesüper kupa karşılaşması sonrası yanlışlıkla aldıkları 1.lik madalyalarını vermek istemeyen fenerli futbolcular..biz bu madalyaları emeğimizin hakkıyla aldık kanırta kanırta aldık..sahada nasıl mücadele ettiğimizi biz biliriz dediler..ayrıca yıldırım demiröreninde madalya sahaya yansımadı fenerde kalmalı dediği öğrenildi,,TBMM ninde acil toplanarak fenerbahçe için bir madalya yasası çıkartmayı planladığı öğrenildi.. başbakan ise madalyalarla kurumlar ayrılmalı tezini öne sürdüğü bildirildi
7
Yorum
-
Sürecin gidişâtını, süresini ve sonucunu belirleyen iki mercî var, biri UEFA diğeri başbakan.İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTazminat davası açmayacağız yani?
Kurulların nasıl ne amaçla değiştirildiği ortada TFF'ye muhakkak dava açılmalı.
Bu iki mercî dışında topa giren yok, girmeye çalışanların da gücü yok.7
Yorum
-
Şu fenerin bu seneki men edilişi cezadan düşer mi düşmez mi meselesi benim için en önemli merak konularından biri hala...
Onun için şu soruya ne cevap vereceğinizi bilmek isterim:
- Bütün bu yaşanan şike sürecini unutalım. Bu sezonun ortasında (yani 3-4 ay sonra) bir şike skandalı daha patladı ve bu sefer gs ceza aldı diyelim. Tabi o sırada şampiyonlar liginde devam ediyor maçlara...UEFA tarafından 2 sene men edilmiş olsun. Bu 2 sene hangi 2 seneyi kapsar?Bir lokma ekmeğe,Bir yudum su içmeye,
Yine de şükretmeye, Razıysan gel benimle..
Yorum

Yorum