Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kulübün avukatları CAS sonrası için hazırlık yapıyordur inş.
    Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kulübün avukatları CAS sonrası için hazırlık yapıyordur inş.
      Kulüp hukuksal bir adım atmayacağını söyledi bir açıklamasında,
      StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak gokhankocl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        arkadaşlar bunun birde diğer takımlar boyutu var bir sürü takım şikeden ağır cezalar aldı fener almaması mümkün değil. ama sorun bizim tff de daha doğrusu futbolumuzun güzide insanı demirörende.

http://youtu.be/z4S1qiATQgk Haminin en güzel 10 golü Hepsi müthiş

Yorum

o zaman orada oturmasınlar. bence. Trabzonspor taraftarı aralık ayında bunun hesabını sorar !!!
          İçimizden biri başkan adayı olsa ne güzel olur, beş kuruş param yok, uefa'ya,CAS'a ve hatta fifa'ya başvurup istifa edicem 1 ay sonra söz

Yorum

Öyle saçmalık olmaz Gökhan bugüne kadarki bütün emekler boşa gider.
            Bordomavi.net

Yorum

Öyle saçmalık olmaz Gökhan bugüne kadarki bütün emekler boşa gider.
              Başkan'ın kendi ağzından canlı yayında duydum, CAS'dan sonra ne yapacaksınız sorusuna, hiçbir şey yapmayacağız dedi. Kupanın geleceğinden emin.
              7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• Fenerbahçe kesin olarak birilerini ayarlamıştır, 15 milyon euroluk transferi başka türlü yapmaz bunlar.

Yorum

Nasıl bir türkçe bu bilader Modernize ol acuk,

Bu arada dergi içeriği editörümüz var, dergimiz yok. Nasıl olcak bu iş ?
                  Kimin yüzünden acaba?
                  Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                  Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Fenerbahçe kesin olarak birilerini ayarlamıştır, 15 milyon euroluk transferi başka türlü yapmaz bunlar.
                    Puan silinecekse telafi etmek için iyi bir kadroya ihtiyaç var.
                    7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Başkan'ın kendi ağzından canlı yayında duydum, CAS'dan sonra ne yapacaksınız sorusuna, hiçbir şey yapmayacağız dedi. Kupanın geleceğinden emin.
                      Tazminat davası açmayacağız yani?

Kurulların nasıl ne amaçla değiştirildiği ortada TFF'ye muhakkak dava açılmalı.
                      Bordomavi.net

Yorum

• süper kupa karşılaşması sonrası yanlışlıkla aldıkları 1.lik madalyalarını vermek istemeyen fenerli futbolcular..biz bu madalyaları emeğimizin hakkıyla aldık kanırta kanırta aldık..sahada nasıl mücadele ettiğimizi biz biliriz dediler..ayrıca yıldırım demiröreninde madalya sahaya yansımadı fenerde kalmalı dediği öğrenildi,,TBMM ninde acil toplanarak fenerbahçe için bir madalya yasası çıkartmayı planladığı öğrenildi.. başbakan ise madalyalarla kurumlar ayrılmalı tezini öne sürdüğü bildirildi

Yorum

• İlk olarak duyurukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          süper kupa karşılaşması sonrası yanlışlıkla aldıkları 1.lik madalyalarını vermek istemeyen fenerli futbolcular..biz bu madalyaları emeğimizin hakkıyla aldık kanırta kanırta aldık..sahada nasıl mücadele ettiğimizi biz biliriz dediler..ayrıca yıldırım demiröreninde madalya sahaya yansımadı fenerde kalmalı dediği öğrenildi,,TBMM ninde acil toplanarak fenerbahçe için bir madalya yasası çıkartmayı planladığı öğrenildi.. başbakan ise madalyalarla kurumlar ayrılmalı tezini öne sürdüğü bildirildi
                          7

Yorum

Tazminat davası açmayacağız yani?

Kurulların nasıl ne amaçla değiştirildiği ortada TFF'ye muhakkak dava açılmalı.
                            Sürecin gidişâtını, süresini ve sonucunu belirleyen iki mercî var, biri UEFA diğeri başbakan.

Bu iki mercî dışında topa giren yok, girmeye çalışanların da gücü yok.
                            7

Yorum

• Hayret yahu, aynı bağlantı üzerinden arka arkaya kaç tâne mesaj yazdım, firewall hâlâ engellemedi beni. Düzeldi mi ne...
                              7

Yorum

• Şu fenerin bu seneki men edilişi cezadan düşer mi düşmez mi meselesi benim için en önemli merak konularından biri hala...

Onun için şu soruya ne cevap vereceğinizi bilmek isterim:

- Bütün bu yaşanan şike sürecini unutalım. Bu sezonun ortasında (yani 3-4 ay sonra) bir şike skandalı daha patladı ve bu sefer gs ceza aldı diyelim. Tabi o sırada şampiyonlar liginde devam ediyor maçlara...UEFA tarafından 2 sene men edilmiş olsun. Bu 2 sene hangi 2 seneyi kapsar?
                                Bir lokma ekmeğe,Bir yudum su içmeye,
                                Yine de şükretmeye, Razıysan gel benimle..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X