Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Aklıma buda gelmedi değil.yargıtay kararıyla şikeciler cezalarını alacak belkide diyecekki bakın işte ben sizden yanaydım ama yargı kararları esastır deyip çekilecek köşesine.Trabzonsporun 5 milyondan fazla yüreği var 2 senedir acı acı yanan.iki şikeciyi kollarken 5 milyon insanı görmezden gelemezsin boşbakan.şükürler olsun Allahaki hiç bir partiye oy vermedim.çok rahat içim çoook.
    Fatih Reis,
    Oy kaybı yaşamamanın peşinde Başbakan.
    Bizim kupayı almamız seçimlerden sonra olur.
    Bugün Şerafettin Elçi Havalimanını açtı neden?
    Neden şimdi Uludere'lilere iftar yemeği veriyor?
    Bunca zaman bunları yapmadı da neden şimdi yapıyor.
    Hayır Uludere olayı'nda iftar olarak değil başka bir organizasyon yapabilirdi.
    Açık bir şekilde ihmal var.
    Başbakan da biliyor artık HAYVAN TERLİ.
    ölümüne trabzon !

Yorum

• İlk olarak ertan3335 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Benim bir arkadaşım var. Kendisinin babası ile sorunları mevcut. Onun bir sözü var, tam yeri geldi söyleyeyim...

"Ben babamın arkamda durmadığını biliyorum. Yanımda da olmuyor ama bari karşımda durmasın."

Başbakanın durumuda buna benziyor. Biz ondan yanımızda olmasını istemiyoruz. Sırtımızdan destekte vermesin ama engelde olmasın. Madem adalet, madem hak, madem hukuk önemli. O zaman konuşma...

Sanıyormu ki FB liler ona oy verecek yada bundan sonra Trabzonspor'lular ona oy atacak?

Şu anda ne Ali'ye, nede Veli'ye yaranabilir.

Bitaraf olan, bertaraf olur.
      Çok güzel bir yorum

Yorum

• Bahçeli'ye teşekkür eden fb neden başbakana teşekkür etmiyor?

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          En tehlikeli insanlar ; büyük makamlara gelmiş küçük 'insanlardır'
          insan demişsiniz ama bu bildiğin

neyse oruç ağzımla şimdi

Yorum

• Ayrica Ramazan Ramazan bu kadar insan bu aciklama ile cileden cikarildi, bunun günahi kimin boynuna?

..
            İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Şike mvzusu degil bugun bunu anladim basbakandan biizm baskana hepsi azizi hedef almis kimse fb hirzilkk yaparak sampionnoldu demio aziz caldi diyo o men edilsin diyo demek oluyoki bu şike davasi degil azizi bitrme davasi aziz hakliymis ....
              ''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş

eski nick:Emres61

Yorum

• İlk olarak Emre GÜRDAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Şike mvzusu degil bugun bunu anladim basbakandan biizm baskana hepsi azizi hedef almis kimse fb hirzilkk yaparak sampionnoldu demio aziz caldi diyo o men edilsin diyo demek oluyoki bu şike davasi degil azizi bitrme davasi aziz hakliymis ....
                Emre selamlar,
                CAS kararı versin.
                O tam bir dönüm noktası.
                Bir tek hiçbir türlü etki edemeyecekleri 2 kurumdan 1'i şikeci dedi
                Diğeri de derse iş bitmiştir.
                Zaten Aziz'de demedi mi ''Sadece ben mi yaptım''..
                Dur bakalım..
                ölümüne trabzon !

Yorum

• Bakalım Aziz Yıldırım'a yardım,şike vs yapabilecekler mi?
                  ölümüne trabzon !

Yorum

• Bu ülkenin çoğunluğunun haksızlığa, adâletsizliğe göz yumması, sessiz kalması işin en kötü kısmı, hangi takımı tutuyor olursa olsun, hangi ideolojiyi benimserse benimsesin. İnsanlar doğruya doğru, eğriye eğri diyebilmeli, demeli.

Sen ki peygamberlerini bile dinlemedin beni hiç dinlemezsin. Dönüp de bakmazsın ölülerine. Lut kavminden de değilsin sen, hazdan olmayacak mahvın. Acıyla karıldı harcın ama acıya da yabancısın. Ağıtları sen yakarsın ama kendi kulakların duymaz kendi ağıdını. Bir koyun sürüsünden çalar gibi çalarlar insanlarını ve sen bir koyun sürüsü gibi bakarsın çalınanlarına. Tanrı'ya yakarır ama firavunlara taparsın. Musa Kızıldenizi açsa önünde, sen o denizden geçmezsin.

Ey kavmim... Sen ki peygamberlerini bile dinlemedin beni hiç dinlemezsin.

Korkarsın kendinden olmayan herkesten. Ve sen kendinden bile korkarsın. Hazreti İbrahim olsan, sana gönderilen kurbanı sen pazarda satarsın. Hazreti İsa'yı gözünün önünde çarmıha gerseler, sen başka şeylere ağlarsın. Gündüzleri Maria Magdalena'yı 'fahişe' diye taşlar, geceleri koynuna girmeye çabalarsın. Zebur'u, Tevrat'ı, İncil'i, Kuran'ı bilirsin. Hazreti Davud için üzülür ama Golyat'ı tutarsın.

Ey kavmim... Sen ki peygamberlerinin dediklerini bile dinlemedin beni hiç dinlemezsin.

Dönüp de bakmazsın ölülerine. Lut kavminden de değilsin hazdan olmayacak mahvin. Ama sen kendi acına da yabancısın. Kadınların siyah giyer, kederle solar tenleri ama onları görmezsin. Her kuytulukta bir çocuğun vurulur, aldırmazsın. Merhamet dilenir, şefkat dilenir, para dilenirsin. Ve nefret edersin dilencilerden. Utancı bilir ama utanmazsın. Tanrıya inanır ama firavunlara taparsın. Bütün seslerin arasında yalnızca kırbaç sesini dinlersin sen.

Sana yapılmadıkça işkenceye karşı çıkmazsın. Senin bedenine dokunmadıkça hiçbir acıyı duymazsın. Örümcek olsan Hazreti Muhammed'in saklandığı mağaraya bir ağ örmezsin. Her koyun gibi kendi bacağından asılır, her koyun gibi tek başına melersin. Hazreti Hüseyin'in kellesini vurmaz ama vuranı alkışlarsın. Muaviye'ye kızar ama ayaklanmazsın. Hazreti Ömer'i bıçaklayan ele sen bıçak olursun.

Ölülerine dönüp de bakmazsın. Lut kavminden de değilsin hazdan olmayacak mahvın. Ama arkana baktığın için taş kesileceksin. Ve sen kendine bile ağlamayacaksın. Komşun aç yatarken sen tok olmaktan haya etmezsin. Musa önünde Kızıldeniz'i açsa o denizden geçemezsin. Tanrıya inanır ama firavunlara taparsın.

Halil Cibran
                    7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• Başbakanı,iktidar partisi.ana muhalefeti,yavru muhalefeti ve daha niceleri bizim hakkımızı gasp etmeye çalışıyorlar.Ama Başaramayacaklar.O kupa eninde sonunda bize gelecek ve şikebehçelilerde ait oldukları lige gidecekler.Bunu Türkiyede yapamasalarda elin gavuru zorlaya zorlaya,acıta acıta yaptıracak.Ama hepsine lanet olsun..Bizim ülkemizde müslümanlıktan Türklükten bahsedipte adaleti sağlayamayıp bizi avrupalılara muhtaç ettikleri için.Allah topunun tez zamanda belalarını versin.

Yorum

• Şike Davası | Şike Tescillendi! Fb: 2, Bjk: 1 Yıl Avrupa'dan Men!

Simdi bazi mallar cikacak diyecekki basbakan boyle dedi ama sonrA kupa verilince hz erdogan diyecekki ee bakin ben neler yaptim am ceza geldi elimden bu geliyordu. İllaki boyle dusunen mallar cikacaktir cunku bok suremezler hzretlerine.onlar icin peygamber neyse oda oyle
                        tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• İlk olarak erkankoc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Simdi bazi mallar cikacak diyecekki basbakan boyle dedi ama sonrA kupa verilince hz erdogan diyecekki ee bakin ben neler yaptim am ceza geldi elimden bu geliyordu. İllaki boyle dusunen mallar cikacaktir cunku bok suremezler hzretlerine.onlar icin peygamber neyse oda oyle
                          Sana iki sorum var:

1. Kupayı aldığımızda başbakan senin yazdıklarını demeyecek mi sence?

2. Başbakan UEFA'nın kişilerle kurumları ayıracağını mı ümit ediyor?
                          7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• Şike Davası | Şike Tescillendi! Fb: 2, Bjk: 1 Yıl Avrupa'dan Men!

İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sana iki sorum var:

1. Kupayı aldığımızda başbakan senin yazdıklarını demeyecek mi sence?

2. Başbakan UEFA'nın kişilerle kurumları ayıracağını mı ümit ediyor?
                            1 sen hala rte varken o kupayi alacaginimi saniyorsun

2 uefa cezayi zaten verdi. ic islerine rte evet demesen krali gelse birsey yapamaz.
                            tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• İlk olarak erkankoc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              1 sen hala rte varken o kupayi alacaginimi saniyorsun

2 uefa cezayi zaten verdi. ic islerine rte evet demesen krali gelse birsey yapamaz.
                              1 Basbakan ne yaparsa yapsin o kupanin gelecegine inaniyorum. UEFA Tahkim kararlari ile geri donulmez aksamin ufkundayiz artik. (Bu "aksam" hayirli aksam bizim icin.)

Yorum

• Bu şehrin de bir Gezi'si vardır diye umuyor, o günü sabırla bekliyorum.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X