Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sadi Karakaş ‏@sadioftrb 9 sa.
    Ben Trabzonspor lobisinin ve bazı yöneticilerin Fenerbahçe'nin düşürülmemesi için UEFA nezdinde çalışma yaptığına inanıyorum.
    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
    Murat

Yorum

• Uefa bilmem nesi gelmis Kadir Has üniversitesinde konusma yapmis.

Bizimkilere sorsan adam baska seyler demis. Kuslara sorsan baska baska seyler demis.

Herkes ayri telden caliyor ama bu adam gercekte ne demis muamma.

Ama anladigim kadari ile adam 27 martta Kazakistan'daki Uefa toplantisini hedef göstermis.

Bu toplantida Uefa ya herru diyecek ya merru.
      Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• AW: Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı!

İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sadi Karakaş ‏@sadioftrb 9 sa.
        Ben Trabzonspor lobisinin ve bazı yöneticilerin Fenerbahçe'nin düşürülmemesi için UEFA nezdinde çalışma yaptığına inanıyorum.
        Sadi senin .........

Yorum

• adam biz uefa olarak yerel federasyonlara karışmayız demiş,

şimdi ne olacak, uefa karışmazsa kim karışacak ? bu adamın konuşmasını hiç beğenmedim resmen bizi ırgalamıyor artık demiş, hukuki açıdan elimiz bu kadar güçlüyken, bütün deliller fb yi şikeci bizi mağdur gösteriyorken neden hala bekleme modundayız ?

CAS a 61 milyon euroluk dava açalım mesela, direk uefayı hedef alan birşey olsun. olamaz mı ? sonuçta tff uefa ya bağlı bir kurum öyle değil mi ? bunlar şike yapan yunan takımını 3. lige düşürün diyebiliyorken, bizim lige nasıl karışamıyorlar biri bana bunu izah edebilir mi ?

şu 3 temmuz sürecinde biz neden casa felan dava açmadık, hukuki olarak elimizdeki belgelerle başvurabileceğimiz bir mercii yok mu ? yaw bütün borcu silip attırabilecek bir olaydır bu, madem bu olayı kapatmaya niyetimiz yok, şanımız yürüsün basalım cas a 61 milyon euroluk davayı, arkaları tutuşsun belki o zaman daha hızlı hareket eder ve ''banane yeaa'' modundan çıkar uefa...
          "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Kime inanacagimizi sasirdik.

Bizim hukukculara sorsan her sey bizim lehimize.
            Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• Bir haber ancak bu kadar çarpıtılarak verilir. Adam " UEFA nezdinde şikeciliğiniz kesindir, artık değişmez." diyor, basın UEFA'dan müjde var diyor. Adam, "Federasyonların vereceği cezâların üst sınırlarına karışmayız." diyor, basın federasyon şikeye cezâ vermese de olurmuş, UEFA karışmazmış diyor.
              7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• Haberin doğru yorumu şu, artık şikebahçenin şikesi tescillenmiş durumda ve bu tescil herhangi bir şekilde iptal edilemez, boşyere bunun hayalini kurmayın. Federasyon verdiği kararı yeniden gözden geçirip UEFA'nın kararına uygun yeni bir karar vermek zorunda. Şikenin cezâsı şike yapan takımı ligden düşürmek, bu bir lig mi olur, 5 lig mi olur buna federasyon karar verecek, UEFA bu sayıya karışmayacak.

Bunu müjdeli habermiş gibi veriyorlar.
                En son TekfurÇayır 61 tarafından düzenlendi; 08.03.2014, 22:00.
                7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• Bizans basınının haberi tamamen masa başında hazırlanmış bir haber.. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da şikebahçe taraftarını kandırıp günü kurtarma derdindeler..
                  www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak A.Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bizans basınının haberi tamamen masa başında hazırlanmış bir haber.. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da şikebahçe taraftarını kandırıp günü kurtarma derdindeler..
                    Dediğin gibi adamlar bu konuşmaları hiç yapmamış bile olabilirler.
                    7

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      niye uefaya hakaret edinilecekmis
                      adamlar sana medeniyet dersi verme mecburiyetindemi
                      sen senin elinden kupani alana %60 oy ver
                      world leader de kefen giynerek karsila
                      sikeyi yapan adami el üstünde tut
                      okadar hapis cezasi almasina ragmen iceri atilmasi icin agzini bile acma
                      tek yaptigin3 yilda bir yürüyüs yapmak sonra uefa hakkimi ver

biz uefaya bugüne kadar verdigimiz tepkiyi erdogan beyefendiye verseydik mailleri ona atsaydik
                      yürüyüslerimizi parlamentoya yapsaydik o hakimizi cokdan almistik

gandhi bile zamani geldiginde tepkini dögüserek verebilirsin dedigi dünyada biz pc lerimizin önünde cekirdek citlatiyoruz

en acisi halen daha tepkimizi nereye karsi verecegimizi verecegimizi bilmiyoruz

uefanin bize ne kötülügü dokundu
                      Bu ülkeden hiçbir şey beklemiyorum.
                      Hele ki bu putperest milletten.
                      O yüzden tek beklentim Uefa.
                      Her şey hallolmuş bir halde neden beklediklerini merak ediyorum.

Yorum

• Şikebahçeliler başbakana niye kızıyorlar anlayan beri gelsin.
                        7

Yorum

• İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Şikebahçeliler başbakana niye kızıyorlar anlayan beri gelsin.
                          Şöyle desek daha kâfi:
                          Şikebahçelilerin davranışlarını anlayan beri gelsin.

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sadi Karakaş ‏@sadioftrb 9 sa.
                            Bende nu sadinin mal olduğunu inanıyorum hatta mal olduğunu biliyorum
                            Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Şikebahçeliler başbakana niye kızıyorlar anlayan beri gelsin.
                              Basbakanin destegini biran icin olsa bile kaybetmemek icin.

..
                              İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu ülkeden hiçbir şey beklemiyorum.
                                Hele ki bu putperest milletten.
                                O yüzden tek beklentim Uefa.
                                Her şey hallolmuş bir halde neden beklediklerini merak ediyorum.
                                sikecileri yalan beyandan men ederek zaten kendilerine zaman kazandirdilar

herseyin öbür ülkelerdeki gibi artci depreme sebep olmadan hal olmasini istiyorlar
                                neden rahatliklarini türkiye icin bozsunlar
                                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X