Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
ama yüzsüzlük hiç böyle olmaz. bunlar yüzsüzlükten beterdirler bence... başında tek gözle dolanıyorlardır!İlk olarak Uğur Odabaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdamlar yüzsüzlük sınırlarınıda astilar nasıl bir mide varsa
Uğur'un Telefonundan Gönderildi...
Yorum
-
karar yaklaşıyor zaman daralıyor ulan bi askerde gün saymıştım böyle şafak sayıyoruz resmen bazı aklı başında fenerli arkadaşlarımda arsenal'e elenelim diyor cas'tan sıfır ceza çıkması mümkün değil diyor bari direk ihraç yemeyelimin peşindeler her türlü koyacak cas. mahkeme koydu yetmedi uefa koydu yetmedi cas'ın neyi eksik
sadece aşk bizimkisi
Yorum
-
Şafak 17İlk olarak Mustafa YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekarar yaklaşıyor zaman daralıyor ulan bi askerde gün saymıştım böyle şafak sayıyoruz resmen bazı aklı başında fenerli arkadaşlarımda arsenal'e elenelim diyor cas'tan sıfır ceza çıkması mümkün değil diyor bari direk ihraç yemeyelimin peşindeler her türlü koyacak cas. mahkeme koydu yetmedi uefa koydu yetmedi cas'ın neyi eksik
2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Bu işten en büyük kâr'ı gs gördü bir de fenerli zenginler. bu işin içinde çok büyük para vardı, ayrıca bu işin sonu karanlık olmasa koç'lar bu işten el çekmezdi, düşünsenize ŞL sponsor olacaksın ve dünyanın en büyük şikesini yapmış bir kulüpte yöneticilik yapacaksın, bu işin sonu o gün benim için belli oldu. öncesinde nihat özdemirin istifası vardı onu pek yorumlamamıştım ama ali koç ile sürecin sonu çok belli olmuştu aylar öncesinden.
Adalet yerini bulacak, sadece çok merak ettiğim birşey var, Kul hakkı ile nasıl hesap verecekler ahirette. yakında MAA'yı tv'lerde göreceğiz helallik ister.
Yorum
-
atarsa.............16İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞafak 17
2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR
Yorum
-
dolap dönüyor mu bilmiyorum ama net sonucu görmeden bende rahat etmem 5 yıl hadi taş çatlasa 3 yıl men alması gereken kulüp 2 yıl ceza alıyor tahkimde gider yaptık diyolar +1 i siliniyor..İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim içim rahat değil, bir dolap dönüyor.
tahkimciler kısmet erkiner gibi ise yandık ..
bu arad uefa cezaların onanmasını istedi artırılmasını değil heralde bu da kötü artırımını istemeliydisamanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants
Yorum

Yorum