Hacıosmanoğlu, ne zaman yüreğin yetecek de TFF'ye yazılı başvuruyu yapacaksın? Boş laflara karnımız tok, bize icraat yapacak, sözünün eri adam lazım, senin gibi birilerinin kuklası olmuş, verdiği sözlerin altında ezilmiş, her hareketiyle haklı davamıza zarar verenler değil.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Allahına kurban senin Memedim,İlk olarak Mehmet DİLEK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHer kim olurlarsa olsunlar, hangi mevkide otururlarsa otursunlar gerçek ve kalpten seven davasına inanan,sahip çıkan TRABZONSPORLULARIN karşısında yenilmeye mahkumlar.
Ha HACIOSMANOĞLU olmuş ha BAŞBAKAN olmuş hiçfarketmez.Bizim inancımız hepsini dize getirecek ben buna eminim.
iyi ki varsınız arkadaş
Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
Özellikle;
Özhaseki'nin bu sözleri medyada ve bizim nezdimizde nasıl yankı bulmadı anlamıyorum.
Çok çarpıcı bir açıklama.En son alper* tarafından düzenlendi; 22.10.2013, 12:35.
Yorum
-
Şampiyonluk sayıları üzerinden yeni bir tartışmanın içine sokulmak isteniyoruz. Tramvay’la deplasmana giden takımların kendi aralarında evcilik oynadıkları dönemlerin şampiyonluk sayılarına katılması talep ediliyor.
Futbolu icat eden İngiliz’lerin liginde 23 farklı takım şampiyon olmuş. Bizde ise bu rakam 5.
5 rakamının sebebleri ise ekonomik, siyasi, ahlaki ve de adli.
Bizden ne gibi farkları vardı bu İngilizlerin ? Hani ne zaman Avrupa’ya çıksak kura da çıktıkları zaman “haydaa” oluverdiğimiz İngilizlerin.
Artıları nedir bunların?
1985 yılında UEFA’nın vermeyi düşündüğü cezayı öğrenince “bu ceza az” diyerek UEFA’yı beklemeden ülke federasyona baskı yapıp 5 yıl ceza almasını sağlayan Margaret Thatcher’ları vardı. Artı mı ? hem de ne büyük artı...
Ev almak için arkadaşından borç aldığı ortaya çıkınca yüzü kıpkırmızı olup istifa eden bakanları da cabası. Üzerine polis teşkilatına bağış yaptığı anlaşılınca Başbakan olabilecek iken utancından dolayı bir daha siyasi arena da gözükmemecesine ortalıktan kaybolanların ülkesinde artılar olmaz mı?
İşte o ülkede,
Yasa çıkınca ilk önce “bu cezalar az” iki ay sonra da “ya çokmuş” diyerek yasayı değiştiremezsiniz.
O ülkede,
Disiplin talimatnamesine “Şike yakalansa bile ertelenir” ifadesini koyamazsınız. Bir kurul toplanıp birinci raporunda kesin hükme vardığı maçların tamamını ikinci raporunda aklayarak “bazı maçlarda teşvike teşebbüs gibi sıkıntılar mevcuttur” gibi ifadeler kullanamaz.
Kesin delile göre karar veren Mahkemelerin suçlu bulduğu insanların suçsuz pürü pak olduğuna dair mütalaa veren bir avukatı son karar merciinin başına başkan yapamazsınız.
Adalete değil de "sayılara" önem veren ülke oldukça Dünya ve Avrupa sıralamasında baş aşağıya gidişi durduracaklarını sananlar ahlaki erozyonlarını tüm Türkiye’ye yayma derdindeler.
Yalan gerçeği geriye itiyor ölüm susmuş cenazecilik konuşuyor.Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √
Yorum
-
Eğer adaylığı resmi olarak kesinleşirse hiç şüphesiz.İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleM.A.Aydınlar şikebahçe başkanlığına aday oldu.şimdi elimiz dahada güçlendi diyebilirmiyiz?Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √
Yorum
-
Evet abi adaylığı resmi.İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEğer adaylığı resmi olarak kesinleşirse hiç şüphesiz.Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
kulüp başkanıyken kulübü şike yapmış biri tff başkanı oluyorsa,
tff başkanı iken kulübüne ceza vermeyen birinin o kulübe başkan olması kadar normal birşey yok herhalde(tabi bu sadece bizim ülkeye göre normal birşeydir herhalde.)
hee şikenin dibine dibine vurmuş, hapislerde yatmış birinin hala başkan olarak ortalık yerde gezmesi--bu da sadece bizde olurdu-- aynı ferrariye tüp takmak gibi bize özgü kardeşim ne var bunda
Ek-NOT : şike yapmış ve hapis yatmış bir kulüp başkanının da tff başkanlığına gelmesi gerek.(nokta)-şaşırmam-
Yorum
-
Birazda gülelim
Aşağıdaki satırları okuduktan sonra salakça şeyi paylaşanın kimler olduğu sorusunu sakın sormayın kızarım bak
ayrıca başlığa gel
İŞTE ŞİKE BUDUR!!!
Her fırsatta Fenerbahçe şike yapmıştır diye ortalığı yangın yerine çeviren Trabzonspor’da, kadrolarına bu sezon Gençlerbirliği’nden kattıkları Aykut Demir’den şok edici açıklamalar geldi.
Aykut Demir, Trabzonspor Dergisi’ne şu açıklamalarda bulundu;
”Gençlerbirliği ile kamplardayken, arkadaşlarla maç izlediğimizde Trabzonspor gol atsa ben havaya sıçrıyordum. Takım arkadaşlarım şaşkınlıkla bana bakıyordu. İçimdeki Trabzonspor sevgisi bambaşka” şeklinde konuştu.
Şimdi bu açıklamaları yapan Aykut Demir’in Gençlerbirliği’nde oynadığı dönemlerde, Trabzonspor’a karşı nasıl mücadele ettiğini çok merak ediyoruz. Gençlerbirliği’nde oynadığı dönemlerde Trabzonspor gol attığında havalara sıçrıyordum diyen bir futbolcu, Trabzonspor’a karşı acaba nasıl bir hırs ile karşılaşmalara hazırlanıyordu? Bu konuları çok merak ediyoruz. Aykut Demir, bunları da açıklarsa çok memnun oluruz.En son Fatih Öztürk tarafından düzenlendi; 22.10.2013, 14:09.Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Tertibim,rahmetlinin eski bir seveni olarak yeni avatarını çok takdir ettim.İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAllahına kurban senin Memedim,
iyi ki varsınız arkadaş

Yorum
-
maa seytanini görevini kötüye kullanmakdan maddi manevi tazminat davasi acmasi lazim yönetim yönetim yapmiyorsa sadri bey yapmali bu adam fb aski icin göz göze bizi yaktiYardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
-
tam geri zekali bunlar, allah akil dagitirkene bunlar cira yakiyordu ! HAHAHAİlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBirazda gülelim
Aşağıdaki satırları okuduktan sonra salakça şeyi paylaşanın kimler olduğu sorusunu sakın sormayın kızarım bak
ayrıca başlığa gel
İŞTE ŞİKE BUDUR!!!
Her fırsatta Fenerbahçe şike yapmıştır diye ortalığı yangın yerine çeviren Trabzonspor’da, kadrolarına bu sezon Gençlerbirliği’nden kattıkları Aykut Demir’den şok edici açıklamalar geldi.
Aykut Demir, Trabzonspor Dergisi’ne şu açıklamalarda bulundu;
”Gençlerbirliği ile kamplardayken, arkadaşlarla maç izlediğimizde Trabzonspor gol atsa ben havaya sıçrıyordum. Takım arkadaşlarım şaşkınlıkla bana bakıyordu. İçimdeki Trabzonspor sevgisi bambaşka” şeklinde konuştu.
Şimdi bu açıklamaları yapan Aykut Demir’in Gençlerbirliği’nde oynadığı dönemlerde, Trabzonspor’a karşı nasıl mücadele ettiğini çok merak ediyoruz. Gençlerbirliği’nde oynadığı dönemlerde Trabzonspor gol attığında havalara sıçrıyordum diyen bir futbolcu, Trabzonspor’a karşı acaba nasıl bir hırs ile karşılaşmalara hazırlanıyordu? Bu konuları çok merak ediyoruz. Aykut Demir, bunları da açıklarsa çok memnun oluruz.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum