Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Dün ki kulüpler birliği açıklamasından sonra fenerin düşmemesi kesinleştimi başka karar alınacakmı,
    kafam orman oldu valla.
    Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak erolizmts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yönetimin bu soruşturma boyunca takip ettiği yolu dikkatli izlemek lazım. Yani taraftarımızın Bjk ve Gs taraftarlarının gazıyla hareket etmesi doğru değil. Elbet tepki göstereceğimiz zaman olacaktır. Ben şahsen "taraftarımızın yönetimin yaptığı açıklamalar doğrultusunda" tepki göstermesini diliyorum.

Belki bir süre daha -yönetimin yaptığı gibi -soğuk kanlı tavrımızı- devam ettirmeliyiz.
      Yöentimin soğuk kanlı tutumuyla 2 senedir pek birşey yapamadığımızı düşünüyorum. Hadi Sadri Şener çıktı ve büyük bir güven kazandı bizden ama bizim yapmamız gerekn Trabzonspor adına değil Futbolspor adına bir tepki...
      DRAGO GABRIC

Yorum

• İlk olarak Uğur Tüysüzoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yönetimin kimsenin kuyruğu olduğu yok arkadaşlar Nevzat Başkan yoğun bakımdan çıktığı anda göreceksiniz yönetimin tutumunu şimdi bir sabır biraz dua.
        Ben TFF toplantsındaki tavırlarını kastetttim.

Yorum

• İlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bilgi almak için şansımı bir denerim. Telefonu bende yok şu anda. Mesaisi bitmiş de olabilir. Konuşmadan birşey diyemem arkadaşlar. İş çıkışında uğramayı düşünüyorum. Eğer gidersem birinci ağızdan bilgilendirme yaparım...
          teşekkürler kardeşim güzel haberlerini bekliyor olacağız.
          Yaşam kimliği: Trabzonspor .
          Dünyada gördüğü renkler : Bordoyla Mavi.

Yorum

• İlk olarak BENDARLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            habeetürk te var dostum..
            ben göremedim renktaş habertürkte böyle bir haber,
            Herşeyin kolayını isteseydim bende TRABZONSPOR’lu olmazdım...

Yorum

• İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Valla Trabzonsporlu hukukcu söyledi Ömer hoca.

Tüm takımlar lig başlamadan önce dava acmayacagına dair imza atıyorlarmış.(tff,pfdk,tahkim kararlarına karşı)
              evet her takım bu yönde bir imza veriyorlar.ancak en temel hukuk kaidelerinden biride dava açma hakkından önceden vazgeçilmesinin geçerli olamayacağıdır.fakat böyle bir imzanın varlığıda peşin peşin hükümsüz değildir. o yüzden bu konudaki dava açma hakkımız var olmakla birlikte prosüdürü daha uzun ve zorludur.eğer takımların dava açma hakları olmasa federasyonun keyfi kararlar almasına kimse mani olamaz.

örnek olarak farklı bir durum olmasına rağmen ankaraspor'un küme düşürülme kararı aleyhine açmış olduğu dava.bu dava neticesinden korkan federasyon ankaraspor'u bankasya'ya almakla kalmadı,vergi borçlarına karşılık olarak onikimilyon tazminat ödemeye kabul etti.

evet ,süreç belki uzun olacak ama federasyon bunun bedelini eninde sonunda ağır ödeyecektir.

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Dün ki kulüpler birliği açıklamasından sonra fenerin düşmemesi kesinleştimi başka karar alınacakmı,
                kafam orman oldu valla.
                Kulüpler birliğini çok büyüttük gözümüzde. Kanunlara kurallara uymayan Kulüpler birliğine ve TFF'ye tokadı elbet UEFA atacaktır
                DRAGO GABRIC

Yorum

• İlk olarak nahkog3 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ben göremedim renktaş habertürkte böyle bir haber,

burda var dostum..
                  "TRABZON imparatorlukların çökertildiği yerdir aslanım..."

Yorum

• İlk olarak tahsinaqaoqlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    yazıldı mı bilmiyorumda

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın avukatları, Metris Cezaevi'ndeki Yıldırım'ın tutukluluk halinin kaldırılması için başvuruda bulundu.

oldu canım başka bişey
                    Benim gözümde bu tür istemler 3-4 yaşındaki çocuğun anne para versene gibilerinden isteklere benziyo
                    DRAGO GABRIC

Yorum

• İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ben TFF toplantsındaki tavırlarını kastetttim.
                      Benim göremediğim farklı bişey mi oldu ?

Ortada sadece sessizlik var kimsenin peşinden koştuğumuz yok İlhan Cavcav boş bir açıklama yaptı 18 klup dedi peki Gs bunların içindeydide neden bugün açıklama yaptılar Cavcav ile bir birine girdiler bizimkiler sadece Başkan içerdeyken açıklama yapmak istemediler az kaldı onada sıra gelecek.
                      Yaşam kimliği: Trabzonspor .
                      Dünyada gördüğü renkler : Bordoyla Mavi.

Yorum

• İlk olarak GÖLONSA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        evet her takım bu yönde bir imza veriyorlar.ancak en temel hukuk kaidelerinden biride dava açma hakkından önceden vazgeçilmesinin geçerli olamayacağıdır.fakat böyle bir imzanın varlığıda peşin peşin hükümsüz değildir. o yüzden bu konudaki dava açma hakkımız var olmakla birlikte prosüdürü daha uzun ve zorludur.eğer takımların dava açma hakları olmasa federasyonun keyfi kararlar almasına kimse mani olamaz.

örnek olarak farklı bir durum olmasına rağmen ankaraspor'un küme düşürülme kararı aleyhine açmış olduğu dava.bu dava neticesinden korkan federasyon ankaraspor'u bankasya'ya almakla kalmadı,vergi borçlarına karşılık olarak onikimilyon tazminat ödemeye kabul etti.

evet ,süreç belki uzun olacak ama federasyon bunun bedelini eninde sonunda ağır ödeyecektir.
                        Ayenn anlattıgın gibi süreç baya bi zor olur ama inşallah istediğimiz alırız

Yorum

• Siz Değerli Yöneticilerimize Bir Kaç Sorumuz Olacak.

İlhan Cavcav gibi (geçmişi belli olan) şahsın, şike ve teşvik olayı patladığında fenerbahçe ve aziz yıldırım'a ilk destek veren insan olduğu bütün spor kamuoyu tarafından bilindiği halde, o toplantıya katılan yöneticilerimiz o şahsın önlerine koyduğu mektubu alıp, dışarıya çıkıp, her Trabzonsporluya yakışacak şekilde "önümüze koyulan ve okumamız istenen bu mektubu kabul etmiyoruz" diyerek açıklama neden yapmadılar ?

Hadi bunu yapmadınız,

Çıkıştı okunan, onlarca maçta şike yaptığı için EMNİYET, SAVCILIK ve MAHKEME kararı ile TUTUKLU bulunan fenerbahçeli yöneticilere ve aziz yıldırım'a inanılmaz yüzsüzlükle net bir şekilde destek veren açıklamayı ilhan cavcav'ın arkasından NEDEN DİNLEMEKLE YETİNDİNİZ ?

Göz göre göre (sadece bu sene değil) şampiyonluğu elinden alınan kahırdan perişan olan milyonlarca Trabzonspor Taraftarını, Trabzonspor uğruna hayatlarını kaybedenleri hiç mi düşünmediniz ? hiç mi aklınıza gelmedi ? hiç mi içiniz sızlamadı ?

Bu yaşananlar şaka değilse, özetle sorumuz şu, SİZ GERÇEKTEN TRABZONSPOR KULÜBÜ YÖNETİCİLERİ MİSİNİZ ?

BMN – BordoMavi.Net
                          Trabzonsporlular Birliği

Hatta şunuda ekleyin 1971 de birinci lige çıkmak için gençlerbirliği ile son maçı oynayacaktık fakat rakip sahaya çıkmadığı için macı hükmen 3-0 ilan etip avarajla kayserinin çıkmasını sağlayan bu külüple aynı ortamda bulunulması bile bizim için büyük bir sorundur
                          @ okşoholu

Yorum

• - Al delil
                            - Hani nerde?
                            - İşte önünde
                            - Görmüyorum ki görmüyorum ki
                            -
                            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Nevzat Şakar'ın durumu nasıl?
                              Komada olduğu bilgisi doğru mu?

Yorum

• İlk olarak Ömer Yüce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Kulüpler birliğini çok büyüttük gözümüzde. Kanunlara kurallara uymayan Kulüpler birliğine ve TFF'ye tokadı elbet UEFA atacaktır
                                Yok büyüttüğümden değil,kime neye inanacağımızı karıştırdık Ömer,
                                cavcav laçkası ve ardından tff başkanının açıklamaları fener düşmeyecek mi dedi yoksa bu iş için asıl karar mı alınacak.
                                tff başkanı lig normal tarihinde başlayacak,süper kupa maçı ayın bilmem kaçında şikecilerle kargalar arasında oynanacak felan deyince düşme işi yattı yani uefa dan mı medet umacağız,tam bilmediğim için soruyorum.
                                Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim