Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak bangkook_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yalnız ya cümle yanlış ya da olan Fener'e değil bize olacak. Fener-İbb maçı için teşvik demek biz vermişiz demek. Şike demiyor.

oynama diye para verirsin hem ibrahim akin hemde iskender alin kabul etti tesvik primi iddialarini yanliz kimin adina kimden aldiklari adina vs bilmiyorum
    # 61 Onur Recep Kivrak
    " Unutulmasın ki adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur "

Şenol Güneş

Yorum

• yine delil yok derlerse çok kötü olur

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu arada Yiğit'le beraber Haseki Hastanesi'ne gittik..Şakar'ın durumu iyiymiş yakınlarıyla konuştuk...
        Teşekkürler Armağan. Bu yeni nesil Trabzonsporlular'dan çok ümitliyim ben arkadaşlar. Gelecekte de başımız hep dik olacak.
        Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• Zeki mazlum noldu bilen var mı?

Yorum

• hızlı gaza geliyoruz
            7
            Cngz_61

Yorum

• İlk olarak uohk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Zeki mazlum noldu bilen var mı?
              TRABZONSPOR ile bir ilgisi yok ama bende merak ediyorum...

Yorum

• TFF başkanı maa ve başkan vekili lutfi arıboğan, Nevzat Şakarı ziyaret ediyor

Ntvspor

Yorum

• Derler ki ; '' Onların kabul etmesi, olmuş olduğu anlamına gelmez. Belki fb yi kötülüyorlardır. '' Fbnin yandaş medyası büyük ihtimallde bu düşünceyi pompalamaya başlayacaktır. Küçük bir not : İbrahim akın eğer kabul etmişse , federasyonda takımları avrupaya gönderdiğinie göre , ihracımız gerçekleşecek büyük ihtimalle avrupadan.

Yorum

• İlk olarak recdodo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    TRABZONSPOR ile bir ilgisi yok ama bende merak ediyorum...
                    Nevzat Şakarla konuşmaları olduğu iddia ediliyordu ondan şimdiye o serbest bırakılsa daha rahat olurduk.

Yorum

• Beyler ne oldu şimdi bi özet alsak..
                      "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• az önce baransuyu izliordum adamıda tanıdık iyimi bordomavi.netin yaptığı görsele imzamı atarım dedi
                        her daim trabzonspor

Yorum

• Arkadaşlar,,

Biz bazı şeylere teşebbüs etmiş olabiliriz.Ancak ligin puan sıralamasına bir etki etmedik.Yani ''HARAM'' puanımız yok .Ayrıca başka bir takımın kaderine de bir etkimiz yok. !!!

Ancak Fenerin durumu böyle değil !!! Adamlar 5-6 maçta haram puan almış ve bizim kaderimizle oynamaya çalışmış...

Bence bunun üstünde durmalıyız !!!! Trabzonspor bu konuda gündem oluşturmalı.Adalet bazen beklemek değil istemeklede olur.

LÜTFEN SESSİZ KALMAYIN..........

Gerekirse Ligten düşelim ,ancak Şampiyonluk bizim olmalı !!

Herkese selamlar
                          şike alemine meze olmayacağız..!!

Yorum

• İlk olarak szymeks tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            az önce baransuyu izliordum adamıda tanıdık iyimi bordomavi.netin yaptığı görsele imzamı atarım dedi
                            hangi kanalda konuşuyor arkadaşım?

Yorum

• Adnan Öztürk

Federasyon'un atacağı her adımın arkasındayız. Ancak Federasyon yaptığı açıklama ile adım atmayacağını göstermiştir.

Gassaray çok okkalı açıklamalar yapıyor..
                              @tsmustafakemal
                              "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• mehtap tvde renktal
                                her daim trabzonspor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim