Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak tlotwat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bunca insanin ahini alan insanlar bugun hic birsey olmamis gibi yollarina devam etseler bile gun gelecek bu yukun altinda bogulup gideceklerdir hic supheniz olmasin biz bu takimi sampiyon olsun diye sevmedik herkes gordu fenerin ne kadar rezil,utanmaz ve yuzsuz bir kulup oldugunu alin birde su linke bakin http://video.google.com/videoplay?do...22882325272989
    yaw bunu hem izledik hem tartıştık koyan arkadaş a çok teşekkür ederim. Vallahi acaip bu adamlar ya

Yorum

• bir arkadaş dil sürçmesi olabilir dedi Nevzat şakar2ın komada olması konusunda..herhalde radyoda canlı yayın yapan arkadaşın yanlışlıkla kullandığı bir tabir..inşallah öyledir..
      Uzaktayız sanma,hep yanındayız...

Yorum

• Herkesin yaptigi bir hata var. Herkes Federasyona bakiyor ama arkasindaki gücü görmüyor!

MAA´nin kukla oldugunu herkes biliyor.

Son 3 günde Borsa´da dönen paranin miktarini bir düsünün...

Azize´nin hastane hastane dolasip kimlere mesaj yolladigini bir düsünün...

Malum davalarda her hassasiyeti düsünen yetkili kisilerin bu davada göstermedikleri hassasiyeti bir düsünün...
        “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Cafer bey haklısınızda ,bizim başkan neden bir açıklama yapmıyor ya da yapamıyor. Sabahtan beri bir çok basın haberinde Sadri başkanın tevşikte ankaragücüyle anlaşıpta işin teşebbüste kaldığı söyleniyor ve de sadri beyin tutuksuz yargılanacağı belirtiliyor. Eğer bu haberler doğruysa ;bizde yeni kanuna göre otomatikmen düşüyoruz böyle bir durumda kimi hangi hakla nereye şikayet edeceğiz beni aydınlatırsanız sevineceğim?
          Benim 1.Söylediğim Başkana güverenerek Suçsuz olduğumuzu kabul ederek söylüyorum
          Neticede Sorgu yapıldı Sorgulamaya alınan herkes neyin ne olduğunu öğrendi
          Eğer O doğru İse o zaman 2.çözüm Süper Lig İptal Herkes Bankasya ya
          FB SİVAS 2.lige
          ELDE delilerden aslında her şey belli.
          Teşebbüs ile Eksik Teşebbüsü karşıtırmayalım yalnız.
          Kimseyide savunacak değilim.
          Kim Suçlu ise çeksin cezasını,
          En azından Bundan sonra Lige temiz başlayalım.
          G.S ın adı geçmiyor emin olki Onlarda İddialı olsa yada Kupada Finale Çıksalar onlarda bi şekilde Bulaşırdı,Yada Kümede kalma mücadeleleri son haftaya taşınsa Mutlaka bi halt çıkardı.
          SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
          BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Nevzat Şakar'ın durumu nasıl?
            Komada olduğu bilgisi doğru mu?
            Abi en net bilgiyi akşam ben vermeye çalışacağım.
            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
            Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak lucciiffer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sence gidermi hiç? tek gecelik zevk uğruna bunu dünyaya getiren o adamla o kadını Allaha havale ediyorum.

bilseydi boyle bır yalaka adam olacagını yaparmıydılar.utanmaz adam bıde azıze ıcın baskanım dıyor azize atlasın seni hemi...

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• tutukluluk kararınaz itirazlar son derece normal şeyler. Avukatların yasal süre olarak tutuklanma tarihinden itibaren 7 gün içerisinde tutuklamaya itiraz hakları var. Bu hakkı kullanmazlarsa müvekkillerine karşı işlerini yapmamış duruma düşerler. Her avukatın doğal olarak, işi gereği yaptığı bir itiraz. Önemli olan mahkemenin ne karar vereceği burda.
                ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yok büyüttüğümden değil,kime neye inanacağımızı karıştırdık Ömer,
                  cavcav laçkası ve ardından tff başkanının açıklamaları fener düşmeyecek mi dedi yoksa bu iş için asıl karar mı alınacak.
                  tff başkanı lig normal tarihinde başlayacak,süper kupa maçı ayın bilmem kaçında şikecilerle kargalar arasında oynanacak felan deyince düşme işi yattı yani uefa dan mı medet umacağız,tam bilmediğim için soruyorum.
                  Yok yok hakkaten etkileniyoruz. Bugün eski federasyon başkan bile konuşsa yer edinir. Ya şu Car Car'ı kale alan adamlar var ya şu takımlarda inanılır gibi değil... Ayrıca Mehmet Berk olsun diğer savcılar olsun hatta bu işin mimarı Zekeriya Öz olsun olası bir yanlışlıkta duruma el koyar. Demokrasi uygulanmaya başladı son zamanlarda...
                  DRAGO GABRIC

Yorum

• 10-15 DK. önce turgay beşyıldız bağlandı radiospora.. Nevzat şakarın gözleri açık hatta özel izin alarak bir yakını kısada olsa görüşme yaptı..durumu çok kötü değil diye söyledi...komada falan olduğunu söylemedi..ama yoğun bakım tabiki...
                    Trabzon hersene şampiyon olsaydı bu kadar çok sevemezdim

Yorum

• Bu ilhan cavcav da çok konusuyor ondada birşeyler var sanki.Tff ve Fenerin avukatlığını yapıyor

Yorum

• Aziz Yıldırım ne demiş bir kesit;

400 BİN DOLAR ŞİKE İÇİN DEĞİLDİ

Savcılık ifademde eylemler başlığı altında birinci sırada sorulan 21.02.2011 günü oynanan Manisaspor- Trabzonspor maçında Serkan Acar ve Cemil Turan'a teşvik yapılması için talimat verdiğim ve Manisaspor teknik direktörüyle bu amaçla telefonla görüştüğüm iddiasıyla ilgili olarak. O dönemde Manisasporun başkanı olan Kenan Yaralı bir kısım özel işleri nedeniyle benden destek isteyince ben de kulüpte olan alacağımdan 400 bin doların bu şahsa gönderilmesini istedim. Bunların belgeleri kulüp kayıtlarında mevcuttur. Şikeyle bir ilgisi yoktur. O maçta Manisaspor, Trabzonspor'a yenilmiştir. Paranın gönderilmesi olayı da maçtan sonra olduğuna göre yenilen bir takıma teşvik için para göndermem akla da mantığa da aykırı olur.
                        ölümüne trabzon !

Yorum

• Ne GS ne de BJK taraftarı ile pikniğe bile gitmem .

Daha dün olanları unutamadım henüz ...
                          RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• biz:
                            kupayı siz mi getirirsiniz biz mi gelip alalım?
                            Emniyet:
                            siz mi gelirsiniz biz mi gelip alalım sizi?
                            Uzaktayız sanma,hep yanındayız...

Yorum

• Yorum

• İlk olarak nahkog3 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sadri sener trabzonsporlu yoneticiler ile moral yemeginde iskele de konustum morali super

@yavuzsemerci
                                ya iyide ne olacak bizim şampiyonluk ne olacak bu işlerin sonu ne zman bir açıklama yapacaklar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim