MAA'nin istifa etmesi icin büyük bir hareket baslatmamiz lazim. Her alanda yapmamiz lazim bunu. Akan suyun önünde kim durabilir?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
kendini Nevzat Şakar'ın yerine koy. tatildesin hiç bir sorun yok neşen yernde birden telefonun çalınıyor böyle böyle istanbula gel seni göz altına alacağız bunun yanında kalbinde de pil var ve rahatsızlanıyorsun. bu mu prestij kaybı ? Allah uzun ömür versin ama daha beteri olursa nevzat şakar'a demek ki biteriz biz.İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNevzat Şakar'ın
Kıbrısta tatilde iken sağlıklı olması. Türkiye'ye gelince Aziz Yıldırım'dan beter olup yoğun bakıma alınması..
"Ne oldum dememeli ne olacağım demeli"
Prestij kaybettik..Zuğaşi BerepeÇoban Express™
Yorum
-
azizenin yüzü nasil da gülüyo. biliyor aksama iki topla gol vurusu oynayacak yanindaki arkadas ile.İlk olarak HH_52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

„Choose a lazy person to do a hard job.
Because a lazy person will find an easy way to do it.“
BILL GATES
Yorum
-
.....
Ne alakası var Allah aşkına.İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNevzat Şakar'ın
Kıbrısta tatilde iken sağlıklı olması. Türkiye'ye gelince Aziz Yıldırım'dan beter olup yoğun bakıma alınması..
"Ne oldum dememeli ne olacağım demeli"
Prestij kaybettik..
Sağlık bu hiçbir şeye benzemez.Ne zaman rahatsızlanacağını adam ne bilsin?En son Misafir tarafından düzenlendi; 12.07.2011, 14:55.
Yorum
-
Suratında hınzır bir ifade var bilmem farkında mısınİlk olarak TS-AKCAABAT-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebizim hoca haric hepsi gülüyor. demek düzen nasil gittigini tek o biliyor
DRAGO GABRIC
Yorum
-
Taraftarımıza yakışan yöneticilerimiz tutuklansalar dahi, futbolda şike istemiyoruz diye dik duruş sergileyip cezamız neyse çekmek.
TFF nin kararına sonuna kadar başkaldırmaktır. Öyle başka takımlarda var işin içinde vs yalanlarıyla doğru olsa dahi fenerbahçenin alacağı cezanın üstünü kaptamazlar.GÜMÜŞHANE
Yorum
-
Burası Türkiye
Habur'da mahkeme kur Teröristleri affet kamuoyu baskısı gelince tutukla..@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
Madem bu şike kişilerle kaim kluplerı baglamıyor , transfere butce ayırmaya ne gerek var ?
Klüplerin başına bundan sonra tinerciler , azılı suclular gecer maşa olurlar... Para alısverısı telefon gorusmelerı bunlar uzerınden yurur , eger olay ortaya cıkarsa da bu maşalar içeri alınır klubun satın aldıgı maclar ve kazandıgı paralar yanlarına kar kalır....
Fener onca macı satın aldı...Şikeyle şampiyon oldu....Ne oldu sonucta? HİÇBİRŞEY
Yorum
-
Burada kendi kulübünü şikeci ilan eden vatandaşların ( taraftar değil onlar ) gönlü olmuştur .İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Ulan elimde delil yok diyorsun, 2 kulübü daha batağa sokuyorsun.
Tff başkanları , arzu ettikleri gibi konuşmuş .
Yorum
-
simdi hinzirin ne oldugunu bilsem cevap verebilirim sanaİlk olarak Ömer Yüce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSuratında hınzır bir ifade var bilmem farkında mısın
„Choose a lazy person to do a hard job.
Because a lazy person will find an easy way to do it.“
BILL GATES
Yorum
-
Müthiş bir tespit. Ve ben bunun hep arkasındaydım... Aklıma hiç gelmemişti...İlk olarak Trabcelona tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDRAGO GABRIC
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum