M.A.A'a Sayın Nevzat Şakar'ı da ziyaret et diyorum eğer tarafsızsan
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Şifre var ama kopya yok!
Bilgi var ama delil yok!
Adam var ama karakter yok!
Kural var ama cesaret yok!
Ahlak yok, adalet yok...
Değişim var ama değişen bir şey yok!
Böyle bir ülke...Trabzonsporlu olmak...
Zor ama güzel be kardeşim!
Yorum
-
onda o yürek var mı ?İlk olarak uohk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleM.A.A'a Sayın Nevzat Şakar'ı da ziyaret et diyorum eğer tarafsızsanTrabzon İdmanyurdu 1923
Yorum
-
AMINNNNNNNİlk olarak vuralkara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebeni en çok yaralayan, aydınların açıklamasındaki elimizde delil yok demesinden ziyade, kişilerin yaptığı kurumları bağlamaz cümlesi oldu. inanamadım, kabullenemedim. bunu duyduktan sonra gerçekten herşeyden soğudum. allah hepinizin gani gani belasını versin. içine ettiniz sporun da ahlakın da. bütün ettikleriniz fitil fitil burnunuzdan gelir inşallah.
Yorum
-
Ya başkan yine ne espiri yaptınİlk olarak nuri45 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu yol bu kadar sürüyomuydu. digerleri daha cabuk gelmisdi emniyetten adliyeye. Bi is var gibi.
DRAGO GABRIC
Yorum
-
Burası hâlâ Türkiye!İlk olarak Tunga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞifre var ama kopya yok!
Bilgi var ama delil yok!
Ahlak yok, adalet yok...
Böyle bir ülke...
Yorum
-
Haberin kaynağı nedir ?İlk olarak Trabcelona tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle<ŞENOL GÜNEŞ>
Başkan Sadri Şener'in gözaltına alınmasının ardından, teknik direktör Şenol Güneş oyuncularıyla toplantı yaptı: “Rutin bir işlem, problem yok. Biz işimize bakacağız. Bu konuda asla konuşmayacağız”
hocam seviyoruz seni...
Yorum
-
bizim hoca haric hepsi gülüyor. demek düzen nasil gittigini tek o biliyorİlk olarak Trabcelona tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
„Choose a lazy person to do a hard job.
Because a lazy person will find an easy way to do it.“
BILL GATES
Yorum
-
şu durumda koymayın şunları şuraya...İlk olarak HH_52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Twitter : @EY61_
Youtube : EY61
Yorum
-
valla cuk diye uydu resmen...İlk olarak Tunga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞifre var ama kopya yok!
Bilgi var ama delil yok!
Ahlak yok, adalet yok...
Böyle bir ülke...
KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-

Ulan elimde delil yok diyorsun, 2 kulübü daha batağa sokuyorsun.@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

hepsi gülüyor....
Yorum