Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu ülkede adalet var he , 30 senedeir şampiyon olamıyoz ne şike yaparmışız be , bu ülke bitmiş.

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Mehmet Ali Aydınlar

"Savcılık bize delilleri gösterdi, biz değerlendireceğiz"

"Elimizde delil yok"

"Aziz Yıldırım benimde taraftarı olduğum kulübün, başkanımdır"
      bunu anasayfaya alabilirmiyiz?

resmen kendi ağzından dediği sözler bunlar,çıksın cevap versin bunlara

Yorum

• Nevzat Şakar da durum nedir acaba
        facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• Su an adliyeye gitmek ne derece dogru tartisilir serbest birakilirs hep beraber karsilamaya gideriz.
          "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• Futbolda şike operasyonu kapsamında ifadesine başvurulan Sadri Şener'in neden ifadesine başvurulduğu öğrenildi.HABER61.NET'in edindiği güvenilir kaynaklardan aldığı bilgiye göre; Sadri Şener'in bazı kulüp başkanlarıyla kendi aralarında yaptıkları  normal

Ne kadar dogru bilemem!

Yorum

• Fener hisseleri %15 yukseldi.. 2 gun sonra dustugu noktayagelir.

Feneriumda satıs patlaması olmus. Satıslar beklemedik sekilde artmıs..

Sampiyonlar ligine direk katılıyorlar..

Sampiyonluklugu TFF tarafında tekrar tesciledildi..

Bukadar reklamdan sonra Sponsor gelirlerinde bariz yukselme olacaktır..

FENER BU ISTEN SIMDIDEN KARLI CIKTI..

Yorum

• İlk olarak cemkılıç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ben daha girmiyorum oraya..Biliyosun msj yayınlarken yaptıkları haksızlıkları.ee biz de Trabzonluyuz kardeşim,illede adalet olsun istiyoruz Adalet olmayan yerde ne işimiz var..

sanırım ajansspordansınız bende bıraktım oraları ömerfarukda lazut nickli arkadaş sanırım bende efsanetrabzon nickli kişiydim orda

Yorum

• <ŞENOL GÜNEŞ>
                  Başkan Sadri Şener'in gözaltına alınmasının ardından, teknik direktör Şenol Güneş oyuncularıyla toplantı yaptı: “Rutin bir işlem, problem yok. Biz işimize bakacağız. Bu konuda asla konuşmayacağız”

hocam seviyoruz seni...
                  Twitter : @EY61_
                  Youtube : EY61

Yorum

• Bu federasyondan bende birşey beklemiyorum açıkcası.Hele dünkü aydınların konuşmasından sonra.Tek güvencem uefa.Nasıl ki zamanında marsilyaydı yanlış hatırlamıyorsam küme düşürmemişti marsilyayı fransa futbol federasyonu uefanın baskılarıyla düşmüştü marsilya.Umarım fener içinde aynı durum söz konusu olur.

Yorum

• Ben Sadri başkan ve arkadaşlarını masum olduğuna
                      yapılan bazı girişimlerin (varsa tabi) azizin şikesine karşı bir refleks olduğunu ama ondanda vazgeçildiğini düşünüyorum.
                      Operasyon aralıkta başlayıp-martta bitse zaten bunlar olmıyacak fener direkt düşücekti.
                      Operasyonu bu kadar uzun tutanlarda bu işte masum değildir.

Yorum

• İlk olarak Rasim YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Değil mi?

Sivas maçında sahaya giren turunculu şahıs(kişi) yüzünden bizim kurumumuz hiç ceza almadı..

Bunlar su katılmamış......

Neyse..
                        evet ya ben hiç böyle düşünmemiştim. aynı mantıkla bakarsak o da bir şahıs. hem de kulüple hiçbir bağı olmayan bir şahıs. düşündükçe sinirden ölüyorum ya. böyle bir açıklama olur mu. bu her türlü olayın önünü açmaktır. bundan sonra herkes her eylemi gerçekleştirebilir. ne de olsa kişilerin yaptığı kurumu bağlamaz.
                        BMN İZMİR

Yorum

• Hacıosmanoğlu İSTİFA!!!

Yorum

• Etsene etsene Nevzat baskani ziyaret etsene !!
                            ''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''

Yorum

• olay budur..
                              hepsi gülüyor....
                              Twitter : @EY61_
                              Youtube : EY61

Yorum

• Nevzat Şakar'ın

Kıbrısta tatilde iken sağlıklı olması. Türkiye'ye gelince Aziz Yıldırım'dan beter olup yoğun bakıma alınması..

"Ne oldum dememeli ne olacağım demeli"

Prestij kaybettik..
                                @tsmustafakemal
                                "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim