Sabah hayırlı haberlerle uyanırım inşallah.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
-
Aynen. Ayni durumdayim. Tepki vermek cok zor o anda...İlk olarak Orhan Kahraman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu sabah "oğlum kalk başkanı göz altına almışlar" diyen bir ses uyandırdı beni iste o yüzden uyumaya korkuyorum''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''
Yorum
-
İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle@Play maker
Aykut,3.olasılık daha yüksek..Oldu bittiye getirecekler sizin de şüpheniz vardı gibisinden..2-3 sonra kıyamet kopar gibime geliyor...Ancak Sadri Şener değil de Nevzat Şakar tutuklanırsa içimize giren saboteci Şakar oluyor o zaman yanlış mıyım?...Yönetimden kim diyordu Şakar'ı bu klübe almayın diye...
Evet bende öyle düşünüyorum ama ilk 2 olasılığıda göz ardı etme. Şimdi hatırlayamıyorum şakar karşıtı olanları ama eğer bir sabote varsa cezayı ellerimizle veririz
Yorum
-
cevapsız soru yok ama varsayımlar var.. yine de yazı güzel hazırlanmış.. dediğini yapalım tüm basın kuruluşlarına dağıtalım..İlk olarak -PlayMakeR- tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKrdeşim yazıda bir tane cevapsız soru var mı ?? Bu yazıyı anonim diye ufak eklemelerle biryerlerde yayınlamalıyız ben futbolu ve siyaseti sıkı takip eden birisiyim varsa kafana takılan soru söyle tartışalımEn son necmiati61 tarafından düzenlendi; 12.07.2011, 02:50.Not Important..
Yorum
-
Bana inanmayacaksınız ama Dün saat 16:00'dan beri başkanın alınacağını biliyordum sürpriz olmadı..Ama ne zaman salınacak bilmiyorum...İlk olarak Orhan Kahraman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu sabah "oğlum kalk başkanı göz altına almışlar" diyen bir ses uyandırdı beni iste o yüzden uyumaya korkuyorumölümüne trabzon !
Yorum
-
İlk olarak ecerss77 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYasada öyle birşey yok TFF'de var ve disiplin kuralları çok kolay değiştirilebilir..
UEFA da gitsin kendi içindeki pislikleri temizlesin..
Trabzonspor'u kimse küme düşüremez her yer yanar.. Biz başkalarına benzemeyiz.. Hadi İBB Eskişehir Sivas'ı geç..
Fener Bjk ve Biz hükümet düşürürüz hükümet.. Ayrıca Levent Kızıl da alındığına göre Bursaspordanda birşey çıkacaktır hakem atamalarına dair..
birincisi bizi bu olaydan uzak tutalim, yarin baskanimiz hicbirsey olmamis gibi serbest kalicagindan eminim.
ikincisi, disiplin hangi kuralli, neyi degistirir?
"küme düser" yerine "kümeye düsebilir" olarak mi degistirecekler kurali, eskiden oldugu gibi?
MÜMKÜN degil. Daha yeni cikti bu yasa, daha cok yeni. Feneri kurtarmak icin 1 ay önce cikan yasayi mi degistirecekler dünyanin gözleri senin üstünde iken?
Peki baska nasil degistirebilirler?
"kulup degil, sahisler alir cezayi" mi dicekler?
Mümkün degil.En son Timur tarafından düzenlendi; 12.07.2011, 02:51.
Yorum
-
bide utanmadan hastaneye kaldırılmış, iyice belli ettiİlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
yok abi bu adamda hiç suçsuzum gibi bi tip yok,ruh hali pişmanmış gibi duruyor
Başıboş sokak itleri toplanıyor...
Yorum
-
Play Maker yazını okudum güzel bi kurgu.. Ama sadece kurgu..
Kapalı kapılar ardında elbet birşeyler dönmüştür.. AKP'nin Azizin üstünü çizdiği belli..
Fenerin gazını almak için bizim aramızdaki beceriksiz heriflerin üstüne gittiler.. Nevzattan şüpheliyim..
Bu olaydan sonra dediğim gibi olacak..
Fener-Bjk-İBB-Sivas-Eskişehir ve BİZ.. Kulüplere genel af çıkar TFF'den.. Şahıslar cezasını çeker olur biter..
Ayrıca sana şunu söyliyim.. Malum kişilerin fbyi ele geçirme hedefi varsa (bende var diye düşünüyorum) ki artık geçirirler.. Öyle birşey varsa bu saatten sonra kimse şampiyonluk falanda beklemesin.. Süper güç yaparlar fbyi.. O camiayı kullanmak isteyeceklerdir öyle yada böyle 20-25 m taraftarı var.. Ve sırf bu yüzden ellerindeki gücü köreltmeyeceklerdir.. Ne küme düşerler ne ceza alırlar.. Aziz hapiste çürür çete kurmaktan..
Yorum
-
Kusura bakma lafa burdan dalıyorum direkİlk olarak -PlayMakeR- tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKrdeşim yazıda bir tane cevapsız soru var mı ?? Bu yazıyı anonim diye ufak eklemelerle biryerlerde yayınlamalıyız ben futbolu ve siyaseti sıkı takip eden birisiyim varsa kafana takılan soru söyle tartışalım
Kac gündür kendi kendime sorup cevabını bulamadığım sorular var
Neden şimdi
Kime ne kazandıracak
Bu sorumun cevabı siyasi olacaktır forumda konuşmak gerek konu dışılığı ile gerekse siyasi bakış açılarına müdahale geregiyle yasaktır özelden de yazabilirsin hatta yazmalısınız
Yorum
-
yahu hayranıö taraftarımızın şu uefa 0 taviz uefa 5yıl takımlarımızı almaz uefa çok katı uefa af etmez...
uefa kim yaa ???
sırbıstan Bosna-Hersek falan bunlar bilmem kaç olay çıkardılar hem de avrupa kupaları karşılaşmalarında, ha oradaki olaylar şike değildi o ayrı ama bilmem kaç defa ihtar verdiler hata geçende Bosna artık yok bir süre dediler ne oldu 1ay sonra ceza kalktı...
kim ki lan uefa, hele fb alınsın var yaaa oooff uefa'nın hiç güvenirliği falan kalmaz, hıyarların 4-5 yöneticisi içerideyken avrupa kupalarına katılacaklarsa heheeeyyytt yaşasın şike o zaman Tövbe yaaaaaaa
bir de uefa binasına yürüyecez öyle mi
oaahaoahhaahoooaaaa az mantıklı düşünüp yazmak lazım, uefa f5i alacak biz de onlara yürüyüp eylem yapacağız he mi, başkaaa???
hem yok avrupa insan hakları mahkemesi (!) gibi uefa gibi vesaire..... gibi saçma sapan avrupa veya Dünya çapındaki oluşumlara başvurup hak aramak kadar aptalca bir şey olamaz, rezilliktir bu, kısa ve açık ! .Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
kocum gecenin bir vaktinde beni aglatmanin ne anlami var , bittim yaaİlk olarak Orhan Kahraman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu sabah "oğlum kalk başkanı göz altına almışlar" diyen bir ses uyandırdı beni iste o yüzden uyumaya korkuyorum
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum