şampiyonluk kutlamalarına "sosyal selçuk" ve "para göz egemen" çağırılmamalıdır. gerisini çağırılsın
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Misafir
Sahada bilmem ama tribünde kesinİlk olarak hami08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO zaman karşıyaka diyim.Karşıyaka çok pis koyacak gibime geliyor fenere

Bank Asya çok çetin olacak.
Yorum
-
Dahil olduğu iddia edilen örgüt silahlı ama. Basına sızdırılan gözlatı emrinde böyle yazıyordu.İlk olarak mAgnifico tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKorcan'nın İfadesinde Üstüm Şike Yaptımı Bilmem Ben Bişey Yapmadım Demişti.. Korcanın Ne İşi oLur SİlahlaStand-upçı başkan istemiyoruz!
Yorum
-
Kesinlikle hukuki açıdan avukatlarının kurtarma çalışma süresini uzatmak için böyle erteliyordur.İlk olarak fincher tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGörüntüleri izliyor musun,senden benden daha sağlıklı.Başka planları var,acıma böylesine.Sağlığı da gayet yerinde görünüyor..
Yorum
-
Ligden Çekilmek bile Düşünülebilir ? Hatta Diğer büyük Takımlarda Ellerini taşın Altına Koyarsalarİlk olarak lazkpt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu işin takipçisi biz trabzonspor taraftarlarıyız.. eğer bir şekilde olayı kişilere yıkıp fenerbahçeyi temizlerlerse eylemler başlatmalıyız!Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
Dozer Cemil'e sevgilerle.
Yorum
-
yarin maca gidiyon mu ?İlk olarak TSezgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesampiyonluk verilsede hollanda kampini bassak... "bugün idman yok hocam, sende git dinlen"
ben yarin sabah 8 de mechelendeyim, gente 80 km. belki 10 saat bekleyip maci izler öyle dönerim ?
istersen sabah seni alim saat 4-5 gibi
Yorum
-
ben sadece uefadan alacagimizi yazdim 20milyon euro toplam diye,İlk olarak Torres tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHa ben 15 milyon tffnin verdiği şampiyonluk primi bide ayrıca uefa şampiyonlar ligi parası olduğunu sanıyordum.
tffden neler alacagimizi bilmiyorum, ve birde maddi/maneci zarar icin tazminat acip para alalim bunlardan,Forum Kurallar Gereği BMNForum Yönetimi Tarafından Düzenlenmiştir.
Yorum
-
Abi yarinki maca seyirci alinmayacak. Oyle dedi Can Karyagdi. Yinede yanlis bilgilendirmek istemem...İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyarin maca gidiyon mu ?
ben yarin sabah 8 de mechelendeyim, gente 80 km. belki 10 saat bekleyip maci izler öyle dönerim ?
1
Yorum
-
yarin calisiyorum abi... hicbir maca gidemiyorum malesef... ama öyle bir durum olursa beraber kutliyacaz insallahİlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyarin maca gidiyon mu ?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum