Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• işallah olmaz ama bizden biri tutuklanırsa bizde çarşının yaptığı kibi deklarasyon yayınlayıp,
    2010-2011 yılı şabpiyonu alnının akıyla bursaspordur diyelim.

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hocanın saati Rolex mi yoksa bana mı öle geliyor...
      Rolex... Yakışır
      Bu arada hocanın yüzüne bile bakamadım foto olmasına rağmen niyeyse acayip utanıyorum

Yorum

• fenerlinin kabahati yok adam alışmış başkanı şike yapmaktan metriste ama utanmıyor. ama ben eksik teşebbüsten dışarı çıkmaya utandım. adamların dna sında var çirkeflik

Yorum

• İlk olarak Orhan Kahraman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Rolex... Yakışır
          Bu arada hocanın yüzüne bile bakamadım foto olmasına rağmen niyeyse acayip utanıyorum
          Abi kim UTANMIYORki

Bu arada bence bursayada düşücek bu iş ...
          Twitter : @EY61_
          Youtube : EY61

Yorum

• Bugün acayip moralim bozuk. Gözaltılar, ifade istenenler, kulüpler birliği açıklaması ve üstüne tuz biber eken TFF rezaleti.

Düşünüyorum de ne için vakit harcıyoruz bu kadar sanki, bizim sevdiğimiz oyun yok artık. Endüstriyel futbol diyenlere her zaman çok kızardım ne olacak diye. İşte bu oluyormuş. Kendimi aldatılmış hissediyorum. Yapacak hiçbir şey bulamıyorum. Biz bu oyunu bunlar için mi sevdik? Bunlar için mi bu kadar saatlerimizi harcıyoruz? İş bizde değilmiş ki meğerse senelerdir. Futbolun dışında kalmışız ama sanki bize aitmiş gibi kandırılmışız. Birileri sadece para götürmüş bu oyundan, biz de onların semirmesini izlemişiz.

Ve TFF. Yazıklar olsun ki içimdeki futbol sevgisini bir saatte öldürdünüz.

Sizleri asla affetmeyeceğim.

Futbol takip etmeyi bir süre bırakıyorum. Hepiniz esen kalın.

Yorum

Rolex... Yakışır
              Ben de kollarına bakakaldım, yüzüne bakamadım..

Yorum

• İlk olarak juliant tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                yaptıysak nıye duselım arkadasım boyle ısmı olur bız mac satmadık mac satın almadık eksık tesebbbusumu gurur edıyosunuzda yaptıysak duzelım dıyosunuz bızım utanılcak bıseyımız yoookkkkkkkkkkk tutuklanırsa bızden bırılerı eksık tesebbusten tutuklancak sıke degıl mac satmak degıl mac satın almak degıl
                peki ya başarsalardı. olmaz öyle şey. kim yaptıysa çeksin cezasını. azizeye ellerimizi ovuşturken içimizdeki varsa kirlenmişleri de temizleyeceğiz. azize gitti bundan sonra meydan bizim şikecilere kaldı mantığında olursa her kulüp bu iş amacına ulaşamaz.

Yorum

• İlk olarak Helvacı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  fenerlinin kabahati yok adam alışmış başkanı şike yapmaktan metriste ama utanmıyor. ama ben eksik teşebbüsten dışarı çıkmaya utandım. adamların dna sında var çirkeflik
                  ...Abi senin ismi gördüm ya ha şimdi canım Trabzon beton Helva çekti
                  ölümüne trabzon !

Yorum

• bmn bence şenol güneişimiz için bir görsel yapmaktır ona destek cıkmamız lazım beyler bmn lütfen bari bu konuda bir faliyet göster 1 bucuk haftadır sus pus oldunuz

Yorum

• Şu kare herşeyi anlatıyo...

Biz hep arkanızadyız..
                      Twitter : @EY61_
                      Youtube : EY61

Yorum

• İlk olarak ecerss77 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kulübe ceza yok ama kişisel ceza verilir.. Kimsenin de bi tarafının yiyeceğini sanmıyorum.. 5-12 yıl arası hapisi hiçbir kişi göze almaz isterse takımına sular seller gibi aşık olsun..

Benim dediğim belli bu olaydan Fb , Bjk , Sivas , Eskişehir , İBB ve biz suçlu ilan edilicez..

Sonra kulüplere genel af çıkarıcaklar şahısları ayıralım falan diye..

Bunuda ilk Rasim Ozan Kütahyalı söyledi Tayyibin tetikçisi.

iyi, hos ama genel af nasil ciksin, eger yasa düsür diyorsa

diger yandan uefa, fifa da var, Türkiyeyi, milli takim dahil hicbir takimi almaz, üstelik sadece 1 yil degil, 2-3 yil gibi agir cezalar verebilir.

yani böyle birseyin olmasi, yani "tamam sike yaptilar, sike yapmayi calistilar ama af ciksin, sahisler cezalansin, kulupler degil" karar cikarsa, uefa ve fifa "hadi ordan" der, burasi kesin.

0 tolerans diyor adamlar, 0.

bir süpheniz varsa, cezasini ceksin supheli takimmlar diyor adamlar.

kolay degil.
                        En son Timur tarafından düzenlendi; 12.07.2011, 02:39.

Yorum

• Bizede cevap hakkı doğacağıni düşünüyorum ama işlerin sırası var
                          Baskan bir çıksın beklediğimiz yonde bir açıklama yapsın
                          Sonra dökülelim sokaklara yakalım anasıni satayım bu sehride kendimizide

Yorum

• ne beklükk ya gidin yatın hepiniz sabah iş var...
                            uyku tutarsa..... 1 haftadır uyku haram bize allahım adalet lütfen.

Yorum

• İlk olarak Trabcelona tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Şu kare herşeyi anlatıyo...

Biz hep arkanızadyız..
                              Şikeye yeltendiyseniz Allah Belanızı versin Ulan..

Nasıl aklınızdan geçirirsiniz şu İnsanların emeklerine leke sürmeyi?

Nasıl aklınızdan geçirirsiniz bu taraftarın lekelenmiş bir şampiyonluk istiyeceğini?

Yorum

Bizede cevap hakkı doğacağıni düşünüyorum ama işlerin sırası var
                                Baskan bir çıksın beklediğimiz yonde bir açıklama yapsın
                                Sonra dökülelim sokaklara yakalım anasıni satayım bu sehride kendimizide

.......................
                                Hattini bil Hattini !!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim