Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu sampiyonluk yarisi icinde ne diye olduk bu sene yahu..

muhtemelen bu hafta baskanimiz ve asbaskanimizin tutuklanmamasi icin dua edecek burda bir cok kisi..
    KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Başkan bu gece adliyeye sevkedilir mi?

Yoksa yarın sabah mı beklenir?
      -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Biz bugün şampiyonluk beklerken ters köşeye yattık...Fenerlilerin gazını almak için başkana bulaştılar. Biz temiz bir takımız ve 2011 şampiyonuuyz...
        İnşallah be inşallah

Yorum

• sevgili renkdaşlar.1 haftadır perişan olmuştuk ama bugünki ayrı bir perişanlık oldu hepimiz için.sabah ellerini ovuştura ovuştura sadri şener göz altında diyen bed insanların sesiyle güne başlamak inanılmaz acı verdi bana.Benim hala bir umudum var ki Allahın izniyle aklanacağız.Ama bu süreçte baya bir acı da ızdırap da çekeceğiz besbelli.Güvencem samimiyetim(iz)dir.Allah samimi olanların yanındadır.Biz bunların hiçbirini haketmedik ama herkes eninde sonunda hakettiğini bulacaktır bundan kuşkum yok.Bundan sonraki sabahlara inşallah çok daha güzel haberlerle uyanırız.Hayırlı geceler...
          from BOGAZIÇI

Yorum

• İlk olarak Orhan Kahraman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu Mehmet Baransu ile Ekrem Açıkel nerden türedi yahu profesyonel duyumcu kaynakçı lan bunlar
            Mehmet Baransu Ergenekon davasindada bir numarali kaynakciydi ve dediklerinin neredeyse hepsi dogru cikti

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Arkadaslar cÜmleten hakkiniz helal edİn...

Erdal hocam sende..bİr sefer bana uzatmayalim demİstİn ya sana gÖnÜl koymustum..cunku ben hayatim boyunca kimseye uzatma demedim...o nedenle kirilmistim..ama buyuge gonul koymak olmaz...affet abi..hakkini helal et...

Tam 5 yasinda yakalandim bordo mavi hastaliga....dersten de kactim..notlarimda dustu futbol yuzunden...

Kimisi sacma dedi kimisi takdir etti...ben futbol hastasi degildim ki....bordo mavinin hastasiydim...

Yine bordomavi gorunce icim ciz edecek..yuregim 2 kati hizli atacak.....

Ama hepsi o.....

Bu kirli arenada mucadele bitti.....

Son cengaverde dustu arena cimlerine......

Son savascinin kilicini aldilar elinden.....

O zaman bize ne duser...sevdamizi alip bu kirli arenadan cekip gitmek....

Cumleten hakkinizi helal edin...

Ve lutfen bir yonetici arkadas benim uyeligimi iptal etsin ben beceremedim bir turlu..
              +1 de bana yazınız. Formamı giyerim, gezerim ama benim için bu ülkede futbol halı saha maçında oynandığı kadardır artık. Bilirim ki arkadaşlarım gönül koyarlar o çimlere "suni" de olsa... Hakkım sana helal olsun varsa eğer. Herkes de bana hakkını helal etsin.
              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
              Ayağa KALK!

Yorum

• nevzat sakarla ciddiymis iddaalar, sadri senerle kanitliyacak sekilde degilmis
                Forum Kurallar Gereği BMNForum Yönetimi Tarafından Düzenlenmiştir.

Yorum

• başkanın durumu fluuuuymuş..
                  "TRABZON imparatorlukların çökertildiği yerdir aslanım..."

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Arkadaslar cÜmleten hakkiniz helal edİn...

Erdal hocam sende..bİr sefer bana uzatmayalim demİstİn ya sana gÖnÜl koymustum..cunku ben hayatim boyunca kimseye uzatma demedim...o nedenle kirilmistim..ama buyuge gonul koymak olmaz...affet abi..hakkini helal et...

Tam 5 yasinda yakalandim bordo mavi hastaliga....dersten de kactim..notlarimda dustu futbol yuzunden...

Kimisi sacma dedi kimisi takdir etti...ben futbol hastasi degildim ki....bordo mavinin hastasiydim...

Yine bordomavi gorunce icim ciz edecek..yuregim 2 kati hizli atacak.....

Ama hepsi o.....

Bu kirli arenada mucadele bitti.....

Son cengaverde dustu arena cimlerine......

Son savascinin kilicini aldilar elinden.....

O zaman bize ne duser...sevdamizi alip bu kirli arenadan cekip gitmek....

Cumleten hakkinizi helal edin...

Ve lutfen bir yonetici arkadas benim uyeligimi iptal etsin ben beceremedim bir turlu..
                    Sonucu bekleseydin.. beraber giderdik.. Biz de zor duruyoruz zaten..
                    Not Important..

Yorum

• 2 şüpheli telefon görüşmesi olmuş mehmet yıldız gibi sadri şenerde de. İddiaya girerim şaka yapmıştır yine.

Yorum

• sadrı sener fluu gorunuyor nevzat mahkemeye sevk olur cok rahat...
                        bir SEVDADIR trabzon.......

Yorum

• İlk kez inanmıştım bi iki günlüğüne adalete bi bok olmaz bu ülkeden
                          Hırsız çok,polis çok,adalet yok.

Yorum

• Mehmet Baransu Sadri Şener de sıkıntılı bir durum yok ama Nevzat Şakar ın sıkıntılı olacak diyor.

Yorum

• Hayır Mahmut Özgeneri niye suçluyorsunuz, Adam sonuna kadar mücadelesini verdi bunlara karşı, yapabileceği pek birşey yoktu.
                              Bırakırken ki çaresiz konuşmasını herkes tekrar izlesin.
                              Ey Türk Gençliği!
                              Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Sadece ıkı adet supelı telefon gorusmelerı var.Ama kesınlık yok.Nevzat sakar da karabuk macı ıcın gırısım yapmıs ama olmamıs.Durum bundan bu ıbaretmıs.
                                Rejime el koyamadıgımız anda bile,yön vermeye devam ederiz.(KUZEYİN ÇOCUKLARI)

İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim