Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arkadaşlar bizim başkanımız ve yöneticilerimiz neden içerde bi argüman bir delil basına sızan bir şey yok her şey dalavera. Yarın bizimkiler suçluda bulunsa dalavera. Bu ülkede adalet olduğuna inanmıyorum her şey yalan dolan.

Yorum

• Korkarım bu işin sonuda tamamen ve tek suçlu biz oluruz.Suçumuz" Kardeşim neden aradaki puan farkının açılmasına izin vermedinde fenevi bunları yapmaya mecbur bıraktın".
      Basarilar
      Sevgiler Saygilar

Yorum

• İlk olarak mackali_81 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        remen düşüremeyiz diyor yaa inanamıyorum!!!!!!!!!!!!
        Ya bırakın düşürmesinler... Trabzonspor ve yöneticileri tertemiz çıksınlar yeterki... Şampiyonda ilan etmesinler bizi... BEN istrmiyorum.. 2011-2012 sezonunda hesaplar alınır... Hiç merak etmeyin...
        İstanbul saltanatını 6 kez yıktık yine yıkacağız
        Bordo kanımızla mavi göklere şampiyon TRABZONSPOR yazacağız!!..
        FC. Barcelona | Man. City | FC. Schalke 04 | AC MILAN

Yorum

• Evet renkdaşlar 1 hafta geçti...Bence artık bu başlık da kapansın lanet olsun baksanıza MAA ya...Biz artık cuma şampiyonlar ligi rakibimize odaklanalım...bu ülkede adaletin olduğuna biran inanmıştım...

Yorum

• Yahu Turkiye'de federasyonun tarafsizligi denetleyen bir kurum yok mu?

Yorum

• Körler, sağırlar birbirini ağırlar..
              Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
              FIRTINAİHTİLALEFSANE
              we the north

Yorum

• her şartta takımımıza sahip çıkacağız destek olacağız

Yorum

• Bu seneden itibaren hangi takımın taraftarı daha zenginse ya da şöyle diyim hangi takımın ensesi kalın taraftarı daha fazlaysa o şampiyon olur, her hafta bir işadamı maçı ayarlasın-parasıyla değil mi nasıl olsa kulübü bağlamıyormuş- sene sonunda da 'bunlardan habersiz futbolcular' koyduk mu diye diye şampiyonluk turu atsınlar...

Yorum

• Is belli.
                    Olay PARA PARA PARA!

Para ugruna herseye göz yumuluyor.
                    Tam REZIL bir Ülkeyiz!
                    Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Seneye bunların göz(.)üne soka soka şampiyon olmamız lazım.

Yorum

• AGLAMAK ISTIYORUM. BU adami nasil Fedearasyon Baskani yaptilar. Mehmet ALi Yilmazi baskan yapsaydik Sampiyonduk simdi.
                        Bu nasil Adalet. Kafayi yicem birazdan

Yorum

• Cildirmamak elde degil maa yalamasi diyorki kisilerle kurumlar ayri Ulan kisiler sike yaptirmis kurum hasiz olarak diger kurumlarin hakkini calmis sez azize ceza versen ne olacak magdur olan kurumlarin hakki ne olacak be serefsiz
                          '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• Yasa fılan hıkaye.
                            Adam yasaya bakacagına sponsorlarlar gorusmus.
                            Kume dusme falan da olmaz. Hadı eyvallah
                            perdere la trebisonda
                            @miractopal

Yorum

• Mehmet Ali Aydinlar: "UEFA almiyoruz Türk takimlarini derse yapacak bir seyimiz yok."

budu işte UEFA bizi ............ kabulde ya FİFA ne yapacak
                              [/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!

Yorum

• off of of çok pis koydu
                                Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim