Yönetimden bir ricam var. Kaç kere denmesine rağmen hala haberler kaynak belirtilmeden yazılıyor. Ve sonrasında gereksiz sorular geliyor , kaynak nedir ? diye. Bu işe bir el atın lütfen. Gerekirse ceza verin bundan sonra böyle yapanlara. Ve başlığa da kaynak belirtilmeden duyum haber yazmayın diye eklerseniz çok iyi olur.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Hocam sirf sampiyonlar ligi mi geliyor, kupamiz gelmiyor mu?İlk olarak The Ciks tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUla ula...
geliyoruz şampiyonlar ligi...
Yorum
-
Metris'in yapım ihalesi ondaydı o içeriden ne yapar eder çıkar,önemli olan sonrasıİlk olarak Midnight61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehhmmmm.. biraz zor bi plan olmus... daha basitce bir yol olmazmi?

Şimdilik tek yol İston,diğer Alternatifler ya Askerlik ya ölümİlk olarak meynennum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe bu... Sem Azizi İSTONda işçi mi yapacaksın. Ok istonu gösteriyor.
Yorum
-
Muhahahahahahaİlk olarak KrAl_TsLi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHee bülentle mecnun beraber yatacakmış bu akşam yer yokmuş.
Bu durumda Shakeep, Panpa Aziz'e düsüyor galiba. çççBizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.
Yorum
-
Ümit karan kadınlar koğuşuna konmak istemiş.İlk olarak KrAl_TsLi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHee bülentle mecnun beraber yatacakmış bu akşam yer yokmuş.
facebook.com/bizeheryertrabzon
Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)
Yorum
-
aslinda hosuma gitti fenevli oyuncularin hali.... fenevin butun varligi perisan olmus... paraya oynayan ve gerisini onemsemeyen oyuncular eglencelerindeler.... utanmada yok... bravo valla..İlk olarak Mustafa ÖZDEMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefenerliler hep beraber şikecileri karşılamış...
Yorum
-
Kardeş şaka mı yapıyorsun? O herife askerlik yaptırılır mı? Satar emleketi hafazanallah! Düşünsenize son beş savaşın sonucunu başlamadan düya biliyor. Yok yok diğer seçeneği versin Allah!İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMetris'in yapım ihalesi ondaydı o içeriden ne yapar eder çıkar,önemli olan sonrası
Şimdilik tek yol İston,diğer Alternatifler ya Askerlik ya ölüm
Yorum
-
İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMetris'in yapım ihalesi ondaydı o içeriden ne yapar eder çıkar,önemli olan sonrası
Şimdilik tek yol İston,diğer Alternatifler ya Askerlik ya ölüm
Ölüm mü... Ben Azizime kıyamam. Daha çok yaşamalı ve FB'yi ne hale düşürdüğünü görmeli...
Yorum
-
Aziz : Yıl 1996 ben o zaman başkan değilim bu ali şen bir taş attım ...
Savcı : Sus Aziz sus yeter o kadar geriye gitme, hani konuşmayacaktın..@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
İlk olarak POYRAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMuhahahahahaha
Bu durumda Shakeep, Panpa Aziz'e düsüyor galiba. ççççççççççççççİlk olarak Onur Civelek61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜmit karan kadınlar koğuşuna konmak istemiş.
Yorum
Yorum