ıddanameden sonra mahkemeyı bekleyelım dıceklerdır sonra bırust mahkeme sonucunu bekleyelım dıceklerdır sonra federasyon degıscek felan fılan bu ıs bıtmıcek bu ıs erdoganın govde gosterısıyle son bulmustur ben ıstedıgımde ıstedıgımı ıcerı tıkarım demeye getırdı oda tutuklandı bıttı bu ıs hukuk var dıyo hanı hukuk?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
O kadar istiyorum ki UEFA'nin Fener'i kupadan cizmesini. Gerekiyorsa Trabzonspor'u da cizsin ama Fener'i mutlaka cizsin. Bakalim nasil duracaklar hala o koltuklarda? Bu kadar aciz, bu kadar dirayetsiz, bu kadar basiretsiz bir karar Turk futbolunun dibidir. Bundan daha asagisi nasil olur, bilemiyorum. Cok, cok buyuk hayal kirikligi icersindeyim.
Yorum
-
Ben Digiturkümü geçen hafta iptal etmiştim. 6 ay bedava izleyin dediler tamam dedim iptal etmeyin. şimdi aradım geçen haftaki faksımda belirttiğim üzere aboneliğimi iptal edin dedim. Neden diye sordu görevli bayan; fenerli üyeler size yeter nasıl olsa hemen kapatın dedim! Bu iş bitmiştir!Sarı Fırtına & Karadeniz Fırtınası
Yorum
-
çoğu menajerlik soruları ile ilgili sanırımİlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu eski tff'den dolu adam aldılar. Bunlardan bişey çıkar mı acaba ?[/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!
Yorum
-
İlk olarak sortom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEkrem Açıkel Trabzonspor eksik teşebbüs den sorgulanıyor dedi.
Bugüne kadar ne dediyse cikti.
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Sadri Şener:bizlere inanan tüm taraftarımıza selam söyle kimsenin en ufak şüphesi olmasın. Kaynak: Av.Mutlu Hasançebi.En son Mustafa Yüksek tarafından düzenlendi; 11.07.2011, 19:37.__________________SÜRMENE'Lİ______________________
Yorum
-
Şikeye teşebbüs ispat edilirse tutuklama olabilir. Yasalarda şikeye teşebbüs suç görünüyor. Tabi bizim ülkemizde yasalar uygunlanmıyor orası ayrı...İlk olarak Mustafa Önder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEksik teşebbüs tutuklama sebebi olur mu?
Yorum

Yorum