Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak joeBur@k tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    iddianame ortalama ne kadar sürer de tff nin eline gecer tahminen bilen varmiiii.....???????????
    Babama sordum Kendisi Polis En az 6 ay dedi..
    Twitter : @EY61_
    Youtube : EY61

Yorum

• Bu arada savcı Berk'in, geçen hafta İstanbul Nöbetçi 11 ve 14. Ağır Ceza hakimliklerince ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakılan 16 kişinin, serbest bırakılmasına 2 kişi dışında itiraz ettiği ve 14 kişinin tutuklanmasını istediği belirtildi

Kaynak: sporx.com.tr
      İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Böle Ligin !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Böle Şeymi Olur Kardeşim Ya .. Fenerbahçenin Şampiyonlugunu Geri Vermişler ????

Yorum

• bu olaylar patlamadan önce ülkedeki rezaletlere dikkat çekebilmek adına avrupa maçlarına siyah formayla çıkıp protesto etmeyi teklif etmiştim. Bu olaylardan sonra lig dahil tüm maçlarımızda tamamen siyah formayla çıkıp bu oyunu yemeyeceğimizi göstermeliyiz diye düşünüyorum.

Yorum

• Bu Allah belasını versice eksik teşebbüs müdür nedir bu nedenle göz altı olayına karışmış olmasaydık bu yönde bi karar veremezdi TFF.

Sinirden kime patlayacağımı bilmiyorum.

Şeytan diyor ne varsa kır dök.

Yavuz hırsız evsahibini bastırdı arkadaşlar.

Minareye kılıfı uydurdular.

Yorum

• uefa kişisel mesajlarımızı dikkate alıyormu...bizimde göndereceğimiz mesajlarımız ve resimlerimiz var elbet ...

Yorum

• Elinizde delil yoksa emniyete niye gittiniz? Savcıdan rapor alamıyorsanız sizin işiniz ne? Şeref yoksunu, onun bunun çocukları.
                Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Gs de fenere desteğe çıkmış!Ne çirkef adamlarsınız.

Yorum

• Ueafayi Email bombardmanina tutalim, Gazetelerde yayinlanan tüm Sike Konusmalarini filan hepsini yoliyarim onlara

Yorum

• İlk olarak M.Kılıç50 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      02165775858

Beyler... Arayin burayi...
                      veli başer´i sikayet edin...

bu sahis kac gündür cok feci yandas bir sekilde haber yapiyor...
                      rahatlamak isteyenler arasin icini döksün arkadas...

ben ve Arkadasim Almanya´dan aradik ve bayagi bi selam söyledik... !!!!

burada´da yazilari!!!!
                      lütfen arayalım
                      "Aslında benim çokta umrumda değil."

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan ÖZAD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Türkiye'de adalet bekleyerek biz yaptık asıl yanlışı sanırım.

Senelerdir süre gelen düzen devam edecek, hiçbir şey değişmeyecek.

6 ay sonra Fenerbahçe diyelim şampiyonluğa oynuyor ve tertemiz şampiyon olacak.

O sırada iddianame gelince Fenerbahçe'yi düşüreceklerini falan zannediyorsanız boşa umutlanmayın derim, imkanı yok
                        ya birak düsürmeyi deliller bile yok edilip yöneticileri cikar hic birsey olmamis gibi bize gövde gösterisi yaparlar - en büyük biziz derler, istedigimizi yapariz kimseyi takmayiz falan filan.

Türk futbolu izlemekmi ? Artik HAYIR.
                        "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Lig değil şike tescil edilmiştir
                          Bravo,aynen bu olmuştur.
                          Bunu yazıp bir birçok asmak çok iyi olur.
                          Trabzon'da,İstanbul'da ve daha birçok yerde bunu slogan olarak kullanmayı öneriyorum.
                          Yiğit,izninle tabi.
                          Ya ayakta kal,ya öl...Asla diz çökme!
                          Şampiyonluk var ufukta..Karadeniz dalga dalga.
                          Türkiye'de futbol,içinde oyun olan bir oyundur.

Yorum

• İlk olarak Erkut Ay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            uefa kişisel mesajlarımızı dikkate alıyormu...bizimde göndereceğimiz mesajlarımız ve resimlerimiz var elbet ...
                            Alır Üstad gönder.
                            Twitter : @EY61_
                            Youtube : EY61

Yorum

• Şimdi dondurmuş olduğum ligtv üyeleğimi iptal ettim.. Bunları ALLAH ' A havale ediyorum..
                              NO MERCY..

Yorum

• Her ilde yürüyüşler düzenlesek bu olayla ilgili?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim