İlk olarak joeBur@k tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Bu arada savcı Berk'in, geçen hafta İstanbul Nöbetçi 11 ve 14. Ağır Ceza hakimliklerince ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakılan 16 kişinin, serbest bırakılmasına 2 kişi dışında itiraz ettiği ve 14 kişinin tutuklanmasını istediği belirtildi
Kaynak: sporx.com.trİstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
bu olaylar patlamadan önce ülkedeki rezaletlere dikkat çekebilmek adına avrupa maçlarına siyah formayla çıkıp protesto etmeyi teklif etmiştim. Bu olaylardan sonra lig dahil tüm maçlarımızda tamamen siyah formayla çıkıp bu oyunu yemeyeceğimizi göstermeliyiz diye düşünüyorum.
Yorum
-
Misafir
Bu Allah belasını versice eksik teşebbüs müdür nedir bu nedenle göz altı olayına karışmış olmasaydık bu yönde bi karar veremezdi TFF.
Sinirden kime patlayacağımı bilmiyorum.
Şeytan diyor ne varsa kır dök.
Yavuz hırsız evsahibini bastırdı arkadaşlar.
Minareye kılıfı uydurdular.
Yorum
-
lütfen arayalımİlk olarak M.Kılıç50 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle02165775858
Beyler... Arayin burayi...
veli başer´i sikayet edin...
bu sahis kac gündür cok feci yandas bir sekilde haber yapiyor...
rahatlamak isteyenler arasin icini döksün arkadas...
ben ve Arkadasim Almanya´dan aradik ve bayagi bi selam söyledik... !!!!
burada´da yazilari!!!!"Aslında benim çokta umrumda değil."
Yorum
-
ya birak düsürmeyi deliller bile yok edilip yöneticileri cikar hic birsey olmamis gibi bize gövde gösterisi yaparlar - en büyük biziz derler, istedigimizi yapariz kimseyi takmayiz falan filan.İlk olarak Oğuzhan ÖZAD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTürkiye'de adalet bekleyerek biz yaptık asıl yanlışı sanırım.
Senelerdir süre gelen düzen devam edecek, hiçbir şey değişmeyecek.
6 ay sonra Fenerbahçe diyelim şampiyonluğa oynuyor ve tertemiz şampiyon olacak.
O sırada iddianame gelince Fenerbahçe'yi düşüreceklerini falan zannediyorsanız boşa umutlanmayın derim, imkanı yok
Türk futbolu izlemekmi ? Artik HAYIR."Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli
Yorum
-
Bravo,aynen bu olmuştur.İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLig değil şike tescil edilmiştir
Bunu yazıp bir birçok asmak çok iyi olur.
Trabzon'da,İstanbul'da ve daha birçok yerde bunu slogan olarak kullanmayı öneriyorum.
Yiğit,izninle tabi.Ya ayakta kal,ya öl...Asla diz çökme!Şampiyonluk var ufukta..Karadeniz dalga dalga.
Türkiye'de futbol,içinde oyun olan bir oyundur.
Yorum
-
Alır Üstad gönder.İlk olarak Erkut Ay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleuefa kişisel mesajlarımızı dikkate alıyormu...bizimde göndereceğimiz mesajlarımız ve resimlerimiz var elbet ...Twitter : @EY61_
Youtube : EY61
Yorum
Yorum