Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ıddanameden sonra mahkemeyı bekleyelım dıceklerdır sonra bırust mahkeme sonucunu bekleyelım dıceklerdır sonra federasyon degıscek felan fılan bu ıs bıtmıcek bu ıs erdoganın govde gosterısıyle son bulmustur ben ıstedıgımde ıstedıgımı ıcerı tıkarım demeye getırdı oda tutuklandı bıttı bu ıs hukuk var dıyo hanı hukuk?

Yorum

• O kadar istiyorum ki UEFA'nin Fener'i kupadan cizmesini. Gerekiyorsa Trabzonspor'u da cizsin ama Fener'i mutlaka cizsin. Bakalim nasil duracaklar hala o koltuklarda? Bu kadar aciz, bu kadar dirayetsiz, bu kadar basiretsiz bir karar Turk futbolunun dibidir. Bundan daha asagisi nasil olur, bilemiyorum. Cok, cok buyuk hayal kirikligi icersindeyim.

Yorum

• iddianame ortalama ne kadar sürer de tff nin eline gecer tahminen bilen varmiiii.....???????????

Yorum

• Ben Digiturkümü geçen hafta iptal etmiştim. 6 ay bedava izleyin dediler tamam dedim iptal etmeyin. şimdi aradım geçen haftaki faksımda belirttiğim üzere aboneliğimi iptal edin dedim. Neden diye sordu görevli bayan; fenerli üyeler size yeter nasıl olsa hemen kapatın dedim! Bu iş bitmiştir!
          Sarı Fırtına & Karadeniz Fırtınası

Yorum

• 5 kisi serbest 20 kisi mahkemeye sefk edildi

Yorum

• Yöneticilerimiz Olgun Peker'le şike pazarlığı yapmışlar haberiniz olsun. kaynak:Atv haber.

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu eski tff'den dolu adam aldılar. Bunlardan bişey çıkar mı acaba ?
                çoğu menajerlik soruları ile ilgili sanırım
                [/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!

Yorum

• İlk olarak sortom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ekrem Açıkel Trabzonspor eksik teşebbüs den sorgulanıyor dedi.

Bugüne kadar ne dediyse cikti.

İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Tek kelimeyle "Yazıklar Olsun"..
                    Bu kadar emek verildi, pislikler ortaya döküldü, Fenerasyon hepsini halının altına süpürdü..
                    Alın size tertemiz lig, tepe tepe kullanın sayın Fenerasyon yetkilileri!

Yorum

• emniyet çalışır, karılar yer ...

Yorum

• Sadri Şener:bizlere inanan tüm taraftarımıza selam söyle kimsenin en ufak şüphesi olmasın. Kaynak: Av.Mutlu Hasançebi.
                        En son Mustafa Yüksek tarafından düzenlendi; 11.07.2011, 19:37.
                        __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

• Beddua etmeyeceğim.Etmemeliyim!

Yorum

• hayret polis nasıl bulamamış yanlış yeri dinlemişler.şikenin başı tff'de.

Yorum

• Hak verilmez alınır düstüründen yola çıkarsak. yıkmakmı lazım kırmak dökmekmi lazım illa hakkımızı almak için
                              Herkesin yalan olduğunu bildiği bir yalan hala yalan mıdır?

Yorum

• İlk olarak Mustafa Önder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Eksik teşebbüs tutuklama sebebi olur mu?
                                Şikeye teşebbüs ispat edilirse tutuklama olabilir. Yasalarda şikeye teşebbüs suç görünüyor. Tabi bizim ülkemizde yasalar uygunlanmıyor orası ayrı...
                                www.twitter.com/SDanismaz
                                Gugudali..
                                Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim