Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ya birde su angutlar demiyorlarmiydi 14nisandan itibaren anca sucluya bilirler, bakitilar is ciddiye binde demezlermi eskileride arastirin diye eskiler arastirsin ozaman zaten fb lisansi iptal edilir
    Forum Kurallar Gereği BMNForum Yönetimi Tarafından Düzenlenmiştir.

Yorum

• Buyrun Size Yalan Haber Burdan Alın Dağıtın Millete

Trabzon Şampiyon İlan Edildi Öyle Bi Duyum Aldım Az Önce.. Fb Küme Düşmüş Sevinebiliriz Beyler..

Bu Kadar Basit Her YErden Yorum Alıp Koymayın İnanmayın..

Sonra Farklı Spekilasyonlar Ortaya Çıkıyor
      ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
      Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• İlk olarak Johan Cyruff tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        hayır benim korkum şimdi tff çıkar der ki; "elimde yeterli delil yok, ben bu kararı veremem."

zıvanadan çıkarız o zaman.
        Demez rahat ol.
        21.12.2009 Unutmayacağız...
        ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
        Cemil Usta
        Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

• Aziz Yıldırım'ın Metris'e geliceği saatte 2 sokak aşağıda Belediye Başkanının konuşması var,bizim evin önüne Sahne kurmuşlar

Acaba mahalleli Azize'e saldırmaya gitmesin diye belediye başkanını konuşmaya mı çağırmışlar

Yorum

• Sampiyonlugumuzu versinler artik!

Herseyi ile biz hak ettik!
            İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Çok inatçı tipler var bu forumda!

Yorum

• Armağan sürekli ceza alıyorsun yapma kardeşim
                bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• Şike operasyonunu aglamaklı ses tonları ve masum betimelmelerle hafifletmeye çalışan NTVSpor, Faik Çetiner, Gürcan Bilgiç ve ortalarda gözükemeyecek kadar mahcup olan Rıdvan, Şansal, Ercan Saatçi ve benzerleri : Görüyoruz ki kalemşörleriniz ve medyadaki tetikçileriniz vasıtasıyla hala akla, hukuka vijdana sığmayan rezillikleri aklama çabası içerisindesiniz. Acaba bu olayın mağdurları olan kulüplerin gördüğü zararları çektiği acıları ;Türk futbolunu üstüne düşürürülen bu kara lekenin müsebbiblerini düşündüğünüz kadar düşünmediğiniz için savunduğunuz adamların kamuoyu nezdinde de acınma rezervlerini tükettiğinizin farkındamısınız ? Adalet hukuk herkese lazımdır evet. Neden Empati kurarken acıma duygularınızı her türlü yolsuzluğu zorbalığı yapanların düştüğü durumlar için dramatize ederken olayın gerçek mağdurları için empati kurmadınız. Ama unutmayınki bugün yaşananlar tarihe kaydolmaktadır. Herkesin gerçek safı belli olmaktadır.
                  En son aurora tarafından düzenlendi; 08.07.2011, 17:23.
                  Ya bir yol bul, ya bir yol aç, yada yoldan çekil.....

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ülker ufak bir yatırım yapmış anlaşılan..700 milyon lira değer kaybeden bir şirketin hisselerinden 20 milyonluk almak pek bir fayda sağlamaz..

Ama fbnin bir değeri vardır..her ne kadar borsa şişmiş olsa da fb kötü durumda olsa da ortada bir piyasa değeri var..bu olaydan dolayı bu kadar değer kaybetmeli miydi;bence hayır..küme düşse de seneye çıkar bu değeri yine yakalar..uzun vadede yani 2 yıllık sürede bu hisseler para kazandırır..
                    Bende böyle düşünüyorum parası olan fener hissesi alsın
                    Uzun vadede iyi değer kazanır

Yorum

• tutuklı sayısı 22(7+15) değil miydi 3 kiş nereden çıktı? bu arada aziz yıldırım sorgusu bitmiş beyler

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ülker ufak bir yatırım yapmış anlaşılan..700 milyon lira değer kaybeden bir şirketin hisselerinden 20 milyonluk almak pek bir fayda sağlamaz..

Ama fbnin bir değeri vardır..her ne kadar borsa şişmiş olsa da fb kötü durumda olsa da ortada bir piyasa değeri var..bu olaydan dolayı bu kadar değer kaybetmeli miydi;bence hayır..küme düşse de seneye çıkar bu değeri yine yakalar..uzun vadede yani 2 yıllık sürede bu hisseler para kazandırır..
                        düşerse 2 seneden önce çıkamaz Murat Abi
                        Entropi İyidir.

Yorum

• İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Armağan sürekli ceza alıyorsun yapma kardeşim
                          Herkesin kulağı delik olabilir o bakımdan arada sırada bakıyorum dikkatimi çektiğinden yazdım abi...

zaten hızır gibi yetiştiler...neyse...umarım şampiyonluğumuzu ilan ederler...
                          ölümüne trabzon !

Yorum

• trabzonsporun bu rezalete karıştığını açıkca veya dolaylı yollarla ifade edenler ve karamsar bir tablo ortaya atanlar yeter artık bu saçmalıkları ortaya koymanız.bizden gözaltı yok,ifadeye çağrılan yok nerenizden çıkarıyorsunuz bunları anlamıyorumki.site yöneticilerine sesleniyorum bu tür kim yazarsa banlayın veya üyeliğini dondurun. şampiyonluğumuza inanmış ve buradaki taraftarımızı pozitif yönde etkileyecek renkdaşlarımızın yorumlarını yayınlatın lütfen...

Yorum

• İlk olarak Mustafa Yüksek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Demez rahat ol.
                              nedir sizi bu kadar emin konuşturan genç dostum? vahiy mi indi?

burada ihtimaller dahilinde konuşuyoruz.
                              Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."

Yorum

• Bekle bekle bekle...
                                O kadar çok sıkıntı ettim ki bu muhabbeti...
                                Hasta olacam diye korkuyorum...
                                Hamiş

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim