Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ben o cezalari, 96 da kendini asan kardeslerim icin istiyorum, kazim abi icin istiyorum !
    Aynen öyle.Ruh şad olsun onların ve tüm şehitlerimizin...
    2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• aziz icerde intihar falan etmese bari. gercekleri birde onun agzindan dinlemek gerekir

Yorum

Ben o cezalari, 96 da kendini asan kardeslerim icin istiyorum, kazim abi icin istiyorum !
        - O Hayvanlar bunlarla bile dalga geçebilen yaratıklar , eğer bu Şampiyonluk gelirse rahat uyuyacaklar , ruhları şad olsun...
        Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
        Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
        ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Ntvspor'u izleyen varmı ordaki Fenerbahçe'yi savunan hukukçu Rizeli mi nedir ? Göya programa hukukçu getirdiler adam rengini hemen belli etti. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz adam gelmiş hala eğer böyle bir şey yoksa diyor.

Yorum

• Ömer Çavuşoğlu yine başrolde. Yusuf Yusuf ediyor. Kimsenin Fenerbahçeyi düşürmeye gücü yetmez diyor. Bunlar palavraymış. Şike yokmuş.

Hacıosmanoğlu İSTİFA!!!

Yorum

• İlk olarak Emrullah Düzenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Mehmet Yıldız'ın serbest bırakılması normaldi. Çünkü zaten ortada para alışverişi yoktu. Teknik takipte telefon konuşmalarında böyle bir ifadeye rastlandı. Başka birşeye rastlanmadı. Mehmet Yıldız hakkında zaten ciddi iddialar yoktu. Bu gün yazmış olmam lazım. Mehmet Yıldız'ın serbest bırakılacağını düşünüyordum zaten. Bence sıkıntı yok...
              Peki bir tahmin daha isteyeyim ben o zaman abi

Yarın şekip mosturoğlu serbest kalır mı tutuklanır mı ?
              Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Ömer Çavuş'u izlerken aklıma ""benide içeri atın ,benide içeri atın" diye bağıran Tuncay Özkan aklıma geldi

Yorum

• Ulan bu adi kanallların her biri bize şampiyonluk verilirse utanmadan bizim için programlar yapmaya kalkacak 27 yıllık hasret bitti diye başlayan programlar allamalar pullamalar inşallah bizim yönetimden takımdan bizlerden biri çıkıp bunların programına çıkmaz. Çıkarsa yemin ediyorum ona da sövecem

Yorum

• Bu adamlar yarin hicbir sey yokmus gibi birakilirsa yasanacak travmayi düsünemiyorum.
                    En son Thug! tarafından düzenlendi; 06.07.2011, 00:42.
                    ”If you would take a man’s life, you owe it to him to look into his eyes and hear his final words. And if you cannot bear to do that… then perhaps the man does not deserve to die.”
                    [Winter İs Coming...]-Eddard Stark-

Yorum

• yazacam da üşeniyorum, şampiyon ilan edilirsek fenerin şikesi ilan edilmiş olur, şike yapan takım düşürülür, düşürülmezse, karar alanlara inanç kalmaz, uefadan yaptırım uygulanır, türkiye avrupada temsil edilmez, fener şampiyon ilan edilirse, neden bu kadar büyüttünüz diye sorarlar adama, neden bu kadar zaman gözaltında kaldılar, neden mahkemeye sevkıedildiler, nerden cıktı bu deliller hade bu deliller var neden küme düşürülmüyor, düşürmeyenler futboldan men türk futboluna gene ceza....off yoruldum..yazarken az düşünün nolur
                      1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
                      Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..

Yorum

• İlk olarak Emrullah Düzenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Mehmet Yıldız'ın serbest bırakılması normaldi. Çünkü zaten ortada para alışverişi yoktu. Teknik takipte telefon konuşmalarında böyle bir ifadeye rastlandı. Başka birşeye rastlanmadı. Mehmet Yıldız hakkında zaten ciddi iddialar yoktu. Bu gün yazmış olmam lazım. Mehmet Yıldız'ın serbest bırakılacağını düşünüyordum zaten. Bence sıkıntı yok...
                        ek olarakta sunu soylım adam zaten on dk oynadı gol asıstı yaptı vuramadıgı kafayıda pozısyon ıcabı gelıstı dıye acıklama yapmıs yanı sıke var ama sıkeye kendısı bulasmadı butarz ıfade verdı sanırım avukatı boyle acıklama yaptı

Yorum

• karamsarlık yaratmak istemem ama..
                          bana göre bugün tff ile yapılan görüşmeden sonra düğmeye basıldı..
                          kamuoyunda farklı yorum oluşturarak yumuşatmalar yapılıyor.. başkan yanar takım yanmaz imajı adapte ediliyor..
                          fener ligden düşürülmeden ama şampiyonluğu bırakarak sıyırılması sağlanacak gibi..
                          bizden başka kaç kişi kupayı trabzon alacak dedi?? 5 kişi demedi..

Yorum

• nasil basbakanla görüsmelerinin görüntülerini yayinliyorlar arkada cok komik bunlar ya eger fener bu isden siyrilirsa hicbisey cikmazsa türk pasaportumu iptal edip alman vatandasligina gececegim...dogma büyüme buraliyim ama hicbir zaman alman vatandasligina gecmeyi düsünmedim...fener kurtulursa kesinlikle iptal ederim ..ne diye durmadan uzatmaya bir sürü para vereyim hak ve hukuk olmayan bir ülke icin...trabzonspor üyeligim bana yeterde artar bile

Yorum

• Deliller çok açık. TFF nin fb yönetimini ve emreyi çağımasındaki sebep, her şey çok açık, kendinizi bank asyaya hazırlayın, Kendinizi şampiyonda görmeyin, klüp arayan futbolcu arkadaşlarınız varsa zaman geçmeden haber verin niteliğindeydi. Niye? çünkü zaman çok dar, bi an evlel alışmaları lazım bu duruma diye düşünüyorum ben.

Yorum

Kupayı getireceğiz yanlarına ... Ruhları şad olsun

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim