Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Kereşenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    LAAANNN SERHAT!! Adam konuşuyor konuşsun anasını satayım lan bizim hakkımızda konuşurken niye susturuyorsun

Mehmet Baransu en son dediği kelimesi kelimesine

Trabzon a kupa ben zannet....Eğer Mehmet Ali Aydınlar ya hep ya hiç....Pas...Pas....Pas

Yorum

• Sampiyonluk Kupasi nasil bize gitmez ? Zaten sacma olan bu...

Bizden bir ifade bile olsun alinmadi...

-----------

Nevzat Sakar ise kesinlikle öyle birsey yok diyor(Kendisi hakkinda iddaa edilen olay)...Ona yakin olan birisinden aldigim habere göre...
      ...TRABZONSPOR...
      "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• baska program yokmu? yatacam yoksa...
        Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!

Yorum

• Şekip'in ateşi çıkmış. Bir fitil atmışlar iyiymiş şimdi
          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
          Ayağa KALK!

Yorum

• Bu ne ya 3 saat izledim bu Telegolü az önce kapattim.Görmedim Sampiyon trabzon olacak gibi bisey demisler.
            Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• M.Baransu ne dediği bilmiyor galiba.Programın başında ne diyordu şimdi ne diyor allah akıl fikir versin.
              En son irfan61 tarafından düzenlendi; 07.07.2011, 01:54.

Yorum

• adamlar bile emin değil olmasını istedikleri şeyi olur diye söylüyorlar..bizim şaöpiyonluğu eksik teşebbüsten ki ben olduğuna inanmıyorum, alamazlar...
                "Yaylayı,zirveyi görmüş uşakları oyalar mı ovalar ?"
                "Şenol Güneş"
                Bu saatten sonra yok geri dönüşü;ya zafer ya da...

Yorum

• İlk olarak agu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Baransu en son Trabzonla ilgili ne dedi kaçırdım dinleyenler aktarabilir mi acaba?
                  Bence kupa Trabzona gitmeyecek gibi birseyler söyledi..

Yorum

• İlk olarak murat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Trabzon net degil, cart curt eeeee be adam ne sacmaliyorsunuz? ortaya bir delil atin Allahinizi severseniz...
                    İyi geceler dedim ama bir daha yazacağım...Cok haklısın kardeşim...Milyonlarca insan dinliyor seni Baransu...3 gündür kitap okumuyorum bu olayı takip edeceğim diye...Yok muğlak, yok bilmem ne...Emin değilsen konuşma be birader...

Yorum

• İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sabah 7-8-9 civarları diyolar valla
                      En iyi yaptığımız şeyi yapacağız o zaman desenize

Yorum

• Mehmet Baransu'da mı kupa Trabzonspor'a yakın dedi ???
                        "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• nevzat şakar'ın teşebbüsü olmasa rahat rahat uyku uyuyacaktık...
                          @tsmustafakemal
                          "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• bizle ilgili birşey yok adam bile dedi birşey olsa okurlardı hemen bayılıyorlar reklama valla ben rahatladım kupa bizim .Şunu da eklim bu kupa kimin olursa olsun şaibeli kalacak ama
                            Erkan Fettahoğlu

Yorum

• İlk olarak iLKeR_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Baransu kupa Trabzon'a gitmez diye bitirdi..
                              Yok gelmez o kupa bu yıl oyle havada dolanıp duracak....

Yorum

• İlk olarak iLKeR_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Baransu kupa Trabzon'a gitmez diye bitirdi..
                                ? Hay Allahim ya bi karar versinler
                                Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim