Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ömer hocam, Erdal'a söyledin ama ben de söylemeliyim ki her yazdığın takdire şayan..
    Şuayb yazın için teşekkürler..
    Teşekkür ederim abi, takdirinizle beni ihya ettiniz.
    Yeri gelmişken, bugün mezkur yazım için takdir ve tenkidlerini eksik etmeyen bütün gönül dostlarıma teşekkürler.
    İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Aslında "intihal" teşebbüsü aklıma gelmedi değil )))
    Helal ü hoş olsun abi.
    Gönlümüz birbirimize açıktır; çünkü biz Trabzonspor'uz!

Yorum

• Gecenin 3 u olmus bu kadar kisi burdayızda bugece nobetci mahkeme varmı?
      федерации геев гей Фенербахче

Yorum

• Keşke öbür dünyada da TRABZONSPOR olsa derdim hep....
        bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• yanlis bilgi geri götülülmemis. hala hastanedeymis

Yorum

• İlk olarak Mustafa Calik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Aziz Yildirim sabah saat 8:30'da ifade mi verecek ?
            bu gidisle 8.30 hastanede misil misil uyur.
            „Choose a lazy person to do a hard job.
            Because a lazy person will find an easy way to do it.“
            BILL GATES

Yorum

• Biraz önce bir arkadaş yazmıştı ; Hacıosmanoglu taraftarları ıcın bır kere de ben yazayım...

Eğer o bıçkın Hacıosmanoglu bu sezon basımızda olsaydı su anda bizden de baya bir adam metrıs yolundaydı...

Hacıosmanoglu Aziz in gucunu henuz tam olarak toparlayamamıs halidir bana göre , trıbunlere oynamayı seven adamlar trıbunlerın şakşaklarını almak ıcın boyle pis işlere dusunmeden gırerler .....

Yorum

• o değilde 4. torbadan gireceğiz galiba...takıma takviye lazım gibi duruyor grup zorlu olacak...
                Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
                Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• İlk olarak kral 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Şimdi izledim programı Hürriyet atmış ortaya bu hürriyeti en sonunda binasını basacam kanıma dokunuyor böyle haberler......lanet olsun böyle gazeteye
                  Bu gazete acaba Trabzon'da kaç satıyor.
                  Bence il sınırlarına girmemeli..
                  Ya ayakta kal,ya öl...Asla diz çökme!
                  Şampiyonluk var ufukta..Karadeniz dalga dalga.
                  Türkiye'de futbol,içinde oyun olan bir oyundur.

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    İkinci kez hastaneye gitti ama.

9 dakika önceki haber

SON DAKIKA - Aziz Yildirim, Capa Tip Fakultesi Diyabet bolumunde tedavi altina alindi. 9 minutes ago · reply · retweet · favorite

tribündergi.com

Yorum

• Sabah 8.30'Da Adliyeye sevk olunacak diye haber gördüm ben. Ya NTVSPOR ya TRTSPOR altyazı olarak geçti.

Hatta yatacağım kalktığımda sonuçlanmış olacak diye plan geçmişti aklımdan oradan hatırlıyorum
                      En son Oktay AKKUŞ tarafından düzenlendi; 08.07.2011, 02:37.
                      Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• Gürcan abi, bu süreçte bir Trabzonsporlunun yazacağının hiç bir önemi yok inanın bana...
                        Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak Nonserviam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          İhsan avatarın çok hoş
                          savcıya destek olmak amacıyla kullanıyorum. başarılı olursa, biz de başarılı olmuş olacağız...
                          avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.

Yorum

• Uploaded with ImageShack.us

Yorum

• İlk olarak zifandir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Biraz önce bir arkadaş yazmıştı ; Hacıosmanoglu taraftarları ıcın bır kere de ben yazayım...

Eğer o bıçkın Hacıosmanoglu bu sezon basımızda olsaydı su anda bizden de baya bir adam metrıs yolundaydı...

Hacıosmanoglu Aziz in gucunu henuz tam olarak toparlayamamıs halidir bana göre , trıbunlere oynamayı seven adamlar trıbunlerın şakşaklarını almak ıcın boyle pis işlere dusunmeden gırerler .....
                              tam bende bunu yazacaktim, sen yazdin. zaten tipinden belli. gözleri oynuyor. ne yapacagi belli degil. aman bizden uzak dursun.
                              „Choose a lazy person to do a hard job.
                              Because a lazy person will find an easy way to do it.“
                              BILL GATES

Yorum

• İlk olarak metinbay61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                o değilde 4. torbadan gireceğiz galiba...takıma takviye lazım gibi duruyor grup zorlu olacak...
                                Ayakbasmamız bile bu taraftarımıza 5 sene yeter bence.
                                Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X