Bizim hazırlık maçımızın özeti yok galiba... 10 defadır soruyorum..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Biri Sansarmı dedi ?İlk olarak varsawa61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSansar girmistir bi delige cıkmaz kolay kolay.
Eski kullanıcı adı emre611967
Yorum
-
yönetim en iyisini yapiyor. aciklama yapsalar, adi köpekler afkurup duracaklar.İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKlup resmi aciklama yapsin bunlarin onunu kessin.Bu is pts gunu kapatilacak.Klupler toplanacak vebir sekilde kilifina uyduracaklar.Orda fb'nin yalaklari olacaktir hakkimizi iyi savunmaliyiz.
zaten bizi de seven yok. yani takilacaklari yer yok simdi. cok akilli is yapiyor yönetim.
„Choose a lazy person to do a hard job.
Because a lazy person will find an easy way to do it.“
BILL GATES
Yorum
-
Yer de yok aslındaİlk olarak İHSAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabi yazmama sebebiniz bu mu peki? yazmak mı sessiz kalmak mı daha faydalı? gece gece ...
Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
Boydu mail yagmuruna tutmaliyiz. Eses kume düşmek uzere sakın gelme diyeİlk olarak Mustafa Calik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevay be eskisehir boyd'u transfer etmis..Trabzonda 70 yaşındaki nine bile Trabzonspor'u konuşur. Bu durum dünyanın başka hiç bir yerinde yok. JOHN BENJAMIN TOSCHAK
Yorum
-
ilk günlerde tv 8 de sinan engin vardıİlk olarak TS-FAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRıdvan Dilmen de yok ..Bu adamlarla ilgili hiçbir bilgi yok mu yahu..Çok merak ediyorum kendilerini
bilir kişi olarak...Delinse yer, çökse gök yansa kül olsa dört yan,
Yüce dileğe doğru yine yürürüz yayan.
Yıldırımdan tipiden kasırgadan yılmayan,
Ölümlerle eğlenen tunç yürekli Türkleriz…
Yorum
-
SEZONUN ikinci yarisi basladiginda ankaragucu fener maci kayseri macinda nasil katledildik gorduk , puanlar eridikce eridi sadri sener TARAFTARI mutlu edecek hic bir aciklama yapmadi yoneticilerde yapmadi sirf taraftar baskisini azaltmak icin miy miy aciklamalari yaptilar gorusum su : TRABZONSPOR operasyonun yapilacagini bizzat faruk ozak kanatindan haberdar edildi ve trabzonspor yonetimi sustu bir basin toplantisinda senol hocamiz su aciklamayi yapiyor : adalet zengin bir hazinedir birgun herkeze lazim olur. sonra son karabuk macimizdan sonraki sadri senerin aciklamalari : oyuncularimi kutladim onlari birer sampiyon ilan ediyorum numaradan deyil gercek sampiyon oldular trabzonspor oyuncularidir tekrik ettim hepsini trabzonspor nekadar byuk nekadar kuvvetli camia oldugunu her yerde her ortamda yil gozlemlediniz. mutluyuz takimizizi hocamizi sampiyon kabul ediyorum istedigi kadar federasyon tastik etsin onemli olan yureklerle sampiyonlukdur. 2010 - 2011 sampiyonlugumuz hayirli ugurlu olsun arkadaslar baska bisey demiyorum .14 eylul 2011 milano'nun fethi
Yorum
-
Fenerliler buna seviniyordur . Gercekten hiçbir şeyden haberleri yok . Hala daha inanmıyorlar olanlara . Yarın bu iş bitecek inşİlk olarak emre611967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa buradada şeker problemine detaylı olarak bakılıyor yarın büyük gün 7-8 saat savcıya ifade verecek sonra nöbetçi mahkemeye ordada 2-3 saat sürer işi şimdiden tedbirini alıyolar yarın kesin bi ambulans gitsin peşinden
Yorum
-
Rasim Kütahyalı bu aksamki programda " benı spor servıslerınden arayıp programımıza katılırmısınız " seklınde teklıfler geldıgını soyleyınce Cumhuriyet yazarı Ümit Zileli aynı teklıf bana da geldı ben ne anlarım spor yorumculugundan filan dedi....İlk olarak TS-FAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRıdvan Dilmen de yok ..Bu adamlarla ilgili hiçbir bilgi yok mu yahu..Çok merak ediyorum kendilerini
Şu ara bütün satılmış kalemler eski kralları ölünce fara yakalanmış tavşan gibi donakaldılar......
Farlar sönünce harekete gececekler araştırıp taraştırıp kendılerıne yeni bir kral bulacaklardır....
Favori kral adaylarım Ünal Aysal - Ali Koç
Yorum
-
@Suayb
O kitabı elimde gören bir arkadaş; "Acaba buu senden başka okuyan var mı?" diye espri yapmıştı. Yalnız değilmişim?
O kitapta itiraz edeceğim pekçok yer var ama bu başka bir platformda ele alınması gereken bir konu.
Ben asıl kitaptaki tezlerden hareketle izlediğiniz bilgece yolu beğendim. Bu hadisenin ferdi gelişimimize da katkısı varmış demek ki.
Elinize, gönlünüze sağlık.En son poetricus tarafından düzenlendi; 08.07.2011, 02:49.
Yorum
-
zaten gezmek icin gelmis. yiyip icip güzelce bir gün gecirip bye bye diyip ayrilacak oradan.İlk olarak iril tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBoydu mail yagmuruna tutmaliyiz. Eses kume düşmek uzere sakın gelme diye
„Choose a lazy person to do a hard job.
Because a lazy person will find an easy way to do it.“
BILL GATES
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum