Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bizim hazırlık maçımızın özeti yok galiba... 10 defadır soruyorum..
    Not Important..

Yorum

• İlk olarak varsawa61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sansar girmistir bi delige cıkmaz kolay kolay.
      Biri Sansarmı dedi ?

Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

• Mesela bizim yerel gazeteciler gitsin digiturk kanalına..Desin ki röportaj yapacağız Şansal bey le..
        Ya ayakta kal,ya öl...Asla diz çökme!
        Şampiyonluk var ufukta..Karadeniz dalga dalga.
        Türkiye'de futbol,içinde oyun olan bir oyundur.

Yorum

• İnterpol'e yazı gitmesi yakındır...uluslararası tutuklama kararı bekliyorum eli kulağındadır

Şansal-rıdvan-ercan...
          bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Klup resmi aciklama yapsin bunlarin onunu kessin.Bu is pts gunu kapatilacak.Klupler toplanacak vebir sekilde kilifina uyduracaklar.Orda fb'nin yalaklari olacaktir hakkimizi iyi savunmaliyiz.
            yönetim en iyisini yapiyor. aciklama yapsalar, adi köpekler afkurup duracaklar.
            zaten bizi de seven yok. yani takilacaklari yer yok simdi. cok akilli is yapiyor yönetim.
            „Choose a lazy person to do a hard job.
            Because a lazy person will find an easy way to do it.“
            BILL GATES

Yorum

• İlk olarak İHSAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              abi yazmama sebebiniz bu mu peki? yazmak mı sessiz kalmak mı daha faydalı? gece gece ...
              Yer de yok aslında
              Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak sametaydin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Uploaded with ImageShack.us
                süper
                "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
                Louis D. Brandeis

Yorum

• İlk olarak Mustafa Calik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  vay be eskisehir boyd'u transfer etmis..
                  Boydu mail yagmuruna tutmaliyiz. Eses kume düşmek uzere sakın gelme diye
                  Trabzonda 70 yaşındaki nine bile Trabzonspor'u konuşur. Bu durum dünyanın başka hiç bir yerinde yok. JOHN BENJAMIN TOSCHAK

Yorum

• İlk olarak TS-FAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Rıdvan Dilmen de yok ..Bu adamlarla ilgili hiçbir bilgi yok mu yahu..Çok merak ediyorum kendilerini
                    ilk günlerde tv 8 de sinan engin vardı
                    bilir kişi olarak...
                    Delinse yer, çökse gök yansa kül olsa dört yan,
                    Yüce dileğe doğru yine yürürüz yayan.
                    Yıldırımdan tipiden kasırgadan yılmayan,
                    Ölümlerle eğlenen tunç yürekli Türkleriz…

Yorum

• SEZONUN ikinci yarisi basladiginda ankaragucu fener maci kayseri macinda nasil katledildik gorduk , puanlar eridikce eridi sadri sener TARAFTARI mutlu edecek hic bir aciklama yapmadi yoneticilerde yapmadi sirf taraftar baskisini azaltmak icin miy miy aciklamalari yaptilar gorusum su : TRABZONSPOR operasyonun yapilacagini bizzat faruk ozak kanatindan haberdar edildi ve trabzonspor yonetimi sustu bir basin toplantisinda senol hocamiz su aciklamayi yapiyor : adalet zengin bir hazinedir birgun herkeze lazim olur. sonra son karabuk macimizdan sonraki sadri senerin aciklamalari : oyuncularimi kutladim onlari birer sampiyon ilan ediyorum numaradan deyil gercek sampiyon oldular trabzonspor oyuncularidir tekrik ettim hepsini trabzonspor nekadar byuk nekadar kuvvetli camia oldugunu her yerde her ortamda yil gozlemlediniz. mutluyuz takimizizi hocamizi sampiyon kabul ediyorum istedigi kadar federasyon tastik etsin onemli olan yureklerle sampiyonlukdur. 2010 - 2011 sampiyonlugumuz hayirli ugurlu olsun arkadaslar baska bisey demiyorum .
                      14 eylul 2011 milano'nun fethi

Yorum

• İlk olarak emre611967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ya buradada şeker problemine detaylı olarak bakılıyor yarın büyük gün 7-8 saat savcıya ifade verecek sonra nöbetçi mahkemeye ordada 2-3 saat sürer işi şimdiden tedbirini alıyolar yarın kesin bi ambulans gitsin peşinden
                        Fenerliler buna seviniyordur . Gercekten hiçbir şeyden haberleri yok . Hala daha inanmıyorlar olanlara . Yarın bu iş bitecek inş

Yorum

• #onceyaylayasonracaddeye sonra tekrar yaylaya, yayla caddeye, cadde bahcıvana, bahcıvan şoföre şoför caddeye
                          twit twit
                          2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                          Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak TS-FAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Rıdvan Dilmen de yok ..Bu adamlarla ilgili hiçbir bilgi yok mu yahu..Çok merak ediyorum kendilerini
                            Rasim Kütahyalı bu aksamki programda " benı spor servıslerınden arayıp programımıza katılırmısınız " seklınde teklıfler geldıgını soyleyınce Cumhuriyet yazarı Ümit Zileli aynı teklıf bana da geldı ben ne anlarım spor yorumculugundan filan dedi....

Şu ara bütün satılmış kalemler eski kralları ölünce fara yakalanmış tavşan gibi donakaldılar......

Farlar sönünce harekete gececekler araştırıp taraştırıp kendılerıne yeni bir kral bulacaklardır....

Favori kral adaylarım Ünal Aysal - Ali Koç

Yorum

• @Suayb
                              O kitabı elimde gören bir arkadaş; "Acaba buu senden başka okuyan var mı?" diye espri yapmıştı. Yalnız değilmişim?

O kitapta itiraz edeceğim pekçok yer var ama bu başka bir platformda ele alınması gereken bir konu.

Ben asıl kitaptaki tezlerden hareketle izlediğiniz bilgece yolu beğendim. Bu hadisenin ferdi gelişimimize da katkısı varmış demek ki.
                              Elinize, gönlünüze sağlık.
                              En son poetricus tarafından düzenlendi; 08.07.2011, 02:49.

Yorum

• İlk olarak iril tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Boydu mail yagmuruna tutmaliyiz. Eses kume düşmek uzere sakın gelme diye
                                zaten gezmek icin gelmis. yiyip icip güzelce bir gün gecirip bye bye diyip ayrilacak oradan.
                                „Choose a lazy person to do a hard job.
                                Because a lazy person will find an easy way to do it.“
                                BILL GATES

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim