Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu kris boyd'un yaşı bank asya için tutuyomu

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Suayb özel bir ricam olsa? Yazıyı bana özel mesajdan gönderirmisin. Özel okuma istiyor ve ben fena yorgunum...Şimdiden helal et hakkını...
      Tabi abi ne demek.. Okuma 'tesebbüsün' bile yeter..

Yorum

• O degil garibimin balayıda yalan oldu. İcerden cıkınca zaten pil bitmis olur.
        федерации геев гей Фенербахче

Yorum

• BELKİ YERİ DEĞİL AMA...BİR HATIRLATALIM DEDİM
          Hacıosmanoğlu, Trabzonspor'un şampiyonluğu kaybetmesinin nedeninin sahada mücadele eden futbolcu ya da teknik direktörün yanlış taktiklerinden olmadığını da ifade ederek, ''Bu bize yapılan ilk değil, 4. şampiyonluğumuzun elimizden alınışı. Fenerbahçe'nin şampiyonlukları çalmasına müsaade etmemiş olsaydık şimdi 4 şampiyonluğumuz daha olacaktı'' dedi.
          AZİZ YILDIRIM BANA NİYE CEVAP VEREMİYOR

"Sayın Şener'in daha bugüne kadar haksızlıkların olduğu yerde Fenerbahçe ve Aziz Yıldırım'ın hakkında böylesine emekleri çalınırken bir demecini duymadım. Ama bizim başkan ne hikmetse Aziz Yıldırım'la ilgil hiçbirşey diyemiyor ki bu Aziz Yıldırım bu ülkede en çok konuşulacak adamdır. Bu ülkedeki en kirli adamdır Aziz Yıldırım. Diyorlarki İbrahim Hacıosmanoğlu konuşuyor niye Aziz Yıldırım bu adama cevap veremiyor. Veremez çünkü ben hem doğruları söylüyorum hemde o beni mahkemeye vereceğinde onun kirli işlerini mahkemenin önüne delil olarak koyacak iradeye sahibim" dedi.
          Delinse yer, çökse gök yansa kül olsa dört yan,
          Yüce dileğe doğru yine yürürüz yayan.
          Yıldırımdan tipiden kasırgadan yılmayan,
          Ölümlerle eğlenen tunç yürekli Türkleriz…

Yorum

• Saat 8:30 da hastaneden çıkmazsa ne olacak ?

Yorum

• İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ömer hocam, Erdal'a sordun ama ben de söylemeliyim ki her yazdığın takdire şayan..

Şuayb yazın için teşekkürler..
              Birsey degil abi, ben sana tesekkür ediyorum..

Yorum

• Olcay Reis hayırlı geceler
                bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• Bu arada Trabzon için oynadık denilen,dedikleri adamlardan birini aldılar zaten...Orhan Şam...
                  ölümüne trabzon !

Yorum

• Mesela ben savcı olsam Daum la konuşurdum...Eminim güzel bilgiler alırım...
                    Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Şimdi izledim programı Hürriyet atmış ortaya bu hürriyeti en sonunda binasını basacam kanıma dokunuyor böyle haberler......lanet olsun böyle gazeteye

Yorum

• İlk olarak OLCAY ÇAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        İyi geceler...........................................
                        Hayra karşı ağabey....
                        Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak OLCAY ÇAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          İyi geceler...........................................
                          Kızgınız sana ama iyi geceler
                          Önemli süreçte basındaki en önemli seslerimizden birisi yaylada stres atıyor..

Yorum

• Aziz Yildirim sabah saat 8:30'da ifade mi verecek ?

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Saat 8:30 da hastaneden çıkmazsa ne olacak ?
                              geri emniyete gitti bile

Başka hiçbir yerde bulamayacağınız goller, en güçlü, hızlı, doğru haber, özel röportajlar, canlı sonuçlar, istatistikler, oyunlar 365 gün 24 saat beIN SPORTS'ta!

Yorum

• İlk olarak Mustafa Calik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Aziz Yildirim sabah saat 8:30'da ifade mi verecek ?
                                Evet ve bu sefer kaçamaz yeter artık

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X