Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak SensitiveLord61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yarın bizim tarafımızdan biri cıkıp açıklama yapacaktır bu böyle olmaz medya cok büyük kamuoyu oluşturuyor bişeyler yapmamız lazım
    zaten onun için yapıyorlar...

yine yazayım yarın cuma pazartesi tff toplanacak uefa 15 i diyor bizden hala kimse yok...8 aylık operasyonu yapan polis bunları düşünmedi mi sizce...bizlik bi durum olsaydı ilk alınanlardan biri olurduk...
    Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
    Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• fb li avukatlar hsyk ya verdikleri dilekçelerinde şöyle saçmalamışlar;

"“Soruşturmalarda ve kovuşturmalarda seçicilik olarak adlandırılacak tarzda, Türkiye Futbol Federasyonu’nun yetki ve görev alanında kalan futbol karşılaşmalarına ilişkin iddiaların doğrudan emniyete ve ancak seçici tarzda konu edildiği, niçin diğer kulüp ve futbolcuların ‘bu yıl kupa bizim, şampiyonluk falan takımın’ veya ‘FB’ye karşı TS için hırsla oynadık’ diyen kişilerin inceleme alanı dışında bırakıldığı, (...)"

niçin sadece bizimkiler soruşturuluyor, diye hsyk ya sitem ediyorlar akıllarınca...

bak güzelim; sadece sizinkiler işin içinde oldukları için olabilir, ha; bir düşün istersen...

bir de, çaresizsin belli; müvekkilinin savunulacak bir yanı kalmamış halde... tabiri caizse hapı yutmuş vaziyettesin. kaybedeceğin davaya bakmak zorunda kalmışsın; zoruna gidiyor bu durum. seni anlıyoruz...

kolay gelsin canım...
      avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.

Yorum

• Trabzon da demiryolu yoktur. O nedenle Tren olmaz bizim oralarda

Diyerek gireyim foruma...
        bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• ------Şen gİttİm yasli geldİm aÇ kollarini bank asyam fenevbahÇen gelİyorr------

Yorum

• İhsan avatarın çok hoş
            Gerçekliğin tümünden igreniyorum...

Yorum

• İyi geceler...........................................

Yorum

• Yıldırım 3.kez hastanede

Emniyet'te sorgusu tamamlanan ve sabah Adliye'ye sevkedilmesi beklenen F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım sağlık kontrolü için 3. kez Haseki Hastanesi'ne götürüldü.

Yaklaşık 1 saat süren kontrolü ardından Yıldırım, tekrar Emniyet'e götürüldü.

Başka hiçbir yerde bulamayacağınız goller, en güçlü, hızlı, doğru haber, özel röportajlar, canlı sonuçlar, istatistikler, oyunlar 365 gün 24 saat beIN SPORTS'ta!

Yorum

• Ne demişti Özkan Hoca ;
                  Biz Biziz! Biz Biriz! Biz Trabzonsporuz...
                  bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• Suayb özel bir ricam olsa? Yazıyı bana özel mesajdan gönderirmisin. Özel okuma istiyor ve ben fena yorgunum...Şimdiden helal et hakkını...
                    Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yazdığımı takdir etmenden onur duydum abi.
                      Ömer hocam, Erdal'a söyledin ama ben de söylemeliyim ki her yazdığın takdire şayan..

Şuayb yazın için teşekkürler..
                      En son asimetrik tarafından düzenlendi; 08.07.2011, 02:31.

Yorum

• Aziz yakında erken doğum şüphesiyle Zeynep Kamile kaldırılacaksın emin ol...

Yorum

• Trabzonspordaki bu sessizlik beni korkutuyor!
                          14 eylul 2011 milano'nun fethi

Yorum

• İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yazdığımı takdir etmenden onur duydum abi.
                            Aslında "intihal" teşebbüsü aklıma gelmedi değil )))
                            Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İyi geceler herkese İnsallah Yarın Akşam bitecek bu iş o tv de hiç alakasız kişilerde artık susacak

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yıldırım 3.kez hastanede

Emniyet'te sorgusu tamamlanan ve sabah Adliye'ye sevkedilmesi beklenen F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım sağlık kontrolü için 3. kez Haseki Hastanesi'ne götürüldü.

Yaklaşık 1 saat süren kontrolü ardından Yıldırım, tekrar Emniyet'e götürüldü.

http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=95040
                                bu adam kaçmak için delik arıyo olmasın ya

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X