Bu kris boyd'un yaşı bank asya için tutuyomu
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSuayb özel bir ricam olsa? Yazıyı bana özel mesajdan gönderirmisin. Özel okuma istiyor ve ben fena yorgunum...Şimdiden helal et hakkını...
Yorum
-
BELKİ YERİ DEĞİL AMA...BİR HATIRLATALIM DEDİM
Hacıosmanoğlu, Trabzonspor'un şampiyonluğu kaybetmesinin nedeninin sahada mücadele eden futbolcu ya da teknik direktörün yanlış taktiklerinden olmadığını da ifade ederek, ''Bu bize yapılan ilk değil, 4. şampiyonluğumuzun elimizden alınışı. Fenerbahçe'nin şampiyonlukları çalmasına müsaade etmemiş olsaydık şimdi 4 şampiyonluğumuz daha olacaktı'' dedi.
AZİZ YILDIRIM BANA NİYE CEVAP VEREMİYOR
"Sayın Şener'in daha bugüne kadar haksızlıkların olduğu yerde Fenerbahçe ve Aziz Yıldırım'ın hakkında böylesine emekleri çalınırken bir demecini duymadım. Ama bizim başkan ne hikmetse Aziz Yıldırım'la ilgil hiçbirşey diyemiyor ki bu Aziz Yıldırım bu ülkede en çok konuşulacak adamdır. Bu ülkedeki en kirli adamdır Aziz Yıldırım. Diyorlarki İbrahim Hacıosmanoğlu konuşuyor niye Aziz Yıldırım bu adama cevap veremiyor. Veremez çünkü ben hem doğruları söylüyorum hemde o beni mahkemeye vereceğinde onun kirli işlerini mahkemenin önüne delil olarak koyacak iradeye sahibim" dedi.Delinse yer, çökse gök yansa kül olsa dört yan,
Yüce dileğe doğru yine yürürüz yayan.
Yıldırımdan tipiden kasırgadan yılmayan,
Ölümlerle eğlenen tunç yürekli Türkleriz…
Yorum
-
İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖmer hocam, Erdal'a sordun ama ben de söylemeliyim ki her yazdığın takdire şayan..
Şuayb yazın için teşekkürler..
Yorum
-
Mesela ben savcı olsam Daum la konuşurdum...Eminim güzel bilgiler alırım...Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
İlk olarak OLCAY ÇAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİyi geceler...........................................Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
İlk olarak OLCAY ÇAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİyi geceler...........................................
Önemli süreçte basındaki en önemli seslerimizden birisi yaylada stres atıyor..
Yorum
-
İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSaat 8:30 da hastaneden çıkmazsa ne olacak ?
Yorum
-
İlk olarak Mustafa Calik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAziz Yildirim sabah saat 8:30'da ifade mi verecek ?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum