Ali KOÇ, 10 milyon dolar verdi diyorlar.
İnşallah bu pislik de ortaya çıkar.
Dolmabahçe'de neden Platini ile o dönemin başbakanı görüşsün? Heralde Suriye meselesini konuşacak halleri yoktu. Dolmabahçe olayına kadar hem Platini hem İnfantino şike ile ilgili en ağır ceza vereceklerini her platformda belirtmişlerdi. Dolmabahçe olayından sonra sus-pus olmuşlardı.Kanımca Platinini aldığı rüşvet 10 milyon dolardan kat be kat fazladır. Gerçekler bir gün ortaya çıkacaktır ama malesef o gün geldiğinde de hakkını alamayan TV ekranlarında espiri konusu olan aptal yerine konan bir Trabzonspor taraftarı profili ortaya çıkacak.
En son Karasoy tarafından düzenlendi; 20.06.2019, 09:03.
ekrem imamoğlu na şimdide şike üzerinden darbe vurmaya çalışıyolar. neymiş kumpas varmış fetöye destek vermiş konuşmalarıyla falan filan. yani şuanki hükümet diyorki bu kumpas yani anlayın kupanın kim tarafından fenere verildiğini hani siyaset karışmıyo felan diye uyduruyoruzya adamlar devlet eliyle feneri aklamış resmen seçimi kaybetmemek için kendilerini resmen ele verdiler. şikespor taraftarınında oyunu böylece almak istiyorlar. istanbuldaki trabzonlular ve Trabzonspor lular bunu görmeli. uefa fifa boş işler bizim kupamıza devlet tarafından el koyuldu işimiz içerde.
Ali Koç az önce genel kurulundan kulaklarımla duyduğum satır başları;
- Bizi içten ve dıştan yıpratmaya çalışanlar dikkat etsinler elimizde gerekli belgeler var.
- Biz şuanda sesimizi çıkarmıyorsak şikebahçe içindir. Elimizdekiler kulübümüzü de çok mahçup duruma düşürecek şeyler.
- Dua edin kulübümüz bu sene başarılı olsun (????)
- Devletle aramız orta şeker diyebiliriz. Borçların yeniden yapılandırılması gerekiyor. (bunu 2 kez söyledi)
- Sayın Cumhurbaşkanı stattaki pankarttan dolayı (her şey güzel olacak) bizi itham ederek beni siyasete çekmeye çalıştı vs. Vs
Sonradan ekleme:
- Seçim bitmiş olsaydı benşm söylediklerimi daha iyi anlayacaktınız dedi bu siyasi mevzularda. (Ne demek istedi anlamadım?)
Kılıçlar çekildi. Yaslandım izliyorum.
FLA-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ne demek istediği ap açık ortada aziz yıldırıma sesleniyor. benle uğraşma uğraşırsan herkesi yakarım. bunların pislikleri bitmez. fenerin bu seneki durumunun nedeni aziz zaten bilerek yaptı bunu. sene sonuna doğru bıraktı bu senede aynı şeyleri yapmaması için çok saygıdeğer ! başkan ali k.o.ç. konuşmuş.
ekrem imamoğlu na şimdide şike üzerinden darbe vurmaya çalışıyolar. neymiş kumpas varmış fetöye destek vermiş konuşmalarıyla falan filan. yani şuanki hükümet diyorki bu kumpas yani anlayın kupanın kim tarafından fenere verildiğini hani siyaset karışmıyo felan diye uyduruyoruzya adamlar devlet eliyle feneri aklamış resmen seçimi kaybetmemek için kendilerini resmen ele verdiler. şikespor taraftarınında oyunu böylece almak istiyorlar. istanbuldaki trabzonlular ve Trabzonspor lular bunu görmeli. uefa fifa boş işler bizim kupamıza devlet tarafından el koyuldu işimiz içerde.
Hep kumpas, fetö
Oldu canım
HIRSIZIN HİÇ Mİ SUÇU YOK
EN BÜYÜK SUÇLU HIRSIZ
KİM BUNLAR KİM BUNLAR
HIRSIZLAR HIRSIZLAR
2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Tövbe bismillah... Soylu ne diyor böyle? Bunlar mümkün değil bu şekilde lehimize konuşamaz. Neyden bahsediyor acaba?
Evet. Tabii ki bizden değil.
"Biz oturmuşuz televizyonun başına seyrediyoruz. Neyi seyrediyoruz? Yayını seyrediyoruz. Sen otelde birlikte olacaksın, işi pişireceksin sonra da beni saf yerine koyup bu televizyon programının bir şike üzerinden kurgulandığı ortaya çıkınca... Burası İstanbul, hangi kişisel verilerden bahsediyor, kim? O genelgeyi bir okuyun bakalım, bir okusunlar. Her şeyi istedikleri şekilde istedikleri noktada çarpıtmasınlar."
En son My tarafından düzenlendi; 22.06.2019, 23:19.
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
Yorum