Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Yüce Allah şike ve teşvikçiler ile onları koruyup kollayanlara 2 cihanda da bizim çektiğimiz ızdırabın mislini yaşatsın.İlk olarak Emre Çömez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
BJK 1.lig öncesi olan 2 şampiyonluğu yıllar sonra mahkemeyle geri aldı (Ne kadar etik olduğu tartışılır?!).
Biz de hakkımız olan 2010-2011 şampiyonluğunu elbet bir gün geri alacağız.
O pis kupa onların müzesinde dursun şimdilik
Biz tescili ettirelim yeterli.
Kirli ellerle hırsızların kaldırdığı haram kupaya ihtiyacımız yok.
Şampiyonluğumuzun tescil edilmesi şeref meselemizdir.
Bu yoldan dönmek yok.
Temsili kupa koyarız gerekirse ibret olsun diye2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
ulkede adil futbol, yonetim ,hakemler olmadikca, sampiyonluklar saha icinde degil masa basinda dagitildikca, siyaset futbolun icine bu kadar mudahil oldukca daha cok kume duseriz milli takim nezdinde ..ahımız var ahımız herseyin icine ettiler ulkede futbolda bundan bagimsiz kalamazdı..1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleulkede adil futbol, yonetim ,hakemler olmadikca, sampiyonluklar saha icinde degil masa basinda dagitildikca, siyaset futbolun icine bu kadar mudahil oldukca daha cok kume duseriz milli takim nezdinde ..ahımız var ahımız herseyin icine ettiler ulkede futbolda bundan bagimsiz kalamazdı..
Adaletin ve hukukun güçlülerde olduğu bir ülkede,
2010-2011 sezonundan sonra milli maç izlemiyorum.
Sadece sevdamızın maçlarını izliyorum.
TEK SEVDA
TRABZONSPOR2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
2011 den bu yana hakkimiz teslim edilip futbola adalet gelene kadar benim milli takimim trabzonspor statukonun milli takimi degil , isteyen istedigini dusunebilir..İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdaletin ve hukukun güçlülerde olduğu bir ülkede,
2010-2011 sezonundan sonra milli maç izlemiyorum.
Sadece sevdamızın maçlarını izliyorum.
TEK SEVDA
TRABZONSPOREn son gurur6134 tarafından düzenlendi; 19.11.2020, 19:28.1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
Ben de aynı moddayım kardeşim.İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2011 den bu yana hakkimiz teslim edilip futbola adalet gelene kadar benim milli takimim trabzonspor statukonun milli takimi degil , isteyen istedigini dusunebilir..
Bu ülkede adaletin hak ettiği yeri bulması, gerçek TS taraftarlarının (beyaz kefenli ve hak ettiği kupasını vermeyenlere %61 oy verenler değil) onurlu ve büyük mücadelesi ile gerçekleşebilir.
Mücadeleye devam.
UNUTMA!
UNUTTURMA!2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
-
Zaten gerçek bir Trabzonspor'lunun da yapması gereken budur. Aksini yapan şikecilerin ve onları aklayanların şakşakcısıdır, yağdanlığıdır, şikeye onlar kadar destek verendir.İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2011 den bu yana hakkimiz teslim edilip futbola adalet gelene kadar benim milli takimim trabzonspor statukonun milli takimi degil , isteyen istedigini dusunebilir..Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Yorum
-
Evet Anıl kardeşimİlk olarak Anıl C tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZaten gerçek bir Trabzonspor'lunun da yapması gereken budur. Aksini yapan şikecilerin ve onları aklayanların şakşakcısıdır, yağdanlığıdır, şikeye onlar kadar destek verendir.
Tam da dediğiniz gibi2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
ya bu adem yavuz arslan agir fetoscu yaa,, o vidyolarda konuklar belki dogrulari diyor ama ne bileyim... biraz da fetosu temize çikarmaya çalisiyorlar gibi..
hee ama olanlar yalan degil kayitlar gerçek, ki bu olgun peker tâkibi ve sonrasinda digerlerinin dinlemelere takilmasi zannediyorum ki yeni bir sey degil, önceden de vardi bu iddialarTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Medya=ŞİKEBAHÇESPORİlk olarak TurnaSuyu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSöz konusu videolarla alakalı yerel medyanın 3 maymunu oynaması da ilginç.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
fetöcülükten hüküm giymiş adamı çıkartacak medyamız yok şuan. hoş 2011'de fetöye sempati beslemeyen iktidar partili mi vardı o da şüpheli. adamın söylediklerinde bilmediğimiz bir şey yok bu arada, ama aziz ve şikebahçe algı operasyonlarıyla işi götürdüler. gücü elinde tutanların ve bizlerin sessiz kalması da bu noktaya taşıdı bizi. küme düşüp tarihi cezalar almaları gerekirken ellerinde kupa ama ömür boyu üstlerinde kalacak şikeci yaftasıyla atlattılar olayı. atlattılar diyorum çünkü taraftarlarından anladığım kadarıyla hiçbirinin umrunda değil gayet mutlular. klasik istanbul taraftarları. gördükçe iyi ki trabzonsporluyum diyorum.İlk olarak TurnaSuyu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSöz konusu videolarla alakalı yerel medyanın 3 maymunu oynaması da ilginç.BABAMIZDAN MİRAS KARADENİZ FIRTINASI
Yorum
-
Bu namussuzluklara dur diyen bir tek PKK uzantısı HDP partisiydi. Yani bir terör yanlısı parti ahlâk kurallarının çiğnenmemesi için red oyu verirken, ahlâk erozyonuna uğramış diğer partiler ülkenin içine ettikleri yetmemiş gibi bizide dipsiz kuyuya attılar.İlk olarak Emirhan Uludüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCHP yeni spor yasasına, şikeyi yasallaştırıyor diye karşı çıkmış. Hatırladığım kadarıyla 3 Temmuzdan sonra AKP, CHP ve MHP (Doğal olarak İYİP) sporda şikenin cezalandırılmaması için el birliğiyle kanun değişikliğini oylamışlardı. Bu da ülkede hukukla teorik olarak kişiler ve kurumlar uğruna, belli kaygılar sonucunda oyun hamuru gibi oynandığı konusunda tarihe sayısız örneklerden biri olarak not edilsin.
Lakin sıkıntı ya da dert değil. Tarih kimlerin namussuz olduğunu büyük puntolarla manşetine taşıdı bile.Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum

Yorum