Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak AyhanPe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Öyle olsaydi toplumun her kesiminden destek alamazdi..Bir Fbli oy vermezdi mesela..Buna hic katilmiyorum..Trabzonspor u siyaset yillardir kullaniyor zaten..Trabzonspor u onun kullandigini iddia etmek cok insafsizca bence..
    Trabzonspor formali resminde formayı ne için giydi? Hangi duygularla giydi? Yola çiktiginda bunu avantaj olarak kullanmak istedi mi?

Ünal hocayla yanyana sezon başı samimi fotoğrafı var bunlar oy almak için de olabilir. Dedigine gelirsek ki bence zaten gelip 2011 şampiyonu diyemezdi diyemeyecek te zaten diyemedi bunu belli sınırlar içerisinde yaptı. Tamam sadece adalet istiyoruz ama çoğu insan ts ye yakın diye bi şey umdu

Yorum

• İlk olarak AyhanPe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Tamamda suankinden daha fazla adeletsizlige ugrayacagimizi sanmiyorum..Yani su bu partisi degil ki olay..Ortada partilik bi durum da yok..Hukuksal bir durum..Hakkimizin teslimi icin adil hir hukuk düzeninin islemesi sart..Bu saglansin yeterli..Istedigimiz sadece adil olunmasi..Hakkimiz olan..Dogal olanda bu..Kimseninde bizi kayirmasina gerek yok Fb nin korundugu gibi..
      Azı çoğu yok ki içinde bulunduğumuz durumun. Adamlar şampiyonluğumuzu çalıp, kupanın üstüne yattılar. Siyasiler de kendi çıkarları için ortadaki adaletsizliğe göz yumuyorlar. Partilik bir durum var çünkü Trabzon'da AKP'ye oy verildiği zaman millet kupa RTE'de diye oy verenlere saydırıyor. Ben de diyorum ki saydırmakta haklı saydıranlar ama aynı durum diğer partiler için de var. Roller değişse KK da, Bahçeli de bizim şampiyonluğumuzun üzerine yatacaktı. Bu adamlar hiçbir konuda anlaşamazken şike konusunda birlik oldular. Madem AKP'ye oy verilmesine laf söylüyoruz samimiysek aynı şeyi diğer partiler için de yapmalıyız diyorum. Yoksa isteyen istediğine oy versin beni ilgilendirmiyor. Ama şike, hak hukuk dedikten sonra diğerleri masummuş gibi davranılması benim zoruma gidiyor. Mevcut hükumet gidip de yerine yenisi geldiğinde hakkımızın verileceği bir ortamın oluşturulabileceğini düşünüyorsanız çok büyük hayal kırıklığına uğrarsınız o gün geldiğinde.

Yorum

• İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ne korkusu yahu?
        Ne bu celal?
        Her seçim sonrası burada adaylar ve partiler üzerinde tartışma olur, ona önlem olarak uyarıda bulunduk ve ilgili mesajları sildik...

Asabiyete gerek yok...

Seçim sonucunun yorumlanmasının yeri mi bu başlık veya bu forum?

Tebrik etmek isteyen sosyal medyada ilgili kazananlara ulaşır veya makamına gider...
        Buranın kuralları var, buna da herkes gibi uymak zorundasınız, o kadar...

Sorun ne burada?

Şike ile ilgili, sorumlusu olan kişi ve partilere ne derseniz deyin, yeri burasıdır da yerel seçimle bu konu başlığının bir alakası yok...

Bunu anlamak için süper zeka olmaya gerek yok...
        Seçim yorumu yok
        herhangi bir siyasi yönü yok. konu Trabzonspor. Tebrik edilenler aynı partiye ait değil. sadece ortak noktaları Trabzonspor

Konu ile alakalı olayı seçim süresinde adama Trabzonspor üzerinden yapılan haksızlıklar

yahu artık şike yok şikeci fb diyeni fetöcü yapacaklar nerde ise
        Yok eşitlik dersende kılıçdaroğlu nun Aziz Yıldırım yapılan haksızlık imajlı haber yapıldı ise
        Trabzonsporlu olduğu için ve şike var dediği için fetöcü ilan edilip kara kampanya yapılmasının ardından tebrik edilesi başarı da haber yapılabilir.
        Siz de silerseniz kime yazılmış olacak bu ?

sorun bir şeyler silerken düşünerek silinmesi

zeka ile ilgii kavramlara bir forum moduyum diye girme istersen
        Burda yapılan Trabzonspor un Trabzonsporlu nun hakkının verilmesi
        13 Vitor Hugo

Yorum

• İlk olarak cyberentalpi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Seçim yorumu yok
          herhangi bir siyasi yönü yok. konu Trabzonspor. Tebrik edilenler aynı partiye ait değil. sadece ortak noktaları Trabzonspor

Konu ile alakalı olayı seçim süresinde adama Trabzonspor üzerinden yapılan haksızlıklar

Yok eşitlik dersende kılıçdaroğlu nun Aziz Yıldırım yapılan haksızlık imajlı haber yapıldı ise
          Trabzonsporlu olduğu için ve şike var dediği için fetöcü ilan edilip kara kampanya yapılmasının ardından tebrik edilesi başarı da haber yapılabilir.

Ya hakkımız verilsin de inanılmaz zor bir şey bu. Adam gidiyor Fıfa başkanına ben şöyle şöyle yapacagım siz karışmazsınız sıkıntı yok dimi diye pazarlık yapıyor ne durumlar ya yukardaki arkadaşın dedigi gibi hepsi aynı halt

Nasıl olacak sonumuz

Yorum

• İlk olarak Heisenberg tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Azı çoğu yok ki içinde bulunduğumuz durumun. Adamlar şampiyonluğumuzu çalıp, kupanın üstüne yattılar. Siyasiler de kendi çıkarları için ortadaki adaletsizliğe göz yumuyorlar. Partilik bir durum var çünkü Trabzon'da AKP'ye oy verildiği zaman millet kupa RTE'de diye oy verenlere saydırıyor. Ben de diyorum ki saydırmakta haklı saydıranlar ama aynı durum diğer partiler için de var. Roller değişse KK da, Bahçeli de bizim şampiyonluğumuzun üzerine yatacaktı. Bu adamlar hiçbir konuda anlaşamazken şike konusunda birlik oldular. Madem AKP'ye oy verilmesine laf söylüyoruz samimiysek aynı şeyi diğer partiler için de yapmalıyız diyorum. Yoksa isteyen istediğine oy versin beni ilgilendirmiyor. Ama şike, hak hukuk dedikten sonra diğerleri masummuş gibi davranılması benim zoruma gidiyor. Mevcut hükumet gidip de yerine yenisi geldiğinde hakkımızın verileceği bir ortamın oluşturulabileceğini düşünüyorsanız çok büyük hayal kırıklığına uğrarsınız o gün geldiğinde.
            Burası Ts ye ait forum ise Trabzonspor lehine ilgili kişi kurum haber hepsi başımızın tacıdır.
            Söylediklerine Yüzde yüz katılıyorum
            Haksızlıklarda hepsine hakkı verilmeli. hangi siyasi ise hepsine. İsterimki siyasetten bağımsız biri kazanabilsin.
            Amaaa Hak aramada ve taraftarlıkta da verilmeli.
            Eren Bülbül iyi ki vardı. hepimizi üzdü. Umarım yerine bin Eren gelecek
            Başka tarafta çekmeden diyebilmeliyiz Hakkınıda verebilmeliyiz

Koray Çapoğlu nun da hakkını verebilmeliyiz.
            13 Vitor Hugo

Yorum

• İlk olarak cyberentalpi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Seçim yorumu yok

Ya hakkımız verilsin de inanılmaz zor bir şey bu. Adam gidiyor Fıfa başkanına ben şöyle şöyle yapacagım siz karışmazsınız sıkıntı yok dimi diye pazarlık yapıyor ne durumlar ya yukardaki arkadaşın dedigi gibi hepsi aynı halt

Nasıl olacak sonumuz

Yorum

• 15 Mart'ta yapılan şu CAS davası sonuçlansın artık

Gerçekten çok yorulduk ve yıprandık.

Düşürün ulan şikeci-teşvikçi cenahı
                2010-2011 kupamızı verdirin.

Şu mübarek miraç gecesi hakkımızı yiyenler ile onları kollayıp koruyanları Yüce Mevlam azapların en büyüğü ile cezalandırsın.
                8 yıldır çektiğimiz çilenin mislini onlara yaşatsın.

YETER
                YETER
                YETER
                2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                82 HELAL PUANLA
                TRABZONSPOR

Yorum

• Siyasi yorum yapmak istemiyorum ki zaten çok da anladığım söylenemez. Ama akpnin istanbulu kaybetmesi acaba Erdoğan ı şike konusunda bize döndürür mü diye düşünmüyor değilim. İstanbul u ne kadar sevdiğini herkes biliyor. Bu seçim sonuçlarını ihanet olarak görüp intikam almak ister mi acaba?
                  Ayrıca İstanbul a Trabzonlu Ekrem İmamoğlunun başkan seçilmesi de ipleri bizim elimize geçirebilir bir ihtimal de olsa. En azından şu başakşehir artık desteklenmese de seneye küme düşse muhteşem olur ligin kalitesi açısından

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                  -----Everything we've ever done or will do ,we're gonna do over and over and over again.-----
                  https://twitter.com/serdarstan

Yorum

• İlk olarak PortoDeGalinhas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Siyasi yorum yapmak istemiyorum ki zaten çok da anladığım söylenemez. Ama akpnin istanbulu kaybetmesi acaba Erdoğan ı şike konusunda bize döndürür mü diye düşünmüyor değilim. İstanbul u ne kadar sevdiğini herkes biliyor. Bu seçim sonuçlarını ihanet olarak görüp intikam almak ister mi acaba?
                    Ayrıca İstanbul a Trabzonlu Ekrem İmamoğlunun başkan seçilmesi de ipleri bizim elimize geçirebilir bir ihtimal de olsa. En azından şu başakşehir artık desteklenmese de seneye küme düşse muhteşem olur ligin kalitesi açısından

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                    Kardeşim ben siyaset okudum.

İlk dersimin ilk günü ilk hoca siyaset nedir diye sordu.

Kimse cevap veremeyince kendi yanıtladı.

Siyaset, yalandır.

Siyaseti anlama zaten, temiz kalmaya devam et.

Yorum

• Siyasi tutum olarak bir değişiklik olmaz kimsede
                      Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                      Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Siyasi tutum olarak bir değişiklik olmaz kimsede
                        Yani şimdi biz bu adamın Cumhurbaşkanı olup bir daha şike davası gibi bir şey oldu mu adaletli davranmasını bekleyecegiz? Bu ülkede kimse cesaret edemez zaten sorusturmaya artık. Hadi denedi şu da garanti o zaman bu adamın partisi görüşü o da aynısını yapacaktır galiba..

Yorum

• İlk olarak Çağatay96 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yani şimdi biz bu adamın Cumhurbaşkanı olup bir daha şike davası gibi bir şey oldu mu adaletli davranmasını bekleyecegiz? Bu ülkede kimse cesaret edemez zaten sorusturmaya artık. Hadi denedi şu da garanti o zaman bu adamın partisi görüşü o da aynısını yapacaktır galiba..
                          Tüm hâkim görüşlerin ortak paydada birleşebildiği yegâne konu bu olay olmuştur. Yani komple hepsi değişse de kimsenin buna el atacağını beklememek lazım, tek beklentim kaldı dışarıdan içeriyi mecbur bırakacak yaptırım kararı ki onu da engellemek için her yola başvuruyorlar işte.
                          Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda

Yorum

• Neden bu kadar uzun surdu cas kararinin aciklanmasi normalde 1 hafta diyorlardi..
                            1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                            2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                            3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Tüm hâkim görüşlerin ortak paydada birleşebildiği yegâne konu bu olay olmuştur. Yani komple hepsi değişse de kimsenin buna el atacağını beklememek lazım, tek beklentim kaldı dışarıdan içeriyi mecbur bırakacak yaptırım kararı ki onu da engellemek için her yola başvuruyorlar işte.
                              O zaman cas da yapmazsa geçmişi değiştiremezsin diyorsun geleceği ayıklamalıyız mı diyorsun?

2 yolu var > ya barcelona kadar güçlü olacaksın sahada her şeye ragmen şamp.lugu alacaksın ya da Tff nin seçiminde koz sen olacaksın oy hakkı olan milli futbolcuların olacak , diğer kulüplerle işbirligi yapacaksın ki türkiyenin 4/1 yaninda diger 3 kulup o zaman sen de süper lige takım çıkaracaksın oy üstünlügünü alacaksın hem oy üstünlügü hem de trabzonsporlu ne kadar çok süper lig seviyesinde oyuncu o kadar gelişiriz yoksa düzenin başka yolu yok

Yorum

• İlk olarak Çağatay96 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                O zaman cas da yapmazsa geçmişi değiştiremezsin diyorsun geleceği ayıklamalıyız mı diyorsun?

2 yolu var > ya barcelona kadar güçlü olacaksın sahada her şeye ragmen şamp.lugu alacaksın ya da Tff nin seçiminde koz sen olacaksın oy hakkı olan milli futbolcuların olacak , diğer kulüplerle işbirligi yapacaksın ki türkiyenin 4/1 yaninda diger 3 kulup o zaman sen de süper lige takım çıkaracaksın oy üstünlügünü alacaksın hem oy üstünlügü hem de trabzonsporlu ne kadar çok süper lig seviyesinde oyuncu o kadar gelişiriz yoksa düzenin başka yolu yok
                                Denk geldi:

Alman Futbol Federasyonu Başkanı pahalı bir kol saatini hediye olarak kabul ettiğini doğrulayarak istifa etti

Böyle kişiler bu işlerin başına gelmediği sürece adalet beklentisi hayali kalır.
                                Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X