ben artvinliyim bana da hep aynı soruyu soruyorlar ama bu konuda kazım koyuncunun açıklaması müthiş dün bir arkadaş yazmıştı galiba trabzon mevcut düzene başkaldırıdır....
Soruyu soran kişinin artniyet taşıdığından şüpheleniliyorsa uzun uzun meram anlatmaya gerek olmadığını düşünüyorum, "renkleri hoşuma gidiyor da ondan" cevabı bile kafidir.
MAA hani takvimde bi sıkıntı yok herşey aynen devam edecekti? Dün Süper Şike Cup'ı erteledin bugün Ligi erteleyeceğinin sinyalini verdin...Ula kesin fenerlisin zira kimse böyle kıvıramaz...
bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...
MAA hani takvimde bi sıkıntı yok herşey aynen devam edecekti? Dün Süper Şike Cup'ı erteledin bugün Ligi erteleyeceğinin sinyalini verdin...Ula kesin fenerlisin zira kimse böyle kıvıramaz...
Soruyu soran kişinin artniyet taşıdığından şüpheleniliyorsa uzun uzun meram anlatmaya gerek olmadığını düşünüyorum, "renkleri hoşuma gidiyor da ondan" cevabı bile kafidir.
tutulabilecek tek takım trabzon çocukken anlamışım daha onlara cevaba bile gerek yok bu arada renklerimizde süper hakkaten
Ben fazla sevinemiyorum.Bana göre şampiyonluğumuz bir daha çalındı.
Bizi elemelere yollamak,tff nin,medyanın,birçok şerefsizin ve fenerin en önemli amacıydı.Acele etmeyin,acele etmeyin hata yaparınız diyerek,istediklerini aldılar.Mahkeme ve emniyet haricinde fener ne istiyorsa aynen o yapılıyor.Bana göre biz hala ne olduğunu dahi kavrayamadık.
Yorum