Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak hanali08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ben artvinliyim bana da hep aynı soruyu soruyorlar ama bu konuda kazım koyuncunun açıklaması müthiş dün bir arkadaş yazmıştı galiba trabzon mevcut düzene başkaldırıdır....
    Soruyu soran kişinin artniyet taşıdığından şüpheleniliyorsa uzun uzun meram anlatmaya gerek olmadığını düşünüyorum, "renkleri hoşuma gidiyor da ondan" cevabı bile kafidir.

Yorum

• İlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Rezidanstır o rezidans
      Anadolu yeşil çayır-çimen yer yer deniz diye düşündüm abi
      Ama adamlar zengin tabi farklı düşünmeleri normal ...
      bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• Türkiye'nin geneli omurgasız olduğu için,

küçücük bir şehir takımına bu kadar bağlı olabilmemizi kabullenemiyorlar!

bana bu soruyu soranlara direkt bi s.g diyorum kim olursa olsun.
        10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Anadolu yeşil çayır-çimen yer yer deniz diye düşündüm abi
          Ama adamlar zengin tabi farklı düşünmeleri normal ...
          Ülke gelişiyor villa mı kaldı artık hem Anadolu insanında hakkı rezidans
          Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

• MAA hani takvimde bi sıkıntı yok herşey aynen devam edecekti? Dün Süper Şike Cup'ı erteledin bugün Ligi erteleyeceğinin sinyalini verdin...Ula kesin fenerlisin zira kimse böyle kıvıramaz...
            bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

MAA hani takvimde bi sıkıntı yok herşey aynen devam edecekti? Dün Süper Şike Cup'ı erteledin bugün Ligi erteleyeceğinin sinyalini verdin...Ula kesin fenerlisin zira kimse böyle kıvıramaz...
              ben dün saydım 6 geri vites var MAA'da..

devamı da gelecek
              10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• İlk olarak Tangerine Dream tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Soruyu soran kişinin artniyet taşıdığından şüpheleniliyorsa uzun uzun meram anlatmaya gerek olmadığını düşünüyorum, "renkleri hoşuma gidiyor da ondan" cevabı bile kafidir.

tutulabilecek tek takım trabzon çocukken anlamışım daha onlara cevaba bile gerek yok bu arada renklerimizde süper hakkaten

Yorum

• İlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ülke gelişiyor villa mı kaldı artık hem Anadolu insanında hakkı rezidans
                  Abi yaş engeline takılan espriler geliyor aklıma... alıntısız mı yazsam ne )))

Yorum

• İlk olarak onuR AKYÜZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ben dün saydım 6 geri vites var MAA'da..

devamı da gelecek
                    Çok hızlı ilerliyor biri bu adamı durdurmaz ise tazmanya canavarı gibi olacak...

Yorum

• Yavaş yavaş süreç yoluna girmeye başladı

Yorum

• Rezisdansı kireçlenmiş bunların beyni bitmiş
                        Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                        As Roma
                        Francesco Totti "10"
                        Twitter:cemtotti61

Yorum

Çok hızlı ilerliyor biri bu adamı durdurmaz ise tazmanya canavarı gibi olacak...
                          evet vites aralığı biraz az,

motoru zorlar bu durum
                          10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Ben fazla sevinemiyorum.Bana göre şampiyonluğumuz bir daha çalındı.

Bizi elemelere yollamak,tff nin,medyanın,birçok şerefsizin ve fenerin en önemli amacıydı.Acele etmeyin,acele etmeyin hata yaparınız diyerek,istediklerini aldılar.Mahkeme ve emniyet haricinde fener ne istiyorsa aynen o yapılıyor.Bana göre biz hala ne olduğunu dahi kavrayamadık.

Ş

Yorum

• CNN turkte Aziz'in Fısfıs İsmaile benzeyen Avukatı var . Çok komik şov yapıyor
                              Ya bir yol bul, ya bir yol aç, yada yoldan çekil.....

Yorum

MAA hani takvimde bi sıkıntı yok herşey aynen devam edecekti? Dün Süper Şike Cup'ı erteledin bugün Ligi erteleyeceğinin sinyalini verdin...Ula kesin fenerlisin zira kimse böyle kıvıramaz...
                                Zaten hiçbir zaman Fenerli değilim demedi ki

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X