Son mesajları okuyunca Azize doğru yolu buldu Tarbzonspor'a besteler türküler yazdı sandım...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
işte bunun içindi yaptıklarım özellikle trabzon dışındaki trabzon özlemi çeken kardeşlerimiz için bu hissi uyandırmaktı affınıza sığınarakİlk olarak 6TRABZONE1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSulandırdın sımdı agızımı

Bu Ülkede Namuslularda En Az Namussuzlar Kadar Cesaretli Olmalıdır...
Yorum
-
Bizim bu kadar sabırsızca bekleyısımızden haberdar olsalarda Sımdı acıklıyor olurlardıİlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTFF kararını ne zaman açıklayack bir gün verdiler mi?
Daha doğrusu etik kurul?
Rejime el koyamadıgımız anda bile,yön vermeye devam ederiz.(KUZEYİN ÇOCUKLARI)
İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ
Yorum
-
Bende Trabzon'lu değilim, Trabzonspor'u istanbul bujuvalarına ve egemenlerine karşı Anadolu insanını anımsatttığı için tutuyorum... Tarih boyu bu hep böyle olmuş...Roma burjuvalarına karşı spartaküs ve arkadaşları... muaviyenin saltanatına karşı İmam Ali... Uzatmayalım , Trabzonsporu tutmak bazı şeylerin farkında olmak gibi birşeydir benim için...Ne Godiva geçer yoldan, ne bir kimse kör olur!
Yorum
-
dikenli aşk yollarında gezerken , elimden gelip geçen nesnedir.İlk olarak OLCAY ÇAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRubab-ı Şike'ste neydi?Uzaktayız sanma,hep yanındayız...
Yorum
-
Kural düşmanı mısın V for Emirhanİlk olarak Emirhan Ömeroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBirazcık kafa dağıttık hemen tepki?
Amma kuralcısınız arkadaş ya
Dağıt bakalım...bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...
Yorum
-
Ben size uğramişim gidendeİlk olarak snn61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülememleketun of isa senda biraz hocasun, bizim came boş kaldi bize imam olasun

Ben bir Ofliyim ama hocaluk yoktur bende??
Yorum
-
tevfik fikret in eseri abi. şiir kitabı galibaİlk olarak OLCAY ÇAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRubab-ı Şike'ste neydi?
Yorum
-
Şiir ve Sanata yeni bir soluk olması açısından mıİlk olarak İsa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bencede çok faydalıydı.
))
bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...
Yorum
-
FB TV yeni yayın akışı
06:30:Koğuş kalk
07:00:İçtima
07:30:Yemek
08:30:Gardiyanlı sabah koşusu
09:30:Yarışma 'Bilica İle Kazı Kazan'
0:30
inema 'Büyük Firar'
11:45:İçtima
12:00:Öğle Yemeği
13:00:Belgesel 'Aziz Başkanla mapushane günleri'
14:00:Reality şov'Fenevin suçu ne
14:50:Şekip Musturoğlu ile İcraatın (Şikenin) İçinden
15:40:Ogün Altıparmak ile Türkiye Kupası anıları
16:30:Genel Temizlik
18:25:Koğuşların aranması
19:00:İçtima
19:45:Yemek
20:45:Belgesel 'şike böyle yapılır'
21:40:Gardiyanlı jimnastik
22:40:Koğuş ağası Aziz Başkannın konuşması
23:45:Koğuş Yat
vallaha gülmekten ölücem şimdi
2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
TEvfik Fikret eseri, "kırık saz" anlamındadır.İlk olarak OLCAY ÇAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRubab-ı Şike'ste neydi?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum