Abi diyelim ki tesebbüs ettik ve bunun cezasi küme düsmek, o zaman sampiyon olamazmiyiz, cünkü sonucta mac sonucunu etkilemedik.
Doğru yorumu hukukçular yapacaktır. Ama teşebbüs kesinleşirse şampiyonluk elbette olmaz. Emrullah arkadaşın yazdıkları aydınlatıcı. Mesele hakimin eldeki delillere göre teşebbüs ettiğimiz sonucunu çıkarıp çıkarmayacağı. Arası yok bu işin.
eksik teşebbüs diye bişey yoktur. ya teşebbüstür ya değildir. teşebbüsün şartları yukarda belirtilmiş. bana göre teşebbüs falan yok. düşünsenize, diyelim mazluma telefonda tamam dedi. savcıda bunu sordu. sn. şakarda o zaman öyle düşünmüştüm ama sonra Trabzonun adını böyle işlere karıştıramam dedim vazgeçtim. ondan sonra da ilgili şahısla bağlantıya geçmedim dedi bu bile teşebbüs sayılmaz. teşebbüs demek için çok ama çok zorlamak lazım...
Bu bahsediğin gönül vazgeçme zaten hiçbir cezası yok.Avukatlarla görüşme imkanları olabilse Nevzat Beyin bu yöne çekebilir olayı ama adamcağız hala yoğun bakımda.
bizim başkan tutuksuz yargılanmak koşulu ile serbest bırakılmışsa ortada birşey var demektir. federasyon kesinlikle bizi fenere diyet diye düşürür. fener beşiktaş biz sivas eskişehir belediye düşebiliriz.
Bu tehlike halen sürdügü sürece nevzat sakar bir serbest kalsin hemen yollara düsecegiz fikirleri biraz ters gelmiyormu ?
"Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli
Samanyolu Haberde Baransu konuşuyor. FB ve Beşiktaşın işi zor, TS'de Şakar kilit adam diyor. Sadri Şener ile ilgili konular flu idi ama Şakar ile ilgili tape'lerin ciddi olması olasıymış.
Samanyolu Haberde Baransu konuşuyor. FB ve Beşiktaşın işi zor, TS'de Şakar kilit adam diyor. Sadri Şener ile ilgili konular flu idi ama Şakar ile ilgili tape'lerin ciddi olması olasıymış.
Doğru yorumu hukukçular yapacaktır. Ama teşebbüs kesinleşirse şampiyonluk elbette olmaz. Emrullah arkadaşın yazdıkları aydınlatıcı. Mesele hakimin eldeki delillere göre teşebbüs ettiğimiz sonucunu çıkarıp çıkarmayacağı. Arası yok bu işin.
Neye dayanarak söylüyorsun bunu abi?
Sonucta ortada sadece tesebbüs var ise, o zaman müsabaka sonucuna etki edilmemis demektir. Yani 82 helal puan ama Sampiyonluk yok, öylemi?
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Baransu Sadri Senerin Mahkemeye tutklanmasi icin sevk edildi dedi. Baransumu dogru söylüyor digerlerimi anlamadim gitti
Yorum