Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    su lube ayari vercekler bana dünyanin kac bucak oldugunu gösterirdim.

hala aziz sucsuz diyor. silah nerde silahli eylem nerde diyor, silahli cete kurduysa diyor

Kendisi angut.com havasını soluduğu için sölediklerini ciddiye almayın...
    Fırtına İhtilal Efsane

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hakim baski altinda mi karar verecek yani?

Abi diyelim ki tesebbüs ettik ve bunun cezasi küme düsmek, o zaman sampiyon olamazmiyiz, cünkü sonucta mac sonucunu etkilemedik.
      Doğru yorumu hukukçular yapacaktır. Ama teşebbüs kesinleşirse şampiyonluk elbette olmaz. Emrullah arkadaşın yazdıkları aydınlatıcı. Mesele hakimin eldeki delillere göre teşebbüs ettiğimiz sonucunu çıkarıp çıkarmayacağı. Arası yok bu işin.

Yorum

• İlk olarak DURAS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        eksik teşebbüs diye bişey yoktur. ya teşebbüstür ya değildir. teşebbüsün şartları yukarda belirtilmiş. bana göre teşebbüs falan yok. düşünsenize, diyelim mazluma telefonda tamam dedi. savcıda bunu sordu. sn. şakarda o zaman öyle düşünmüştüm ama sonra Trabzonun adını böyle işlere karıştıramam dedim vazgeçtim. ondan sonra da ilgili şahısla bağlantıya geçmedim dedi bu bile teşebbüs sayılmaz. teşebbüs demek için çok ama çok zorlamak lazım...
        Bu bahsediğin gönül vazgeçme zaten hiçbir cezası yok.Avukatlarla görüşme imkanları olabilse Nevzat Beyin bu yöne çekebilir olayı ama adamcağız hala yoğun bakımda.

Yorum

• Lube nerde
          TRABZONSPOR 1967

Yorum

• İlk olarak Emrullah Düzenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ceza hukuku tabiki. Hakim tutuklama veya serbest bırakma kararını TCK hükümlerine göre verecek elbette.
            Abi su soruma cevap ver baska birsey istemiyorum...

Digelim ki biz tesebbüs ettik, delilde var, savcinin iddianamesinde yer aldi...

Spor hukukuna göre bunun cezasi ne ? Küme düsürülmek

Müsabaka sonucuna etki varmiydi? Yoktu

O halde Sampiyon olmamiz icin bir engel varmi, eger varsa neden var?
            İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Cemalettin Taşkın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bizim başkan tutuksuz yargılanmak koşulu ile serbest bırakılmışsa ortada birşey var demektir. federasyon kesinlikle bizi fenere diyet diye düşürür. fener beşiktaş biz sivas eskişehir belediye düşebiliriz.
              Bu tehlike halen sürdügü sürece nevzat sakar bir serbest kalsin hemen yollara düsecegiz fikirleri biraz ters gelmiyormu ?
              "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• Samanyolu Haberde Baransu konuşuyor. FB ve Beşiktaşın işi zor, TS'de Şakar kilit adam diyor. Sadri Şener ile ilgili konular flu idi ama Şakar ile ilgili tape'lerin ciddi olması olasıymış.
                hatipoglu

Yorum

• stv haber de baransu var...
                  TRABZONSPOR-LAZIO-ATHLETIC BILBAO

Yorum

• İlk olarak hatipoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Samanyolu Haberde Baransu konuşuyor. FB ve Beşiktaşın işi zor, TS'de Şakar kilit adam diyor. Sadri Şener ile ilgili konular flu idi ama Şakar ile ilgili tape'lerin ciddi olması olasıymış.
                    işin kötüsü bu adamın dedikleri çıkıyor.
                    EN IYISI BIZIZ:

Yorum

• İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Doğru yorumu hukukçular yapacaktır. Ama teşebbüs kesinleşirse şampiyonluk elbette olmaz. Emrullah arkadaşın yazdıkları aydınlatıcı. Mesele hakimin eldeki delillere göre teşebbüs ettiğimiz sonucunu çıkarıp çıkarmayacağı. Arası yok bu işin.

Neye dayanarak söylüyorsun bunu abi?

Sonucta ortada sadece tesebbüs var ise, o zaman müsabaka sonucuna etki edilmemis demektir. Yani 82 helal puan ama Sampiyonluk yok, öylemi?
                      İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• M.Baransu : eskişehir fener maçında şike olduğunun ispatları var.Yarın Taraf gazetesinde bununla ilgili birkaç önemli noktayı paylaşacağım.

Yorum

• çok sağlam birkaç avukata ihtiyacımız var çok zorlayacaklar bizi olaya sokmak için...bu eksik teşebbüs mevzusu tam karın ağrısı
                          bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• İlk olarak hatipoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Samanyolu Haberde Baransu konuşuyor. FB ve Beşiktaşın işi zor, TS'de Şakar kilit adam diyor. Sadri Şener ile ilgili konular flu idi ama Şakar ile ilgili tape'lerin ciddi olması olasıymış.

Baransu Sadri Senerin Mahkemeye tutklanmasi icin sevk edildi dedi. Baransumu dogru söylüyor digerlerimi anlamadim gitti

Yorum

• bu baransu'yu dinleyince ürperiyorum
                              bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• İlk olarak GeZeGeN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Baransu Sadri Senerin Mahkemeye tutklanmasi icin sevk edildi dedi. Baransumu dogru söylüyor digerlerimi anlamadim gitti
                                eğer doğruysa o zaman temize çıktık demektir.
                                EN IYISI BIZIZ:

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X