İşte böyle zamanlarda da AB yanlısı olası geliyor insanın....Ulan ne zaman bir Batı ya erdem dersi vereceğiz?....
Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Aydınlar, insanların gözünün içine bakarak resmen bir şeyler çeviriyor. Güya FB önceden randevu almış. Şirket birleşmeleriyle ilgili mevzuları görüşmüşler. Bugünkü olaylar gündeme gelmemiş. Gülmemek için zor tuttum kendimi. Ha bir de belgeleri kendisi asla görmeyecekmiş sadece etik kurulu inceleyecekmiş. İnceleyecekleri oda da kameralar olacakmış. Böylelikle dışarı belge sızdırmanın önüne geçeceklermiş...
En son DeAgLeMaNyAq tarafından düzenlendi; 19.07.2011, 21:25.
Kanal A'nın TFF yetkilisinden derledikleri bilgileri sundu sunucu:
Türkiye ile ilgili bazı bağlantılar tespit edildi.
İnterpolle anlaştığını biliyoruz.
Bazı bilgilerin Türkiye'deki ilgililerle de paylaşılacağını söyledi.
En son My tarafından düzenlendi; 19.07.2011, 21:21.
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
tff inandiriciligini cokdan kaybetmis
istifa etsinler is adamlai avukatlatdan degil gecmisde futbol oynayan futbolun icinden gelen tff yönedimi istiyorum
Beşiktaş'ın Türkiye Kupasi'ni iade etmesinden sonra ; Fenerbahce'ye aynı konu soruldu. Aykut Kocaman; "Biz bu kupayı bedava mı aldık sanıyorsunuz?" cevabını verdi.
"Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
"Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "
Bahsettiğiniz progamı izleme imkanım yok, benim durumumda başkaları da vardır...Eğer önemli bir şeyse, kısaca bir özetleyebilir misiniz? Konuşan adam kim ve ne söylüyor...
Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
tff inandiriciligini cokdan kaybetmis
istifa etsinler is adamlai avukatlatdan degil gecmisde futbol oynayan futbolun icinden gelen tff yönedimi istiyorum
adam diyorki her şey net ama federasyon görünenin aksine karar alabilir ? burası bence çok ince bir mesaj oldu...tff de biliyor her şeyi ama fb li olmaları ve ekonomik nedenlerle düşüremeyiz gibi bir söyleme girdiler sanırım fifa ya..daha öncede şöyle bir cümle kurdu bazen ülkenin yetkili kurumu ( tff) müdahele etmeden ( etmezse ) fifa direkt olarak olaya müdahele edebiliyor kararlar alabiliyor buda ilginç bir söylemdi ? son olarakta Türk futbolunun büyük bir sınavdan geçtiğini gerekli adımları atacağını ve bu büyük sorundan büyüyerek çıkacağını söyledi...benim anladığım bu ..
Yorum