İlk olarak Sibel tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Yahu vicdansızlar falan kanalın açın diyeceğinize özet geçiverseniz ya
Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
Önemli bence, ne kadar fazla kişi okursa o kadar olumlu bir sonuç doğurur diye düşünüyorumİlk olarak demiradam57 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar yazdıklarımı dikkatlice okumanızı naçizane tavsiye ederim.
3 yıldan bu tarafa Sinop 61 Spor Taraftarları Derneğimize dernek saymanı olarak Ligtv almaktayım.Gçen yılda 4500 tl ye büyük pazarlıklar ve kavgalar sonucu alabildik.Ama lig başladıktan 4 maç sonra ligtv paketi 3000 liraya düştü.Yani anlayacağınız şu anda Digitürk anormal derecede TFF ye baskı yapıyor.Hatta fenerli yöneticiler bile Digitürkle birlikte hareket ederek federasyonla bu konuyu görüşüyorlar.Yani anlayacağınız ligleri 5 Ağustosta başlatacaklar ve bu şekilde 2 hafta ligleri oynatacaklar.Benim zavallı cafe,bar,dernek v.s. işletme sahiplerine özellikle büyükşehirlerde 10000 tl.gibi fiyatlarla Ligtv yi geçirecekler.Sonra 2 hafta sonra fenere alt kümeye diyecekler.Bu arada fenerin 1 yıllık oyuncu borçlarını Digitürk ödeyecek.Ben dün dernek yönetimindeki arkadaşları toplayarak ilk 2-3 hafta bu sene ligtv üyeliği derneğe almayacağız.Anlayacağınız ilk 2 hafta keriz silkeleme operasyonu yapılacak.Tamamen kurgu bunun üzerine.Zaten verilen demeçlerle bu kurgu ortaya çıkıyor.Bizim takımımızda Digitürke gebe olduğu için bu kurguya çomak sokmuyor.Fenerin 2 hafta sonra düşmesi Trabzonsporu ilgilendirmiyor.Eğer federasyon şampiyonlar ligine fener gidemez deseydi kimse Ligtv üyeliği almazdı.Çünkü nasıl olsa düşürülüyor diye.Birde bu isme Beşiktaş ve Trabzon bugün eklenmiş olsaydı Digitürk ihale şartlarını yerine geitremeyecek federasyona ve takımlara para ödeyemeyecek tabiki bu yeni ihale sürecine girilmesiyle birlikte tam 1 sezon heba olacaktı.Sözü daha fazla uzatmak istemiyorum.Bugüne kadar alınmayan kararların perde arkası sadece bu olaydır.Benden size tavsiye Trabzondaki tüm dernek,lokla,kahvehane,cafe ve barları çalıştıran arkadaşlarınızla iletişime geçip en az 4 hafta digitürk üyesi olmamalarını sağlamaktır.Böylece hem fiyatlar aşağıya çekilmiş,hem kazık yenilmemiş,hem müşteriye bir sezon boyunca ucuz maç seyrettirilmiş, hemde Trabzon ili olarak Digitürke müthiş bir tepki verilmiş olur.Saygılarımla...
Yorum
-
abi türkiyede bağlantılar tespit ettik 3 hafta içinde netleştirip polis ve federasyonla irtibata geçip aktaracağız dedi abi.İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe diyor sçylermisiniz
Yorum
-
teşekkür ederimİlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGoogle da "küçük ibo neden Trabzonsporlu" diye yazıp ararsanız o makaleyi bulursunuz...Bundan yirmi yıl sonra şikebahçeyi şampiyon yapmış, milli takımı çalıştırmış Emre Böğğğlözouğlunun teknik direktörümüz olmasını tartışacağız galiba. Olmasın diyenleri de hain ilan edeceğiz.Geçmişe takılıp kalmakla suçlayacağız.
Yorum
-
düşünsene abi ya biz de öyle olursak.......İlk olarak noname tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAvrupa Şampiyonasında Yugoslavya savaştan dolayı diskalifiye edilmiş, yerine plajdan toplamanan Danimarka çağrılmış ve kupayı almıştı.!
Yorum
-
Medya (vatan ve milliyet ilk once... sonra hurriyet) isi sulandiriyor, birsuru iddia ortaya atip (gercek olmadiklari ortaya cikinca) sike sorusturmasinin asil iddialarini basitlestirmis oluyorlar.
Vatan zaten fenerin yayin organi gibi tamamen, milliyetin internet sitesi de ayni. En basindan beri hicbir kanit yokken bizi kume dusecek takimlar arasinda gosterip toplumun algisini degistiriyorlar.
Bence birilerinin bu 3 gazetenin basliklarini gun be gun arsivlemesi iyi olur, sorusturma tamamlandiktan sonra medyanin gercek yuzunu gorebilmek icin.▂▃▅▇█▓▒░NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! Gazi M.Kemal ATATÜRK░▒▓█▇▅▃▂
Ayinesi İŞTİR Kişinin Lafa ( Demogojiye, Propagandaya, Dedikoduya ) Bakılmaz !
Yorum
-
İlk olarak A.Gökhan AKIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebe hey Trt Anladım iddaya söz konusu olan maçları veriyorsunda Gençler-Ts maçına şike iddası olan maç diye neden yazıyorsun. Bu ne yapmaktır ben mi yanlış anlıyorum acaba.. Şikeyi kim yapar? Bu maçta Trabzonspor mu yapmıştır? Sende mi başladın yanlı tutuma hey yarabbim görüyorsun olanları..
Gençlerbirliği-Trabzonspor maçında fenerbahçenin gençlerbirliğine teşvik verdiği iddiaları olduğu için izletiliyor.O maçda soruşturma kapsamında.
Yorum
-
Nasıl yani Avrupalılar da mı takip etmişler?
)
Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
Olay çok büyük
Bizim TFF kıçını da yırtsa tam anlamıyla muzrak çuvalı paramparça etmiş
Yanlış mı anladım bilmiyorum ama dinleyen varsa teyit etsin. Fifa güvenli başkanı Türk polisi ve TFF ile birlikte mi çalışmak istiyor? Böyle anladım ben tvyi açtığımda.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum