Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Spiker diyor 18 agustos diye..
    MAA lig baslayana kadar diyor..
    Yani is Eylülden önce cözülmez..

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Sporx'in manşetinde varmış. Belki fikir verebilir.
      Good bye Fenerbahçe.

Yorum

• İlk olarak Barış Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sadri Şener 22 mayıs günü bile gülüyordu renktaşlar,o adamın surat ifadesinden birşey anlayamayız
        hatta gozaltina alindigi gun bile guluyordu

Yorum

• İlk olarak Johan Cyruff tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          sadri şener'i bilmem de maa'nin ve lütfi arıboğan'ın mutlu olması pek iyi işaret değil.
          Aynen katılıyorum.Bunlar yine bir dolaplar çeviriyor olmasın

Yorum

• İlk olarak Johan Cyruff tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            sadri şener'i bilmem de maa'nin ve lütfi arıboğan'ın mutlu olması pek iyi işaret değil.
            oldukca zaman gecti artik kendilerini alistirmislardir fb nin düsürülmesine..aslinda bence oldukca mantikli bir cözüm..yani fb yi önce 2. lige düsürüp bank asyaya razi ettirmek..bence herkesi rahatlatan ve mutlu eden bir cözüm
            KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• 25 ağustosta cl grup kuraları var mış fenerle ilgili karar en geç 24 ağustosta verilecektir bence yani galiba sanursam

Yorum

• Bende acikcasi MAA nin sinsi gülüsünü gördükden sonra korkmaya basladim...
                Bu seref yoksunu insanlardan hersey beklenir...

Yorum

• Hakkaten ha. MAA baya mutlu gözüküyordu..

Yorum

• M.Ali Aydınlar atık işin sonu geldi diye seviniyor olabilir,sonuçta o da her gün saçmalamaktan kurtulacak.
                    Amatör ruh,profosyonel düşünce
                    İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ

Yorum

• bizle ilgili kötü bir durum varmı beyler takip edemedim bugun inş. kötü bir haber yoktur galiba biz küme düşmücez ben öle biliyorum

Yorum

• ben toplantıdan rahatsız oldum neden mi? çünkü açıklama yapanlar fazla rahattı.

Yorum

• bana kalırsa bu iş fenerbahçenin küme düşmesiyle sonuçlanmaz şampiyonluk alınıp trabzona verilecek hiçbi kulüp düşürülmeyecek zaten beşiktaşta iade etti avrupayada göndermicekler feneri lisans tehlikesi yüzünden. seneye eksi puanla başlatma cezasına bağlicaklar olayları.

Yorum

• İlk olarak moclili_moedani tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            25 ağustosta cl grup kuraları var mış fenerle ilgili karar en geç 24 ağustosta verilecektir bence yani galiba sanursam

Uefa geçen gün yaptığı açıklamada düşen takımların uefadanda ihraç edileceğini söyledi ve sonra ekledi.

Düşen takımların yerine şampiyonlar ligine herhangi bir takım almayacağız.

Yani bizim şampiyonlar ligine direk katılabilme hakkımız olmayabilir.

Bu nedenlede uefayı kınıyorum.

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bana kalırsa bu iş fenerbahçenin küme düşmesiyle sonuçlanmaz şampiyonluk alınıp trabzona verilecek hiçbi kulüp düşürülmeyecek zaten beşiktaşta iade etti avrupayada göndermicekler feneri lisans tehlikesi yüzünden. seneye eksi puanla başlatma cezasına bağlicaklar olayları.
                              Kural öyle diyor ama bencede şike yapan takımları -20 , -30 gibi puanlardan başlatacaklar.
                              "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• benfica maçı geldi hala küme düşme konuşuyonuz

izleyin biraz kendinize gelin bari
                                Kazım Koyuncu: "güçlülerin İktidarına Karşı Trabzonspor"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X