Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Erkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Haydaaa.. Caner Cuvalcioglu ve Hasan Yener'in de ifadesine basvurulma karari cikmis. CNN TURK

Ne bu ya sikeci Fenerle sayiyi mi esitliyorlar lanet olsun..
    O haber bayaa oldu geceli sabah gidecekler ifade vermeye
    Cuvalcioglu ismini duyunca aklıma cukka geldi şike/tesvik muvcuundan biraz daha ayrı ilerliyor bizim surec sanki

Yorum

• İlk olarak Orhan Kahraman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu sabah "oğlum kalk başkanı göz altına almışlar" diyen bir ses uyandırdı beni iste o yüzden uyumaya korkuyorum
      Benide Babam Aradı Sabah ..

Kalkıp Gerçek Mi Diye Bakmak İstemedim 2 Ye Kadar Çıkmadım Yataktan Aklım Başkan'da
      ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
      Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• İlk olarak OYılmaz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Gecenin tek resimlik özeti.
        hemen Ueafaya yolla bunu

Yorum

• “Şimdiye kadar hiç kendi istediğim gibi yaşayamadım, hep birilerini mutsuz ederim düşüncesi ile, aile mi hayal kırıklığına uğratırım endişesi ile yaşadım. Asla tam anlamıyla mutlu olmadım; istediğim mesleği seçemedim, istediğim gibi diğerlerini özgürce sevemedim.

İlerde ne olacak peki ; evleneceğim, çocuklarım olacak, sıkıntılarım olacak, kendimi onlara adayacağım, onlar beni bırakıp gidecek, terk edeceğim veya terk edileceğim..

Şimdiden gördüğüm bu geleceği neden kabul edeyim ki; kendi isteğimle bu noktada bırakmak varken..”

-Veronika Ölmek İstiyor // Paulo Coelho-
          Okunmasını tavsiye ederim...Çok işe yarıyor hem beklerken vakit geçirmiş olursunuz dostlar...

Yorum

• İlk olarak Orhan Kahraman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            O haber bayaa oldu geceli sabah gidecekler ifade vermeye
            Cuvalcioglu ismini duyunca aklıma cukka geldi şike/tesvik muvcuundan biraz daha ayrı ilerliyor bizim surec sanki
            Nete yeni girdim kardes buradan, sanirim izledigim program canli degil haliyle

Nedir durum hakkaten farkli bir surec mi var, son tahminler nedir ?

Cuvalcioglu'na bakinca oyle geliyor biraz sanki.. Her gorusune basvurulani iceri alacaklar diye bir sey de yok gerci..
            Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• Trabzonspor, Fenerbahçe’den şampiyonluğun alınıp, kendilerine verilmesini beklerken bir şokla karşılaştı. Bordo-Mavili ekibin Başkanı Sadri Şener dün İstanbul’da gözaltına alındı. Şener önce Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Vatan Caddesi üzerinde bulunan İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Sadri Şener, hastaneden çıkarılışında gazetecilerin “Neden gözaltına alındınız” sorusuna “Emniyete gidiyoruz. Yavaş sorun, yavaş cevap verelim” diye karşılık verdi. Şike soruşturmasında Trabzonspor’un şampiyonluk için kıyasıya bir mücadeleye girdiği rakibi Fenerbahçe’nin; Bucaspor, Karabükspor ve Sivasspor ile oynadığı karşılaşmalara teşvik primi gönderme teşebbüsünde bulunduğu öne sürülüyor. Şener’in İstanbul’da gözaltına alınmasının ardından Trabzonspor’un Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde herhangi bir arama yapılmadı. İlk dalga operasyon kapsamında Trabzonspor’un tesislerinde Başkan Sadri Şener ve Asbaşkan Nevzat Şakar’ın ortaklaşa kullandığı odada arama yapılmış, polisler odadaki bir adet diz üstü bilgisayarın hard diskini kopyalayarak İstanbul’a göndermişti. Daha önce de hakkında gözaltına alınacağı söylentisi çıkan Şakar dün Şener’in ardından KKTC’den İstanbul’a geldi.

peki bu haber dogruysa eger bizim yonetim bilmiyormu sivas takiminin baskan ot-yakamaz! FANATiK FENERLi ve kongre uyesi oldugunu! bu nasil istir biri beni aydinlatsin????

PEKI faruk ozakin TRABZONSPORA yaptigi bu ihaneti yuzde60 la odullendirmedikmi! ??

size yemin ediyorum eski spordan sorumlu bakan faruk nazik ozak boyle bir operasyonun yapilacagini biliyordu peki neden trabzonspora haber gonderip aman sakin bu islere bulasmayin sezon sonunda buyuk operasyonlar olacak niye demedi,???

yada soyleseydide TRABZONSPORUN icinde AJANLARMI VAR bizim bilmedigimiz????
              En son nesta61 tarafından düzenlendi; 12.07.2011, 03:19.
              14 eylul 2011 milano'nun fethi

Yorum

• Mehmet Ali Aydınlar Acıbadem hastanelerinin sahibi. fener'in sponsoru da acıbadem. Sinirden çıkıp göbek atasım geliyor.
                Kazimişi gzas vorert

Yorum

• hala başkandan haber yokmu... ne bitmez sorgu bu
                  Allah ol dedi, oldum . Öl dediğinde ölürüm...

Yorum

• Savcı bana gözü pek geldi.. Sadri Şener'i bilmemde o Nevzat'ı kesin tutuklarlar.. Sorguda korkudan ötecekmiş gibi bi izlenim yarattı bende..

Yorum

• O fotoğrafta işaretlenmemiş biri daha var Tff başkanlığına aday gösterilmiş yanılmıyorsam. Sonra vazgeçildi. Tff adaylarında fenerbahçelilik şart koşuluyor galiba.
                      - Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !

Yorum

• Biz su anda neyi bekliyoruz?
                        Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• baskan emniyetdemi yoksa savcıdamı su an
                          Allah ol dedi, oldum . Öl dediğinde ölürüm...

Yorum

• beyler şimdi güleceksiniz belki ama herşeyin tek çıkar noktası aziz yıldırımın konuşması. Yada uefadan yediğimiz 5 yıl cezayı sindirecez. Azizin üstü ispirtolu kalemle mi çizildi yoksa kurşun kalemle mi. Bizim için tek çıkar noktası burası kalıyor gibi. Baksanıza uefaya rağmen fener şamp ligine gidecek ceza kimin umrunda

Yorum

• İlk olarak -PlayMakeR- tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              beyler şimdi güleceksiniz belki ama herşeyin tek çıkar noktası aziz yıldırımın konuşması. Yada uefadan yediğimiz 5 yıl cezayı sindirecez. Azizin üstü ispirtolu kalemle mi çizildi yoksa kurşun kalemle mi. Bizim için tek çıkar noktası burası kalıyor gibi. Baksanıza uefaya rağmen fener şamp ligine gidecek ceza kimin umrunda
                              CEZA %100 MU?? peki FIFA ceza verir mi?
                              14 eylul 2011 milano'nun fethi

Yorum

• Buca, Karabük, Sivas

Soruşturmanın bu bölümünde en ciddi suçlama yöneltilen kişi Trabzonspor Başkanı Sadri Şener. Bordo-Mavili ekibin patronu, yönetimdeki sağ kolu Nevzat Şakar’la birlikte Bucaspor-Fenerbahçe, Karabük-Fenerbahçe ve SivassporFenerbahçe maçlarında ev sahibi ekiplere teşvik primi teklif etmekle suçlanıyor. Soruşturma

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim