Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ŞİKE Yaptıysak Eğer Trabzonu Düşürmeyeninde ...................................... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Fener Sikenin Babasini yapti düsürülmedi biz neden düsürülelim bu Sezon Intikam Vakti !

Yorum

• Nevzat Sakardan nefret edıyorum,esnaf eskı kafa yoneticilerin kulubde işi olamaz!!

Hayretın beye cooook haksızlık etmiş çook!!
      ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
      KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ben uyumayı deniyorum...Gürcan abi ararmısın bir şey çıkarsa?
        İki oldu.
        Tam ben sana diyecektim arar mısın diye?
        Bir süre duracağım ararım. Ama uyku tutmazsa da beklersen sen ara. Saat önemsiz..

Yorum

• bu iş bitmiştir geçmiş olsun hepimize...

Yorum

• Gürcan abi senden iyi savcı olur...Eksik teşebbüsünün Çıkarımları muhteşem
            ölümüne trabzon !

Yorum

• İlk olarak Murat Hızal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Evet olması gerekeni değil olanı tartışıyoruz zaten
              Fener için yeterli olmamış sanırım.
              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
              Ayağa KALK!

Yorum

• Aziz gözaltındayken tvler her dakika başı bilgi verirken şimdi niye susuyor?...

(UEFA)

Yorum

• TFF niye 1-2 gün daha bekleyemedi acaba ?

7 gün azizi bekleyen TFF ye sorulur.
                  "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• Üşüyoruz Hayrettin Hacısalihoğlu !

Yorum

• İlk olarak Kader KORELİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Şu Zeki Mazlum'a ne oldu sonra, bir bilen var mı? Çıkmıyor mu televizyon haberlerinde?
                      Acaba o Trabzon'dan İstanbul'a getirilecek diye mi gecikti başkanımızın sorgusu?
                      O diger olayla ilgili galiba, olgun Peker olayi diye biliyorum.

Yorum

• İlk olarak TSezgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        tff iddianameyi bekliyorsa, suan sadri sener ve nevzat sakarin serbest kalmalari cok önemli...

eger birtanesi tutuklanirsa iddianamede bizde yazariz... buda sampiyonlugu unutun, bank asyaya hazirlanin anlamina gelir...
                        Aziz tutuklandı da ne oldu ?

Sanırım DEVLET olayı sümen altı edecek. Aziz de ilk duruşmada serbest. Hatta 15 günü bulmayabilir.
                        @tsmustafakemal
                        "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak MaRaŞLı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bu iş bitmiştir geçmiş olsun hepimize...
                          Hayırdır...
                          Twitter : @EY61_
                          Youtube : EY61

Yorum

• Allah'a şükür Trabzonspor'luyuz..

Şu yapılanlara bi bakın Allah aşkına yemin ederim insan birilerine bir şey yapmak istiyor bu kadar da şerefsizlik olurmu..

2005..

fb - Trabzonspor maçı..
                            "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• İlk olarak lucciiffer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              e bu nevzat şakarın sorgusu sabaha kaldıysa başkanda çıkamaz dışarı o zaman
                              Gözaltı süresi 24 saat diilmi saat 7 de bırakırlar

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Gürcan abi nasıl sorulardan sordun böyle

Soruları okurken bir an amerikan filmi izliyorum zannettim
                                Murat'ı yormamak için az az soruyorum. Daha onlarcası var
                                Bu takım bizi td scout filan yapmıştı da avukat hakim savcı yapacağı hiç aklıma gelmemişti

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim