Bu CNN Turk'teki sari$in hamfendi "S"'leri mi yoksa "Z"'leri mi söyliyemiyor...peltek diyecem ama ilk defa böyle bir$ey görüyorum...Aslinda "Z" ve "S"'leri gayet güzel söylüyor...belkide bir kac kelimeleri söyliyemiyor...ilginc!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak legurhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor basketbol kulübü başkanı ve Trabzonspor'un yöneticisi olan Show TV Genel Müdürü Saner Ayar ...
Sayin Saner Ayar in TNT kanalina transfer oldugunu duymusdum...
Yorum
-
İlk olarak varsawa61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleazizim sakın ölme daha Trabzonun Şampiyonlugunu göreceksin
Hep böyle emin konustuk;
Söyle dönüp baktigimda bir sonuc göremiyorum ama...İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
ben trabzonsporlu demek istedim trabzonlu olmasının ne önemi var bizans zihniyeti olduktan sonra sayısız örneği varİlk olarak legurhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor basketbol kulübü başkanı ve Trabzonspor'un yöneticisi olan Show TV Genel Müdürü Saner Ayar ...
Yorum
-
Harika harika yayın bunu...Yayın bunu....Yılgınlık yok direniş varİlk olarak Trabcelona tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleC. Eaton: "Özel bilgileri Türk polisi ile paylaştık"
Dünya futbolunun patronu FIFA'nın Güvenlik Komisyonu Başkanı Chirs Eaton, Türkiye'de yaşanna şike soruşturması ile ilgili özel açıklamalarda bulundu.
Goal.com Türkiye
19 Tem 2011 21:39:00
Share Share
Harika harika yayın bunu...Yayın bunu....Yılgınlık yok direniş var
Fotoğraf Galerisi
Fotoğrafı büyüt
Fifa
İlgili Linkler
FIFA Güvenlik Komisyonu Başkanı olan Chris Eaton, Türkiye'de yaşanan ve tüm futbol dünyasının yakından takip ettiği şike soruşturması ile ilgili açıklamalarda bulundu.
A Haber'e özel olarak konuk olan Eaton, "Türkiye'deki durumu ciddiye alıyoruz. Türkiye ile ilgili bazı bilgiler elde edildi. Elde ettiğimiz bilgileri de Türk polisi ile de paylaştık" dedi. Eaton, elde ettikleri bilgileri ise açıklamalarına eklemekten kaçındı.
UEFA ile her daim işbirliği içinde olduklarını ve alınacak önlemler ile ilk olarak futbolcuyu korumayı amaçladıklarını dile getiren Eaton, Türkiye'nin yaşadığı bu büyük soruşturmanın ardından daha da güçleneceğini sözlerine ekledi.
Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
avukatın fiyatını merak ettim sorar mısın gerekirse alıp şampiyonluk kutlamalarında şaklabanlık yaptırırızİlk olarak Trabcelona tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCnn deki yaına Twitteri Olmaıpta soru sormak isteyen bana sölesin sorim..
adamda yok yok belki gece dansözlük te yapar
elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
legends never die ...
Yorum
-
Salih Tuna Trabzon un ne ile suçlandığını söyleyecekti ülke tv de kaçırdık değil mi hep beraber?Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
Trabzon sporun girişimi var ve kanunda girişim de eylem gibi suç sayılıyor.
twitine benim cevabım
daha trabzonspor un birleşik yazıldığını bilmiyorsun şimdilik yok diye cevabından niyetin belli acıklada inandırıcı olnasıl bakarsan öyle görürsün
neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır
Yorum
-
Boyle emin konuşmazsak Trabzonsporlu olmazdık.İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHep böyle emin konustuk;
Söyle dönüp baktigimda bir sonuc göremiyorum ama...федерации геев гей Фенербахче
Yorum
-
Soner bey arızalı!! denebilecek derecede Trabzonsporludur...Hatta maçları yönetici iken protokolden değil kale arkalarındandan fanatikler içinde izlemeyi yeğlediğini biliyoruz....İlk olarak Helvacı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben trabzonsporlu demek istedim trabzonlu olmasının ne önemi var bizans zihniyeti olduktan sonra sayısız örneği var
Yorum
-
TV 8 MNG Holding'in sahibi aslen Artvinli Genel Müdürü Erzurumlu yanılmıyorsam ama Trabzonsporlu..İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleATv nin basinda Albayraklarindan birisi yokmu.Yoksa komple Holdingin basinda mi?Veya Saner Ayar nerde Showtv den ayrildimi?TV 8 basinda Karadenizli oldugunu duymustum.var ama Aktif degiler.
Yorum
-
İlk olarak varsawa61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBoyle emin konuşmazsak Trabzonsporlu olmazdık.
Ne alaka ?İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum