Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bazen diyorumda keşke BMN bu kadar düzeyli bir taraftar platformu olmasaydıda bende alanen bu fenerasyona ana-avrat soy-sop sövebilseyim..Sövmş kadar oldummu acaba?Umarım sövmül oldum...
    Ne hasta bekler sabahı, ne taze ölüyü mezar, ne de şeytan bir günahı, ŞAMPİYONLUĞU beklediğimiz kadar...

Yorum

• İlk olarak Eto'o tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Anlasmak bile sucmus oyle diyordu bi avukat dun bi programda
      işte ben de bundan bahsediyorum girdiğimden beri

anlaşmaya dair belgeler ve bilgiler yok.Heee anlaşma vardır,ama basına sızmamıştır.Onu bilemem,ben basına sızanları ve hukukçu abilerimin dediklerini bir araya getirip yorumladığımda suçsuz olduğumuzu söylüyorum.

kendi düşüncem yani.

fb nin anlaşma yaptığı o kadar çok delille belgelendi ve hepsi sızdı,fb lobisi buna engel olamadı, Trabzonsporun anlaştığını bile bu soruşturmayı başından beri takip eden Ekrem Açıkel ve Mehmet Baransu söylemiyor.

Eğer çıkarsa çekeriz ama,ona diyecek birşey yok.
      Entropi İyidir.

Yorum

• başkan çıkar çıkmaz, bmn olarak federasyona dava açalım
        SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
        SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR

bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray

Yorum

• İlk olarak Tarkan52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Şampiyonluk mu? Feneri düşürdüler mi şampiyonluğu elinden alacaklar? Bizim adımız geçmeye başladığı gün karar verildi tff den zaten... Daha şampiyonluk bekleyen var... Biz artık temiz çıksınlar diye ekliyoruz...
          temiz cikarsalar zaten sampiyonuz. bi türlü pislige cekilecekler. öyle görünüyor
          „Choose a lazy person to do a hard job.
          Because a lazy person will find an easy way to do it.“
          BILL GATES

Yorum

• Soru:İddaaname hazırlandı falan filan iş bitti Trabzonspor temiz fb leş...Maddi kaybımızı karşılayacak delikanlı var mı? Ya şampiyonlar ligine gidememe nolucak fb den o parayı tahsil edicez mi.şampiyonluk kupamız o zaman mı verilicek?
            facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• İlk olarak Tarkan52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ozaman emniyete hal hatrı sormak için mi çağrıldı bunlar? Ne diyye dünden beri içeride
              senin bildiğin bir şey varsa söylede bilelim, bizim bildiğimiz sadece telefon kayıtları ve buda sadece konuşmaktan ibaret.ortada bizle alakalı bir delil vb. şeyler olmadığı için bildiklerimiz üzerinden yorum yapıyoruz.

sen o kadar iyi biliyorsan söylede hem ben hem burda ki herkes rahatlasın !!!
              Ben sadece Trabzonspor u severim...İsimler gelir gider...

Yorum

• Arkadaşlar...Bıarkın polemikleri..Olurdu oolmazdı falan..Fenerasyon tırstı ve bu işin üstünü kapattıııı.....Konu bundan ibarettir....
                Ne hasta bekler sabahı, ne taze ölüyü mezar, ne de şeytan bir günahı, ŞAMPİYONLUĞU beklediğimiz kadar...

Yorum

• Nevzat Şakarın fotoğrafına çok üzüldüm... Allah bir an önce şifa versin. bir azize bak,bir Nevzata...
                  Entropi İyidir.

Yorum

• hatta uefaya açalım, yokmu aramızda avukat
                    SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
                    SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR

bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      - Kardeşim ben anlatamıyormuyum , Şampiyon olacakmıyız bana onu söyleyin , ben anlamam eksik teşebbüs , yarıda kalan teşebbüs felan filan , masal bunlar , gelicekmi Şmapiyonluk , bu Allahsızların elinde verdinmi kozu ? verdin , selamün aleyküm o zaman...
                      niye celalleniyorsunki. hepimiz durduk sonucu bekliyoruz. burdaki bir çok insan için bu şekilde gelecek şampiyonluk çok bir anlam ifade etmiyordu. hevesimiz zaten kaçmış durumdaydı. birde bizim adımız bu işlere karıştırıldı. şimdi ortamı germek sonuc vermiyor. yoneticine atıp tutmaktansa bekleyip sonucu görmek lazım. adamların yöneticileri tutuklu durumdalar ligde süper kupa finalini oynayacaklar. bizimkiler ifade vermeden idam edildi.
                      Bitsin Artik Bu Çile

Yorum

• İlk olarak eksen61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bazen diyorumda keşke BMN bu kadar düzeyli bir taraftar platformu olmasaydıda bende alanen bu fenerasyona ana-avrat soy-sop sövebilseyim..Sövmş kadar oldummu acaba?Umarım sövmül oldum...
                        Ben seni anlıyorum en azından
                        DRAGO GABRIC

Yorum

• İlk olarak Barış Burak KANBUR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          işte ben de bundan bahsediyorum girdiğimden beri

anlaşmaya dair belgeler ve bilgiler yok.Heee anlaşma vardır,ama basına sızmamıştır.Onu bilemem,ben basına sızanları ve hukukçu abilerimin dediklerini bir araya getirip yorumladığımda suçsuz olduğumuzu söylüyorum.

kendi düşüncem yani.

fb nin anlaşma yaptığı o kadar çok delille belgelendi ve hepsi sızdı,fb lobisi buna engel olamadı, Trabzonsporun anlaştığını bile bu soruşturmayı başından beri takip eden Ekrem Açıkel ve Mehmet Baransu söylemiyor.

Eğer çıkarsa çekeriz ama,ona diyecek birşey yok.
                          Çıkarsa zaten hiç itirazımız olamaz olmamalıda, ama ortada dolanan doğru dürüst bir şey yokken bizi kullanarak fb yi aklamalarıda kabul edebildiğim bir şey değil.
                          Ben sadece Trabzonspor u severim...İsimler gelir gider...

Yorum

• Nevzat Şakar'da kalp pili varmış, belliki heyecan yapınca sıkıntı yarattı...
                            TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• fb düşer ve eksi puanla başlar diyen avukatlar mı hukukçular mı neyse nerde onlar daha tv ye çıkmazlar almışlardır 10'ar bin lira...
                              facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• günaydın. sadri şenerde durum nedir. Hala 1 soruya cevap veremedi mi?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim