Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Özgür Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Elimize geçen deliller yeterli değil açıklaması da çıkar yakında.
    Yada deliller bizi sonuca ulaştırmadı iddanameyi bekliyoruz ona göre karar vereceğiz diyerek yine zaman kazanma politikası da yürütebilirler.

Bu nokta da biz hangi noktada dururuz asıl sorun bu
    Belgeler gelirken yolda kaybolmuş camdan aşağı düşmüş

Yorum

• kanallarda var mi sike ile alakali programlar

Yorum

• İlk olarak Murat Demircioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Savcı Berk 10 günlük izine ayrılmış.
        Nevzat Şakar ifadesini başka savcıya mı verecek o zaman?
        Trabzon bir sevda,
        Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak Tsikopat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu adama sormazlar mi Super Kupa finalini neden iptal ettin? Super Kupa'yi iptal eden sebep Lig'i erteleyemiyor mu?
          cevabı acık bjk kupayı iade etme kararı aldı.
          ne demek aklanana kadar bu kupa benim degil.
          o zaman hangi takım maça çıkacak bundan kupa maçını rahatca ertelediler
          2010-2011 LİG ŞAMPİYONU Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak buyukiskender tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            kanallarda var mi sike ile alakali programlar
            fb tv yi aç 7/24 veriyorlar.
            Onur "Esad düşecek" dese 1 saatte dediğini yapacak bir ordu var emrinde... Adamsın ROK

Yorum

• İlk olarak Murat Demircioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Savcı Berk 10 günlük izine ayrılmış.
              Kaynak nedir...?
              Böyle sacma bir hamle yapicagini tahmin etmiyom, Türk futbolu suan savcidan deliller ve kararlar beklerken oda seyinin keyfine izine cikmaz, cikarsada öyle bir savcidan sonuc beklemek de gereksiz bir bekleyiz olur herhalde...

Yorum

• İlk olarak EmreTS1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ya ben hukukçu olmadığım için bazı şeylere kafam takılmıştı.Bütün televizyon kanalları aynı şeyi söylüyor ve beni çıldırtıyor.Ondan dolayı sadece endişelerim.

Yoksa yargılanmayacağını bilsem neden endişeleneyim.Bu televizyon kanalları sürekli yargılanacak diyip aklımı karıştırıyorlar.

Hatta ve hatta bu sitedeki bazı arkadaşlardan böyle bişeyler duymuştum.Sitede tekrar bu konuda biri lütfen açıklama yapsın.

Sen böyle söylediğin için içim rahatladı ama diğer arkadaşlardan hukukçu olanlar varsa lütfen bunu destekler bişey yazsınlar.
                2400den sonrasını oku çok endişe etme bu işin pisliğini bize süremeyecekler
                Bundan yirmi yıl sonra şikebahçeyi şampiyon yapmış, milli takımı çalıştırmış Emre Böğğğlözouğlunun teknik direktörümüz olmasını tartışacağız galiba. Olmasın diyenleri de hain ilan edeceğiz.Geçmişe takılıp kalmakla suçlayacağız.

Yorum

• Murat, nedir şampiyonluk?....Yahu bundan ala şampiyonluk mu olur?....Kurulu düzeni sarstı Trabzonspor....Üç tane salak telefon görüşmesi yüzünden kahraman ın adı söylenemmiyor ama ne fark eder ki?...Sahiden her şey eskisi gibi mi olacak zannediyorsunuz?
                  Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak Özgür Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Elimize geçen deliller yeterli değil açıklaması da çıkar yakında.
                    Yada deliller bizi sonuca ulaştırmadı iddanameyi bekliyoruz ona göre karar vereceğiz diyerek yine zaman kazanma politikası da yürütebilirler.

Bu nokta da biz hangi noktada dururuz asıl sorun bu
                    Aynen bu olacak, kimse fazlasını beklemesin.
                    20 gün sonunda toplanıp, 2.5 saat görüşüp sadece bir Süper kupa finalini iptal edebilen topluluktan ne bekliyorsunuz?
                    ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• İlk olarak Ali Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Kaynak nedir...?
                      Böyle sacma bir hamle yapicagini tahmin etmiyom, Türk futbolu suan savcidan deliller ve kararlar beklerken oda seyinin keyfine izine cikmaz, cikarsada öyle bir savcidan sonuc beklemek de gereksiz bir bekleyiz olur herhalde...
                      Ben Fotomaç'ta okumuştum.Yersiz olmuş tatil

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Arkadaşlar sakin!!! Başından beri söylüyprum bizim hakkımızda en ufak bi delil yok diye... Fenerli yöneticiler ziyaret etmiş tff'yi iyice tutuşmuşlar belli.. Bugün veya yarın açıklama yapıp Cl'ye gitmiyoruz diyebilirler hazırlıklı olun... Anladılar artık kurtuluşları yok! Bu arada biz kendi takımımız hakkında konuşalım biraz.. Ee çarşambaya maçımız var... .Biraz moraliniz düzelsin

Şampiyon Trabzonspor..

Yorum

• Ulke TV de super bır program var ozellıkle 20.26 tan sonrasını dınleyın .. Orda Trabzonsporun lehıne seyler soylenıyor ..

Yorum

• Endülüs Gırnata Üniversitesinin kapısında şöyle yazdığı söylenir.

“Dünya dört sütun üzerinde durur:

Alimlerin ilmi, Hakimlerin adaleti, Kahramanların cesareti ve Salihlerin duası”
                            .............
                            'Sandılar, yalnızlığımız suskunluğumuz olacak / Suskunluğumuzun bahanesi olacak yalnızlık...'
                            ............

Yorum

• Savcının Nevzat bey in ifadesini almadan izne ayrılması sevindiricidir...Deliller federasyona gidecek kimse korkmasın...Ama içeriğini bilmediğimiz 4 tane dinleme var Nevzat bey ile alakalı....Ha hadisenin ruhunu okursan bir şey yok...Ama kitaba bak arkadaş dersen evet zorlama yorumla eksi puan verilecek olduğunu söyleyebilirim konuşmaların...
                              Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                onlara göre boya bizim akittigimiz. insallah adalet yerini bulacak.
                                bugün bir fb li abiye sunu sordum ama kacip gitti.
                                sence suc isleyen cezasini cekmelimi sordum.
                                cevap: sizlerle futbol konusulmaz,ben gidiyorum

benim mal fenerli arkadaşlarımda , o kadar olay oldu halada çevresindekileri sindirme çabalarında( tabi boşuna ) esas gğldüğüm bu sene şampiyonmlarligi şampiyonu olacaklarmış... bunların alayı süzme mal, tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş, bizim mallarda fener gibi mal takımı bulmuş....
                                Emekleri çaldın yine.
                                Günahkarsın Fenerbahçe !
                                Ama bu dünyada, ama Ahirette,
                                Yakandayız Fenerbahçe !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim