ÇAMUR atılmıştır, temizlemesi zor GÖNÜLLERDE..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
[QUOTE=vaslat;1917843486]medya da bir yere kadar beğenmediğimiz medya fenerin bütün kirli işerini çarçaf çarçaf verdi.Bizimle ilgili haber yaptığında ne den hemen art niyet arıyoruz.Ha tarflı olmasına tarflı ama şu aşamada çok fazla tarflı davrandığını söyleyemem.Tv de çıkıp fenevin avukatlığını yapan spor yazrları farklı tabi[/QUOT
katılıyorum.. medyanın şu anda yaygara koparıp trabzonspor aleyhine yorumlar yapmasını bekliyordum açıkcası.. ama medya sessiz sayılır.. son dakika haberlerinden başka bir şey yok. tabii ilerleyen saatlerde göreceğiz medyayı.. ama şu an bir tuhaflık var anlamış değilim hayırlısı..
Yorum
-
-
Yöneticiler kilitleyin başlığı. Sadece sizler güvenilir kaynaklardan gelen haberleri yazın.
Bu ne lan ? İyice ortalık malı oldu konu. Ben demiştimciler doldu taştı.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Arkadaşlar sakince bekleyecegiz. Eger bir suc islemizsek cezamızı elbette cekeriz.Ama birileri bizide bu işe cekmek icin iftira atmışsa onlarda Allahından bulsun.Hak yerini bulacaktır kimse suphe etmesin. Başkan en gec akşama cıkacak.федерации геев гей Фенербахче
Yorum
-
Fenerbahçe küme düşmüştür. Bu kesin.
Trabzonspor'a çamur atarak biraz olsun ortam yatıştırılmaya çalışılıyor izlenimine İNANMAK istiyorum.@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSu dediklerine kendinde inanmiyorsun bence;
Birilerini gözaltina almak icin elinde birsey olmasi gerekiyor. Is olsun diye kimseyi gözaltina almazlar.
Hemde cok inaniyorum!
Benim Yöneticim bunlari yapmaz!
Ayrica eger bize karsi herhangi bir Delil olmus olsa idi ilk bizi s.....!
Günlerdir fenevle ugrasacaklarina, hemen hem azizeyi hem Sadri Babayi tutuklardi ve ortami böyle germezlerdi.
Akil var Mantik var!!!
Neden Taraftarlari birbirine düsürsünler?
Neden fenevbahceyi öyle öne atsinlar?
Iki taraf suclu olsa idi ya ilk bizi becerirdiler yada fenevler birlikde becerirdiler.
Niye bizi sonraya saklasinlar e canim kardesim?
Niye bugün Toplantidan önce oluyor bu olaylar?
Birileri dügmeye basmis olmasinlar???
Hem niye biz hep Trabzonsporla ugrasiyoruz?
Gidin Rakiplerle ugrasin, birakin Trabzonsporumun yakasini (bunu sana özel yazmiyorum)!Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum