Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ÇAMUR atılmıştır, temizlemesi zor GÖNÜLLERDE..
    @tsmustafakemal
    "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• ya birakin, ya fenerliler okadar agladi diye onlar icin goz boyama yapiyorlar, aksama birakirlar, eger bisey yaptiysa gerekeni biz yapariz zaten, fenevliler gigbi desteklemeyiz
      Forum Kurallar Gereği BMNForum Yönetimi Tarafından Düzenlenmiştir.

Yorum

• [QUOTE=vaslat;1917843486]medya da bir yere kadar beğenmediğimiz medya fenerin bütün kirli işerini çarçaf çarçaf verdi.Bizimle ilgili haber yaptığında ne den hemen art niyet arıyoruz.Ha tarflı olmasına tarflı ama şu aşamada çok fazla tarflı davrandığını söyleyemem.Tv de çıkıp fenevin avukatlığını yapan spor yazrları farklı tabi[/QUOT

katılıyorum.. medyanın şu anda yaygara koparıp trabzonspor aleyhine yorumlar yapmasını bekliyordum açıkcası.. ama medya sessiz sayılır.. son dakika haberlerinden başka bir şey yok. tabii ilerleyen saatlerde göreceğiz medyayı.. ama şu an bir tuhaflık var anlamış değilim hayırlısı..

Yorum

• Bu serdar kulbilge bizden teşvikmi almış o maçı daha dün gibi hatırlıyorum adama bir türlü gol atamamıştık vuruyoruz hep tutuyordu sakatlandıda öyle gol attık vay beee
          En son kral 61 tarafından düzenlendi; 11.07.2011, 13:47.

Yorum

• Dün gece 11'de açıklama yapılması da düşündürücü..

Yorum

• ya beyler şüpheli olarak göz altına alındına inanıyorum ben okadar tutuklamadna sonra adımzı kulklanana olmustur kendini kurtarmak için bu konuyla ilgilidir buyuk ihtimal inş. s.şenerin dogru ve akıllı cevplar vermesi gerekiyor

Yorum

• Umarım akşama kadar hallolur. Bir haftadır azizi bekledik tam rahatladık derken şimdi de bizim başkanı aldılar anlaşılan bize kolay kolay rahat yok.

Yorum

• Yöneticiler kilitleyin başlığı. Sadece sizler güvenilir kaynaklardan gelen haberleri yazın.

Bu ne lan ? İyice ortalık malı oldu konu. Ben demiştimciler doldu taştı.
                  Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                  Ayağa KALK!

Yorum

• cnn türk açın
                    Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                    Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Arkadaşlar sakince bekleyecegiz. Eger bir suc islemizsek cezamızı elbette cekeriz.Ama birileri bizide bu işe cekmek icin iftira atmışsa onlarda Allahından bulsun.Hak yerini bulacaktır kimse suphe etmesin. Başkan en gec akşama cıkacak.
                      федерации геев гей Фенербахче

Yorum

• serbest birakirlar, belki adiler baskanimizin ismini kullanmistir icerde , trabzon boyle boyle yapti diye biz yaptik dediyseler gidip ifade verecek olabilir
                        Forum Kurallar Gereği BMNForum Yönetimi Tarafından Düzenlenmiştir.

Yorum

• Akşam Aziz tutuklanınca evdekilere ziyafet çekmiştim. ççç
                          Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Fenerbahçe küme düşmüştür. Bu kesin.

Trabzonspor'a çamur atarak biraz olsun ortam yatıştırılmaya çalışılıyor izlenimine İNANMAK istiyorum.
                            @tsmustafakemal
                            "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Sadri Şener Zeki İnsandır Kendini Çok İyi Savunur. Zaten sadece bilgisi alınması için çağrılmıştır.

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Su dediklerine kendinde inanmiyorsun bence;

Birilerini gözaltina almak icin elinde birsey olmasi gerekiyor. Is olsun diye kimseyi gözaltina almazlar.

Hemde cok inaniyorum!
                                Benim Yöneticim bunlari yapmaz!

Ayrica eger bize karsi herhangi bir Delil olmus olsa idi ilk bizi s.....!
                                Günlerdir fenevle ugrasacaklarina, hemen hem azizeyi hem Sadri Babayi tutuklardi ve ortami böyle germezlerdi.

Akil var Mantik var!!!
                                Neden Taraftarlari birbirine düsürsünler?
                                Neden fenevbahceyi öyle öne atsinlar?

Iki taraf suclu olsa idi ya ilk bizi becerirdiler yada fenevler birlikde becerirdiler.

Niye bizi sonraya saklasinlar e canim kardesim?
                                Niye bugün Toplantidan önce oluyor bu olaylar?

Birileri dügmeye basmis olmasinlar???

Hem niye biz hep Trabzonsporla ugrasiyoruz?
                                Gidin Rakiplerle ugrasin, birakin Trabzonsporumun yakasini (bunu sana özel yazmiyorum)!
                                Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim