Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzon formasını yaktılar-Sabah

F.Bahçe 53 gün sonra bir maça çıkarken, sarı-lacivertli taraftarların tribünde Trabzonspor formasını yakması yadırgandı. Fenerbahçe kafilesini taşıyan otobüsün yolu kaybetmesi nedeniyle sarı-lacivertli takım maça 30 dakika kala karşılaşmanın oynanacağı stada gelebildidi. Tedavisini sürdürmek üzere Belçika'ya gelen Fenerbahçeli futbolcu Emenike de karşılaşmayı tribünden takip etti.

Yorum

• İlk olarak EmreTS1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Arkadaşlar nevzat şakar konusunda çok rahat olmak doğru değil.Şimdilik serbest ama savcı veya polise ifade vermesi için çağrılabileceği söyleniyor.

Eğer nevzatta tamamen aklanıp çıkarsa hiçbir sorun kalmayacak.
      o zaman simdi alsinlar ifadesini..ne bekliyorlar..yoksa gecen haftaki gibi cok kritik bir karar alinacagi bir gün mü tekrar göz altina alinacak?
      KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• ümit karan koğuşta çaycı olmuş duydunuz mu bu haberi?

(UEFA)

Yorum

• Haberi paylaşmak konusunda tereddüt yaşadım küfredip günaha girmeyin...gülün geçin .... ben sordum İ.akın-İskender-Korcan-bülent uygun ve Ümit karan da ihaleye katılmasınlar diye mi içerdeler? diye cevap bekliyorum bakalım
          bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• İlk olarak talsuv61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yöneticilerimizin gözaltına alınması, fenerlileri sakinleştirmek içindi.
            Bundan sonra düşürseler fener büyük tepki göstermez. Çünki bekledikleri olay ve şok olmayacaklar ama ilk başta düşürselerdi tepkileri büyük olacaktı.
            Böyle birşey yapılması çok daha rezalet bir durum.

Buna eminseniz, verilebilecek en büyük tepkiyi vermek lazım.

Siz düşünüyor musunuz ki, şampiyonluğu şimdi bize verseler söylentiler bitecek.

Hiç bulaşmamış olsaydık kimse sesini çıkartamazdı.

Şampiyon Trabzon desinler bakın ne tantanalar çıkıyor şimdi.

Dediklerinize katlmıyorum.

Kusura bakmayın ama çok zorlama bir yorum yapmışsınız.
            En son tamuğ yamtar tarafından düzenlendi; 15.07.2011, 16:07.
            Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...

Yorum

• İlk olarak Barış Burak KANBUR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Erdal Ağbeyin yazdığı anlaşılmadı sanırım şampiyon yapmayacaklar bizi...
              Niye? Ne oldu?

Yorum

• birçok arkadaşımız biz temiziz demesine ragmem bizi şampiyon yapmaz demelerini yadırgıyorum biz inanmazsak o kupayı bize verselr bile yasayamayız... ŞAMPİYONLUK GELİYOR...
                1967 DEN BERİ TRABZONLU OLUPDA TRABZONSPORLU OLAMAYANLARIN TRABZONLULUGU DÜŞMÜŞTÜR geçmiş olsun

selçuk AYDIN

Yorum

• Tutuklamalara olan itirazlar reddedildi..

Kaynak :habertürk

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Niye? Ne oldu?
                    sırasıyla Erdal Ağabeyin yazdığı mesajlar,o kadar şerefsizler ki,temiz olduğumuzu bile bile bize vermemek için didiniyorlar o kupayı.

İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Başkanın yurt dışı çıkış yasağı Nevzat bey in ifadesinden sonra kalkabilir....
                    Zeki Mazlum un serbest kalmasından sonra asbaşkandan bir şey çıkmyacağını anlamıştır savcı...Şimdi sırada yeni hedefler var....Arada saçmalasa da saldırın sayın savcım....
                    Adliye muhabirlerine göre savcı iddianamesinde kurumsal olarak şike ypaan kulüpleri zikredecek....Evet Trabzonspor iddanamede yer alacak...Hangi kurala neye dayanarak diyorlar bilmiyorum ama en fazla eksi puan ya da para cezası saha kapatma falan alabilir Trabzon deniliyor...Ama bunu neye dayandırıyorlar anlamak zor....
                    Aslında değil...Kendi içinde bir tutarlılığı var...Bizimle alakalı delil yok...Bu nedenle sorgudan bir şey çıkarma yolu denendi....Yani bir mantıksal tutarlılık yok değil...

Emre fb nin Avrupa kampına gitti mi?
                    Entropi İyidir.

Yorum

• Bizim şampiyonluğumuzu vermeyeceklerse yada küme düşüeceklerse hatta bırakın bunları 1 puanımızı bile bu bir iki mesnetsiz iddialara dayanarak sileceklerse fenevi bunca şike teşvik ve rezilliği ile bizim mahallede sokak arasında bile oynatamayacakları kadar küme düşürmeleri ve akla hayale gelmeyen cezalar verilmesi gerekir

Bütün çabaları bizi bu iilerin içinde gibi gösterip işi dallandırıp budaklandırıp fenevi suçunu hafifletmek zaman kazanmak vs

Taraftarımızdaki olumsuz hava beni de hayrete düşürüyor adamların istediği kıvama gelmeyin Güveni kırılmış olanlarda lütfen yazmayın
                      '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• Hani 15:00'de Yönetim toplanacak, sonra da açıklama yapacaktı...

Yalan oldu herhalde...Yerel basına güvenmemek lazım diyenlen haklı çıktı yine...

Yorum

• hiçbir şey olmaz, rahat olun. bir şey yapan adamı salmazlar.
                          Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."

Yorum

• İlk olarak altinkaya08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Tutuklamalara olan itirazlar reddedildi..

Kaynak :habertürk
                            Bilgilendirme için teşekkürler..

pakeeeeeeeeeeeeeeeet

(UEFA)

Yorum

• herkes şampiyonlar ligi ön eleyememe moduna girmiş

ama ben şike konusunda adalet yerini bulmaz veya iş sulandırılır ise

biz suçlu değilsek ama hakkımız verilmez ise

nasıl futbolun saha içinde olan boyutuna gerçek boyutuna konsantre olacağız

Yorum

• NTVspor da yanlış duymadıysam..savcı hakımın bazı serbest bıraktıkları için tutuklama isyecekmiş kım olduklarını söylemedi yada ima etmedi... yanlış anlamadıysam.....ŞAMPİYONLUK GELİYOR...
                                1967 DEN BERİ TRABZONLU OLUPDA TRABZONSPORLU OLAMAYANLARIN TRABZONLULUGU DÜŞMÜŞTÜR geçmiş olsun

selçuk AYDIN

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim