Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak TS-AKCAABAT-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ben ikisinede canli bakiyorum
    Güzel kardeşım bende baktım yok ayrıca bı mahkemeye çıksaydı öyle tutuklasalardı

Yorum

• Valla bizden de olsa şike yapan en ağır bir şekilde cezasını çeksin, hiç gocunmam.

Yorum

• İlk olarak tsburak08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Güzel kardeşım bende baktım yok ayrıca bı mahkemeye çıksaydı öyle tutulasalardı
        gözaltina alindi dedim, tutuklandiyi düzelttim
        „Choose a lazy person to do a hard job.
        Because a lazy person will find an easy way to do it.“
        BILL GATES

Yorum

• İlk olarak Emre Dumangöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ben sadri şenerin bişe yaptına inanmıyorum şüpheli olabilir sadece belki ama önemli olan savcılıhın ne yapıcahı mahkeme sevk ederse ozmn yanarız işte

Emre süreci takip et iste, burada konusmak yada yazmak ile olmuyor bu isler.

Herseye hazirlikli ol...
          İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Emre Dumangöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ben sadri şenerin bişe yaptına inanmıyorum şüpheli olabilir sadece belki ama önemli olan savcılıhın ne yapıcahı mahkeme sevk ederse ozmn yanarız işte
            bence biraz bekleyelim ne olur ne olmaz kendimizi herşeye hazır tutalım zira kendi kendimizi yiyoruz burda

Yorum

• İlk olarak ilknurozmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Şu özet geçer misiniz diyenlere de kıl oluyorum, kardeşim üşenme de oku bir kaç sayfa analrsın ne olduğunu, sonra senin msjına on kişi cvp yazıyor bizler aynı şeyi 10 kere okumak zorunda kalıyoruz. Adminlere sesleniyorum, şu özetçilere bir şeyler yapsınlar yada son dakika haberleri sık sık güncellensin.
              Ay kıyamam.

Pardon.
              -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• İlk olarak ismail tüfekçi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                arkadaşlar işin özü sadri şener şuanda savcıya ifade veriyor eğer temizse serbest ama az bi parmağı varsa mahkemeye sevkedilir hakim karşısına çıkar suçun ufaklığı büyüklüğüne görede ya tutuklu ya tutuksuz yargılanır iş bu kadar basit
                mahkeme sevk edilirsek hem ş.ligini hemde şampiyonluhu unutun önemli olan savcılıhın bırakması inş. bırakılır

Yorum

• az önce arkadaşla telefonda konuştuk gözaltına alınma işini.
                  trabzonspor kulübü 1 haftadır olayları sessiz edasız izledi ama dün gece bir acıklama yaptı sonrasında da başkan sabah 7 30 da polismerkezine götürüldü.
                  başkan biliyormuydu sabahleyin gözaltıba alınacağını? emniyetten falan bir bilgimi geldi kendisine?

Yorum

• TRabzonlu bir iş adamıda göz altına alınmış

Yorum

• İlk olarak Chiko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Hemen laf atiyorsunuz bir haber yazdik diye...... Bordomavi.net Facebook sayfasi da paylasti bu haberi, dogru oldugunu sanip yazdik buraya..

BMN neden böyle birsey yapti anlamis degilim...
                      İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Şüphelenen arkadaşlara diyorum... Rakip takımdaki kiralık oyuncumuz gelip kendi stadımızda bize golünü atıyor ve şampiyonluktan oluyoruz.Böyle bir kulüp nası şike bilmem ne olaylarına bulaşabilir.Her kafadan bi ses çıkıyıyor.Yok tutuklandı yok bilmem noldu...Oldu olacak asıldı deyin bitsin bu iş...
                        Ne Mutlu Türküm Diyene!

Yorum

• En iyisi olayların dışında kalmaya çalışmak. Yoksa her an gelişme beklemek insanı yoruyor, başka işlerle uğraşmak lazım bir haftadır psikolojim bozuldu

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Rüyamda Hasan Yener ileydim telefonu bana verdi , 1 , 3 , 5 ,9 ve 17 . hafta şike yaptığımız için lig dışı edildik diyordu Sadri Şener ağlayarak .
                            Ya Enes kardeş sıkıntı yok o zaman 3. Hafta Antalya ile berabere kaldık
                            5.Hafta Manisa'ya yenildik diğerleri de temiz

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Büyük bir bilgi kirliligi var, önce bunu belirteyim.

Sadri Sener, Levent Kizil, Mahmut Özgener, Serdar Kulbilge gözaltina alindilar.

Ayrica Trabzon'da neden gözaltina alindigi bilinmeyen bir sahis da bu kisilerin arasinda.

Durum böyle..
                              Teşekkürler.
                              -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• trabzon da bir kisi daha gözaltına alınmıs.İş adamı imiş..
                                ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim